A Jim Beam Honey kifejezetten az édes ízek kedvelőinek készült, 4 éves bourbon whiskey és valódi méz felhasználásával. Fogyaszthatjuk magában vagy jéggel, de koktél készítéséhez is ideális lehet.
A Jim Beam Apple minden cseppje tartalmazza a Beam család 220 éves történetét és méltán híres hagyományait. A lepárlómestereink csavartak egyet a Kentucky Straight Bourbon Whiskey ízén, és a lédús és ropogós alma zamatával tették egyedivé. Az eredmény egy könnyű, friss, üde és ellenállhatatlan Bourbon.
A Pitú Brazíliából származó cukornádpálinka, melyet a legjobb és legtisztább cukornádból készítenek. Minden üveg Pitú készítéséhez legalább 5kg cukornádra van szükség. A 40%-os alkoholtartalom garantálja a kellemesen gyümölcsös félédes ízhatást. Alkoholtartalom: 40% Kiszerelés: 0,7 L
Az Underberg egy német gyomorkeserű, mely több mint 150 éve titkos eljárással készül 43 ország válogatott gyógynövényeiből. Két dolog teszi összetéveszthetetlenné: egyedülállóan jótékony hatása és a jellegzetes szalmapapírba göngyölt 20ml-es üveg. Alkoholtartalom: 44% 12x0,02 L fém díszdobozban
Kizárólag Normandiában, a Pays d’Auge régióban termett almából készült Calvados. A házasításba 2-5 éves párlatok kerültek. Borostyán színéről és intenzív alma illatáról azonnal felismerhető. Tiszta ízében elsősorban gyümölcsös zamatokat fedezhetünk fel, míg utóízében a tölgyfának köszönhető vanília a vezető íz. Szín: csillogó aranysárga Illat: főként alma, vaníliás jegyekkel, harmonikus Íz: selymes, gyümölcsös karakter, elegáns, friss Utóíz: telt, hosszú
A Stroh rum igazi osztrák specialitás, mely a kezdetek óta egy féltve őrzött, titkos családi recept alapján készül, a legnemesebb alapanyagok felhasználásával. Az egyedülálló íze az, ami az egész világon egyedivé teszi, a kóstolás után joggal mondhatjuk, hogy igen, ez egy darabaka Ausztria… Fogyaszthatjuk önmagában is, jól lehűtve, esetleg jégre töltve, de kiváló alapja lehet longdrinkeknek, koktéloknak, forró italoknak. Íze kellemesen elvarázsolja a felhasználásával készített süteményeket is.
A Stroh rum igazi osztrák specialitás, mely a kezdetek óta egy féltve őrzött, titkos családi recept alapján készül, a legnemesebb alapanyagok felhasználásával. Az egyedülálló íze az, ami az egész világon egyedivé teszi, a kóstolás után joggal mondhatjuk, hogy igen, ez egy darabaka Ausztria… Fogyaszthatjuk önmagában is, jól lehűtve, esetleg jégre töltve, de kiváló alapja lehet longdrinkeknek, koktéloknak, forró italoknak. Íze kellemesen elvarázsolja a felhasználásával készített süteményeket is.
Az Old Pascas White a karib szigetekről származó fehér rum, mely kitűnő alapja a legdivatosabb koktéloknak. Alkoholtartalom: 37,50% Kiszerelés: 0,7L
Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Alkoholtartalom: 38%
A Beluga Noble vodka kizárólag természetes alapanyagokból készül. Szibériai búza, 300 méter mélyről feltörő kristálytiszta artézi víz, cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy leheletnyi vaníliakivonat teszi az ízét kifinomulttá és egyedivé. A lepárlómesterek a gyártás minden folyamatát szigorúan ellenőrzik. A háromszoros szűrés után a vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze elsimul és kialakul az a gazdag és lágy íz, ami a Beluga Noble vodkát egyedivé varázsolja.
A Beluga Noble vodka kizárólag természetes alapanyagokból készül. Szibériai búza, 300 méter mélyről feltörő kristálytiszta artézi víz, cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy leheletnyi vaníliakivonat teszi az ízét kifinomulttá és egyedivé. A lepárlómesterek a gyártás minden folyamatát szigorúan ellenőrzik. A háromszoros szűrés után a vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze elsimul és kialakul az a gazdag és lágy íz, ami a Beluga Noble vodkát egyedivé varázsolja.
A Maker’s Mark whisky egyik különlegessége – melynek a magas minőségét is köszönheti – hogy rozs helyett vörös téli búza található az alapanyagok között. Az összetevők: 70% kukorica, 14% malátázott árpa, és 16 % vörös téli búza. Minden Maker’s Mark üveg viaszba mártott. További érdekesség, hogy a bourbon-ökre jellemző whiskey megnevezés helyett a család skót gyökereire utalva whisky-nek hívják.
A Maker's Mark 46 az első teljesen új whisky az 50-es évek óta a lepárlónál. Nevét onnan kapta, hogy sok különböző "fás receptet" próbáltak ki mielőtt a végleges, 46-os számú mellett döntöttek. A 46-ot ugyanis kicsit tovább érlelik, mint a klasszikus verziót, amely során francia tölgyfa dongákat raknak a whiskybe. Ezáltal büszkébb, komplexebb ital születik, a hosszabb érlelési időből származó kesernyés hatások viszont kevésbé érvényesülnek
Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam! Az eredeti „Kentucky Straight Bourbon Whiskey”-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik. A jellegzetes, többemeletes “Rackhouse”-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Érlelés: minimum 4 év Alkoholtartalo
Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam! Az eredeti „Kentucky Straight Bourbon Whiskey”-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik. A jellegzetes, többemeletes “Rackhouse”-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Érlelés: minimum 4 év Alkoholtartalo