80-85 napos, nyár végi és őszi termesztésre ajánlott. Romanesco karfiol.Levélzete és rózsája sötétzöld színű.
90-100 napos Romanesco fajta. Rózsái tömöttek, gúla formájúak.Friss piaci és ipari felhasználásra alkalmas
95-105 napos, narancsszínű fajta nyári és őszi termesztésre. Szép, erős növény sötétzöld lombozattal.Intenzív narancsszínű rózsák. Ipari és friss piaci felhasználásra.
65-70 napos, sötétzöld, kora tavaszi, nyári fajta kerek, tömör, finoman szemcsézett rózsával. Oldalrózsaképző. Friss piacra alkalmas
Legkorábbi, kerek, közepesen erős lombozatú fajta. 8-10 kg, húsa mélypiros, ropogós. Könnyen felismerhető, jellegzetes csíkozottságú
Sárga húsú, középkorai görögdinnye fajta. 8-10 kg, világoszöld alapon sötétzöld csíkozású héj. Közepesen erős lombozatú, a termést jól takarja. Kiváló a pulton tarthatósága. Kifejezetten édes. BRIX: 11-13
Hosszúkás, fekete héjú, ropogós, sötétsárga húsú fajta, tömege 3-4 kg. 58-62 napos tenyészidő palántázástól számítva. BRIX: 11,5-12,5
Nagyon korai, olasz-kantalup típus. Termése kerek, enyhén ovális, 1,5-2 kg, finoman cserezett héjú. Húsa sötét narancsszínű. Jól szállítható. (HR) Fom: 0,1,2 (IR) Gc/Px: 1,2,5
Nagyon korai, olasz-kantalup típus. Termése kerek, enyhén ovális, 1,5-2 kg, finoman cserezett héjú. Húsa sötét narancsszínű. Jól szállítható. (HR) Fom: 0,1,2 (IR) Gc/Px: 1,2,5
Olasz-kantalup típusú, narancssárga húsú fajta. Közepesen cserezett, kerek-ovális, 1,5-2 kg-os, (HR) Fom: 0,1,2 (IR) Gc/Px: 1,2,5
Korai, gália típusú, 1-1,5 kg-os, jól pulton tartható fajta
Palántázástól számítva 63-68 napos fajta. Fehér héjú, tojás alakú, húsa édes, zöldesfehér. A növény erőteljes habitusú, termése 2-2,5 kg-os. BRIX: 15-17, IR:Px
Interspecifikus alany (görögdinnyéhez, sárgadinnyéhez, uborkához)
110 napos, kb. 2-3 kg-os, narancshúsú fajta. Betakarítás után akár 6-7 hónapig is tárolható. Friss piacra és ipari felhasználásra is alkalmas.
Különleges, kék héjszínű fajta, mely később sötétsárgára érik. Húsa élénk narancssárga, alakja lapított, gerezdes, 2-3 kg-os