Bor, pezsgő és más prémium italok rendelése online a 30 éves Veritastól. 20 ezer Ft-tól ingyen szállítás, törzsvásárlói rendszer, fenntartható működés,
Ránézni is jó, hát még megkóstolni! Élvezd a chardonnay fajtájára jellemző különleges ízt és illatot! A Törley Excellence extra száraz pezsgő minden kortya maga a tökéletesség.
Különleges alkalmakra különleges pezsgő! Az egyedi palack a sárgamuskotály semmivel össze nem téveszthető illatát és zamatát rejti. A Törley Excellence édes pezsgő megédesít minden pillanatot.
Kellemesen fűszere vanília illattal és nagyon intenzív virágillatokkal indító, friss és aszalt gyümölcsön ágyazott pálinka. Ízében az aszalt szilva krémessége dominál nagyon határozott gyümölcsösséggel.Rendkívül komplex, hosszú utóízű termék, melynek száraz próbája fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült az Árpád Pá
Mély rubin színű karakteres fajtabor. Intenzív illatában a feketeribizli, étcsokoládé, érett fűszerek és dohány találkoznak egymással. Karakteres vörösbor, érett savakkal és vastag tanninokkal.
Válogatott cabernet sauvignon, a kiemelt területekről. Tartalmas korty, sötét, bogyós gyümölcsök, finom fűszeresség. Zamatgazdag, jó szerkezetű, modern vörösbor.
Igazi újvilági Cabernet Sauvignon. Testes Kaliforniai vörösbor Kóstolva fekete ribizli, meggy, szilva, cseresznye, szegfűszeg és a fahordós érlelésnek köszönhető füstös, fekete csokoládés, fűszeres jegyek köszönnek vissza. Kiváló szerkezetű, lendületes, gazdag ízvilágú és koncentrált bor. Kitűnő párost alkot kiadós ételekkel, vörös húsokkal.
Mély rubin színe, lassú lefolyása a pohár oldalán is már azt sejteti, hogy sűrű, vastag bort kóstolunk majd általa. Szerencsére nem túl öblös ez a bor, pont annyira telt, amennyire egy ilyen kaliberű nedűtől az várható. Illata nagyon gazdag és rendkívül változékony. A gyümölcsöktől a hordó pörkölési jegyein át egészen a gazdag fűszerességig váltakoznak aromái. Friss szilva, dió, marcipán, boróka követik egymást szépen sorban. Az alkohol érzete pedig intenzív likőrösséget kölcsönöz a bornak. Savai, tanninj
Mély rubin szín. Illatában a fekete bogyósgyümölcsök aromái, fűszerek és a csokoládé a meghatározó. Nagy anyag a javából! Rendkívül koncentrált, tömény, vastag bor. Még igen fiatal, rendkívüli érlelési potenciállal. Kóstolva érezni csak igazán, hogy milyen komoly borral van dolgunk. A sokrétű fűszeresség, az intenzív fekete szeder-aromák, a csokoládé és a diszkrét ásványosság teszik ízben felejthetetlenné ezt a bort. Rendkívül hosszú lecsengés. Érdemes még néhány évig érlelni, bár már most is megmutatja n
A J. Garcia Carrion Pata Negra Brut Cava Pezsgő (0,75l) egy kiváló minőségű spanyol pezsgő, amely hagyományos technológiával készült. Ez a kellemes buborékokkal teli ital tökéletes választás a különleges alkalmakra és a megértés méltó ünneplésére. A Pata Negra Brut Cava Pezsgő kifinomult gazdagságot és eleganciát hordoz, melyet minden kortyban megtapasztalhatunk. A frissítő savak és a gyümölcsös ízek finoman kiegészítik egymást, hogy tartós élményt nyújtsanak az ízlelőbimbóknak. Ezt a pezsgőt a híres
1995 óta készítik a bort és évente kb. 2500 palack készül belőle. A bort a Kopár-, és az Ördögárok és a Sterntal dűlőből származó tételek alkotják a következő arányban 60% Cabernet sauvignon (Kopár) 20% Cabernet franc (Kopár és Sterntal) 20% Merlot (Ördögárok). A rendkívül szigorú szelekció nagyon kis mennyiséget produkál.
A Medoc, Pinot Noir és Cabernet Franc szőlőszemeket a kocsánytól elválasztották, majd enyhe nyomással megroppantották. Az így keletkezett szőlőcefrét kierjesztették és több hétig érlelték. Ezután az egész anyagot lepárolták. Végül egyszer töltött aszús tölgyfahordóban érlelték.
A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítették, fél évig eperfa hordóban érleltük. Az eredmény a klasszikus szilvapálinkával ellentétben, egy könnyed, nagyon gyümölcsös, nagyon szilvapálinka. Díjak: Debreceni Muskotályos szilvapálinka - EZÜST érem 2010, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny
Szép, halvány rubin színe a bor könnyedségére utal. Lassan nyíló illatában diszkréten szilvás, friss gyümölcsös aromák nyiladoznak. Ízben határozott, de finom savakkal robban a szájba. Látszólag könnyű hatású, de mégis van benne egy erőteljes, férfias törkölyös jelleg, már-már mazsolába hajlóan, azonban annak édessége nélkül. Lecsengésben a fanyarkás gyümölcsökre emlékeztető ízek mellett még a friss Kadarka szőlőszemek zamata is felvillan.
Színe nem csak elegáns rózsaszínben játszik, hanem megidézi a narancshéjat is. Illata komplex, melyben megtalálható az érett cseresznye, a napsütötte eper és a hosszú palackos érlelésből származó finom élesztős aroma is. Kóstolva az élénk, de integrált savtartalom vibrálóvá teszi a kortyot és kiemeli a pezsgő gyümölcsös ízvilágát. Érleltség, légiesség és az apró buborék gyöngyök játéka. Szárazon, értőknek.