E pálinka fogyasztása a falusi disznótorok hangulatát idézi. A dermesztő téli hidegek elviselésére is használatos, hiszen egy kupicányi fogyasztása belőle "belülről" melegíti a testet és a lelket. Különlegessége a magas alkoholtartalom és a finom gyümölcsaromák egysége, amely igazán karakteressé teszi ezt a férfias italt.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
Világos citrom szín, zöldes reflexekkel, narancsvirágra emlékeztető, parfümö-sen intenzív illattal. Harmonikus savtartalmának és a friss muskotály szőlőre emlékeztető ízének köszönhetően ideális párosítása a szárnyasokból, halakból készült ételeknek, vagy akár egy könnyed esti beszélgetésnek.
A családi pincészet legértékesebb dűlőjéről származó különleges rosebor. Későn szüretelt, érett szőlőből készült, szép, gyümölcsös illatú, gazdag karakteres rosebor. Ízében az érett szőlő sokszínűsége és tüze gyönyörködtet. Jó párosítás hal és fehér húsú ételekhez.
Gyümölcsösen gazdag reduktív bor, friss, élénk savakkal, a könnyebb műfaj kedvelőinek. Olaszrizling és Rajnai Rizling házasításával készül, illat- és ízvilága a citrusféléket idézi. Jól behűtve fogyaszthatjuk aperitívként, valamint fehér húsokhoz, halakhoz.
Elegáns, légies, ízig-vérig rozé. Kóstolása minden érzékszervünket kényezteti: szép színében elgyönyörködünk, egzotikus illatától jókedvre derülünk.Lédús gyümölcsössége szomjoltó, újabb és újabb kortyot kíván. A címkén az ősi villányi monda egyik szereplője: a Kakas, a megmentő, aki teli torokkal hirdeti a napfelkeltét.
ÍZVILÁG AROMA Enyhén alkoholos, pikáns narancsos aroma, a különféle gyógynövények különleges jegyei, és egy leheletnyi finom vanília jellemzi. ÍZ Az intenzív narancsos alapíz gyógynövényekkel és fás kivonatokkal kiegészítve adják az ital kellemesen keserédes ízét. ÁLLAG Bársonyos és kerek állagú, hosszan tartó narancsos és fás ízzel. UTÓÍZ A gyógynövények hosszan tartó, kellemesen kesernyés utóíze jellemzi.
Színe vibráló sárga. Illatában nagyon komplex. Az aszúszemekből adódóan botrytis, narancshéj és grillázs, füge és egzotikus virágok, pici kaporral a végén. Kóstolva, ízében nagyon tiszta gyümölcsösség, narancs, birs és körte. A savak kereken és hosszan tartják a bort, a friss újhordós érlelés szépen egészíti ki az ízérzetet. A végén lime-os, grapefruitos lecsengéssel és érett ízérzettel hosszan tölti ki a szánkat. Nagy potenciállal rendelkező, hosszú fejlődési szakasz előtt álló, igazi Tokaji borkülönlege
Illatában kellemes gyümölcsösség, sárgabarack és vajkaramella, ízében csipetnyi fűszeresség és citrusfélék jellemzik. Kiegyensúlyozott édességét kellemes savai szépen egészítik ki, üde friss érzettel párosulva, hosszú lecsengéssel.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
E pálinka fogyasztása a falusi disznótorok hangulatát idézi. A dermesztő téli hidegek elviselésére is használatos, hiszen egy kupicányi fogyasztása belőle "belülről" melegíti a testet és a lelket. Különlegessége a magas alkoholtartalom és a finom gyümölcsaromák egysége, amely igazán karakteressé teszi ezt a férfias italt.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.