Csökkentett zsírtartalmú gesztenyeliszt 25kg Gesztenyelisztből készíthető receptek: Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1570 kJ / 372 kcal Zsír: 3,6 g - amelyből telített zsírsavak 0,6 g Szénhidrát: 74 g - amelyből cukrok* 24 g Rost
Az útifűmaghéj magas rosttartalmánál fogva nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kitűnően alkalmazható krémek, pudingok, zselék készítésére. A vegetáriánusok és vegánok étrendjében zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is. Ételeink sűrítésére, sütemények, kenyerek, tészták állagának javítására is remekül felhasználható. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia:
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1491 kJ (351 kcal) Zsír: 0,1 g - amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát: 87 g - amelyből cukrok 0 g Rost 0 g Fehérje
Barna rizscsíra-fehérjepor NATÚR- ízesítetlen (gluténmentes, vegán) Összetevők: 100 % barna rizscsíra fehérjepor Átlagos tápérték 100g termékben Energia: 1735 kJ / 410 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak 6,0 g 2,3 g Szénhidrát amelyből cukrok 2,7 g
Gluténmentes Kókusz italpor A kókusz italporból víz hozzáadásával pillanatok alatt készíthető kókusz ital, ami alternatívát adhat a tehéntejre, tejallergiások és vegán étrendet követők számára is. Kókuszital készítése: Ízlés szerint, kb. 1-2 teáskanál kókusz italpor keverjen el 2-3 dl meleg vízben. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 2567 kJ (618 kcal) Zsír:
Kókuszvirág cukor A kókuszpálma nektárjából készült cukor gazdag, karamellás ízével és aranybarna színével gazdagíthatja ételeit. Átlagos tápérték 100g termékben Energia 1640 kJ (385 kcal) Zsír: 0,1 g - amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát: 92,4 g - amelyből cukrok 87 g Rost 1,7 g Fehérje
Gluténmentes zabpehely A zab egy élelmi rost forrás, ami a kiegyensúlyozott és változatos étrend méltó részét képezheti. Készíthető belőle a sokak által kedvelt reggeli zabkása, de müzlik, kekszek, sütemények alapanyagául is szolgálhat. Mindemellett sós ételek, bundázott húsok, palacsinták, töltött ételek elkészítéséhez is felhasználhatjuk. A gluténmentes zabpehely a gluténérzékenyek számára is jó választás, mivel bevizsgált, garantáltan gluténmentes zabpehely! Átlagos tápér
Összetevők: sűrítőanyag (konjakgumi E425). Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 770 kJ / 193 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak < 0,5 g < 0,5 g Szénhidrát amelyből cukrok 2,1 g < 0,5 g Rost 88,2 g Fehérje 0,6 g
Felhasználható: müzlibe, kásába, süteményekbe, desszertekhez. Átlagos tápérték 100g termékben Energia 2760 kJ (670 kcal) Zsír: 64,5 g - amelyből telített zsírsavak 57,2 g Szénhidrát: 7,4 g
A Himalaya sót kézzel termelik ki a hegyek lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, a tiszta fehértől egészen a mélyvörösig. A Himalaya só nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat, és a világ számos szakácsának kedvence. Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nem csak az étkezésben használható. A hagyományos kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Összetevők: 100% rózsaszín himalaya só A termék szezámmagot, mustá
A Himalaya sót kézzel termelik ki a hegyek lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, a tiszta fehértől egészen a mélyvörösig. A Himalaya só nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat, és a világ számos szakácsának kedvence. Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nem csak az étkezésben használható. A hagyományos kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Összetevők: 100% fehér himalaya só A termék szezámmagot, mustármag
A sütemények, muffinok, kenyerek tésztájához adva tökéletes kívül ropogós, belül foszlós pékárukat kaphatunk. Összetevők: 100% bambuszrost Átlagos tápérték 100g termékben Energia 783 kJ (196 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát: 0,5 g
Az aszkorbinsav nem más, mint a C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, amelynek számos fontos funkciója van a szervezetünkben: - A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a csontozat és a porcok állapotának, működésének fenntartásához, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához, valamint a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához - A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folya
A chia mag (aztékzsályamag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az aztékok három fő tápláléka közé tartozott. Használták gabonaként és olajat is préseltek belőle. Élelmi rostokban gazdag, nagy mennyiségben tartalmazza az alfa-linolénsav nevű omega-3 típusú zsírsavat, és növényi fehérjék forrása. is. A chia mag felhasználható süteményekhez, müzlibe, joghurtba, pudingba, levesbe, bármilyen köreth
Sokrétűen felhasználható, készíthetünk belőle sós ropogtatni valókat, kenyérféléket, lepényeket. Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1479 kJ / 352 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak