Csípős, folytonos növekedésű, csüngő termésállású fajta Egyedülien magas rezisztencia felszereltséggel rendelkező hibrid újdonság Csípős paprikakrém és őrlemény kiváló alapanyaga Nagyméretű termései csipedve is könnyen szedhetőek Festék- és kapszaicin tartalma rendkívül magas Intenzív termesztésbe javasoljuk Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló Hozama intenzív technológiában elérheti a 40t/ha-t is Rezisztencia: HR: Tm0,1,2 és IR: Xv:1,2,3 Baktérium és vírus ellenállóságg
Csípős, folytonos növekedésű, csüngő termésállású fajta Egyedülien magas rezisztencia felszereltséggel rendelkező hibrid újdonság Csípős paprikakrém és őrlemény kiváló alapanyaga Nagyméretű termései csipedve is könnyen szedhetőek Festék- és kapszaicin tartalma rendkívül magas Intenzív termesztésbe javasoljuk Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló Hozama intenzív technológiában elérheti a 40t/ha-t is Rezisztencia: HR: Tm0,1,2 és IR: Xv:1,2,3 Baktérium és vírus ellenállóságg
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 16-18 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 16-18 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
Csípősség nélküli, felálló termésű, féldeterminált fajta. Bokra 40-45 cm magas, rövid ízközű, laza lombozatú, merev szárú növény. Levélzete bőrszerűen megvastagodott, kissé hullámos, sötétzöld. Termése 12-15 cm hosszú, fokozatosan elkeskenyedő, kissé hajlott, hegyes. A bogyó éretten sötétpiros. Ajánlás: Rövid tenyészidejű, korai érésű, elsősorban helyrevetéses termesztésre ajánlott fajta. Kiváló szín, zamat jellemzi. Jó minőségű őrlemény-alapanyag készítésére alkalmas. A Xanthomonas vesicatoria baktériumm
Csípősség nélküli, felálló termésű, féldeterminált fajta. Bokra 40-45 cm magas, rövid ízközű, laza lombozatú, merev szárú növény. Levélzete bőrszerűen megvastagodott, kissé hullámos, sötétzöld. Termése 12-15 cm hosszú, fokozatosan elkeskenyedő, kissé hajlott, hegyes. A bogyó éretten sötétpiros. Ajánlás: Rövid tenyészidejű, korai érésű, elsősorban helyrevetéses termesztésre ajánlott fajta. Kiváló szín, zamat jellemzi. Jó minőségű őrlemény-alapanyag készítésére alkalmas. A Xanthomonas vesicatoria baktériumm
Csípősség nélküli, csüngő termésállású, folytonos növekedésű fajta. Bokra 45-55 cm magas, szétterülő, laza lombú. Termése 12-15 cm hosszú, sima lefutású, kissé ívelt hegyes. Festéktartalma utóérlelve 260-355 ASTA. Ajánlás: Korai érésű, bőtermő fűszerpaprika.
Csípősség nélküli, csüngő termésállású, folytonos növekedésű fajta. Bokra 45-55 cm magas, szétterülő, laza lombú. Termése 12-15 cm hosszú, sima lefutású, kissé ívelt hegyes. Festéktartalma utóérlelve 260-355 ASTA. Ajánlás: Korai érésű, bőtermő fűszerpaprika.
Csüngő termésállású, csípősség nélküli fajta. Bogyója12-14 cm hosszú, éretten sötétpiros. Betegségekkel szembeni toleranciája megfelelő. Helyrevetve és ültetve is sikeresen termeszthető. Korai érése miatt termésbiztonsága igen jó.
Csüngő termésállású, csípősség nélküli fajta. Bogyója12-14 cm hosszú, éretten sötétpiros. Betegségekkel szembeni toleranciája megfelelő. Helyrevetve és ültetve is sikeresen termeszthető. Korai érése miatt termésbiztonsága igen jó.
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 10-12 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 10-12 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
A Xanthomonas vesicatoria baktériummal szemben ellenálló Csüngő termésállású, szilárd szárú, csípős cseresznyepaprika Folytonos növekedésű, korai, nagy termőképességű Termése 2,5-3 cm átmérőjű, enyhén lapított gömb alakú Szárazanyagtartalma 24-25%, színezéktartalma 170-210 ASTA Kapszaicin tartalom 950-1500 mg/kg (15000-24000 Scoville egység) Rezisztencia: HR: Xv 1-10 Környezetbarát technológiával termeszthető, illetve ökotermesztésre is alkalmas. A termések átlagtömege 10 gramm.
A Xanthomonas vesicatoria baktériummal szemben ellenálló Csüngő termésállású, szilárd szárú, csípős cseresznyepaprika Folytonos növekedésű, korai, nagy termőképességű Termése 2,5-3 cm átmérőjű, enyhén lapított gömb alakú Szárazanyagtartalma 24-25%, színezéktartalma 170-210 ASTA Kapszaicin tartalom 950-1500 mg/kg (15000-24000 Scoville egység) Rezisztencia: HR: Xv 1-10 Környezetbarát technológiával termeszthető, illetve ökotermesztésre is alkalmas. A termések átlagtömege 10 gramm.
Szabadföldi termesztésben az egyik legnagyobb bogyójú paprika. Folytonnövő típus. Lombozata terebélyes, szilárd ágrendszer jellemzi. Fényhiányra érzékeny. Termése tölteni való, begyűrten végződő, felálló, édes, fehér. A bogyók tömege 90-100 g. Friss fogyasztásra, feldolgozásra alkalmas.