A Tatratea 62% Erdei gyümölcs egy tea alapú gyógynövény likőr, amely természetes összetevők harmonikus kompozíciója. A legfinomabb szesz, alpesi gyógynövények, első osztályú fekete tea, cukor, gyümölcskivonatok és párlatok, valamint tátrai hegyi forrásvíz teszi teljessé. A második legerősebb Tatratea-t erdei gyümölcs kivonatai is gazdagítják. Az áfonya, szamóca, málna és a szeder ad olyan egyedülálló ízt neki, amitől nagyon nehéz nem beleszeretni.
Bandibá’ nemcsak egy felfedezésre váró komló-kirándulás egy messzi-messzi galaxisba, hanem egy bravúros aromakompozíció is, amelyben háromféle izgalmas komló alkot harmonikus egészet a mentás, fenyős, sárgadinnyés, epres karakterjegyekkel. Telt kortyérzet, figyelemreméltó malátaédes-komlókeserű harmónia, egy mosolyt fakasztó, testes IPA sörben.
A Tatratea 22% egy különleges tea alapú gyógynövény likőr kizárólag természetes alapanyagokból. Ez a koncentrátum kivételes tisztaságú alkoholt, első osztályú fehér teát, alpesi gyógynövények természetes kivonatait, gyümölcs kivonatokat, cukrot és tiszta tátrai hegyi forrásvízét tartalmaz. Kókusz kivonattal dúsított, amely a termék édes ízéről és zamatáról gondoskodik, valamint annak illatát is adja.
A Szent András Sörfőzde valódi gyümölcsből készült Meggyes Sörében a gyümölcsös fanyar íz harmonikus egyensúlyban találkozik az édeskés malátajegyekkel. Sörünkhöz a békési családi vállalkozás, a Szabo Szabo gyümölcsfeldolgozó kisüzem friss, roppanós meggyéből készült sűrítményét adtuk azért, hogy hazánk egyik legfinomabb meggyes sörét készíthessük el.
A málnaágyon érlelt szűretlen Málnás Búza mályvás teste halványrózsaszín habban zárul. Gyümölcsös fanyarsága jól egészíti ki a búzasör jellegzetességes banános-citrusos ízeit. A Málnás Búza kellemesen játszik az édes-fanyar-kesernyés élesztő hármasság egyensúlyával, kellemesen üde, gyümölcsös, nyári frissítő, így egy baráti beszélgetés mellé könnyed kiegészítő.
A Finsbury gin 250 éves titkos recept alapján készül Londonban. Egyedi ízét a borókabogyóból és más fűszernövényekből álló kombinációnak köszönheti. Alkoholtartalom: 37,50%
A Berentzen név 1758 óta jelenti a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőröket illetően. Az italok érett, hibátlan gyümölcsök és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatóak tisztán, jéggel, gyümölcslével, de koktélalapanyagnak is ideálisak.
A Berentzen név 1758 óta jelenti a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőröket illetően. Az italok érett, hibátlan gyümölcsök és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatóak tisztán, jéggel, gyümölcslével, de koktélalapanyagnak is ideálisak.
A Berentzen név 1758 óta jelenti a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőröket illetően. Az italok érett, hibátlan gyümölcsök és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatóak tisztán, jéggel, gyümölcslével, de koktélalapanyagnak is ideálisak.
A Berentzen név 1758 óta jelenti a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőröket illetően. Az italok érett, hibátlan gyümölcsök és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatóak tisztán, jéggel, gyümölcslével, de koktélalapanyagnak is ideálisak.
A Berentzen név 1758 óta jelenti a kiváló minőség garanciáját a német gyümölcslikőröket illetően. Az italok érett, hibátlan gyümölcsök és tiszta gabonapárlat felhasználásával készülnek. Fogyaszthatóak tisztán, jéggel, gyümölcslével, de koktélalapanyagnak is ideálisak.
Finoman olvadó fehér csokoládé, friss tejszín , értékes kakaópárlat és eredeti Bourbon vanília felhasználásával készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 15%
A klasszikus salzburgi ital konsírozott belga étcsokoládéból, kakaókivonatból, friss tejszínből és értékes kakaópárlatból készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 17%
Ír krémlikőr, mely ír whiskey-ből, tejszínből és karamellből készül. Jól lehűtve, vagy jégkockákra töltve fogyasztandó. Alkoholtartalom: 17%
A Stroh Jagertee elengedhetetlen ital a téli hidegben. Ez tulajdonképpen egy koncentrátum, egy rész Stroh Jagertee-t 3 rész forró vízzel kell keverni, és máris kész az igazi lélekmelegítő. Alkoholtartalom: 40%