A halvány rózsaszínű bor illatában cseresznyés, epres, csipkebogyós jegyeket érzünk, némi fűszeresség társaságában. A kortyban ugyanez a vidám, gyümölcsös aromatika jelenik meg, hála a bor szerkezetének, amelytől mintha csak még kifejezőbbek lennének a zamatok. A könnyed test, az alacsony alkoholtartalom és a ropogós savak teszik üdévé ezt a bort.
Halvány citromsárga színű bor, illatát a fehér szirmú virágokon túl a körte, az alma és a fehér húsú őszibarack határozzák meg. Kóstolva azt érezzük, hogy a könnyed testet a gyümölcsös aromák töltik meg tartalommal. Az alkohol arányosan alacsony, a savak mennyisége közepes, és ezek citrusos asszociációkat keltenek. Derűs pillanatokra, akár fröccsként is.
A citromsárga színű bor illata almát, őszibarackot és más csonthéjasokat juttat eszünkbe. Az élénk, egyenes savgerincre épülő korty folytatja az illat aromatikai vonalát, de nagyobb intenzitással, az ízkép sárga húsú trópusi gyümölcsökkel is kiegészül. A közepes test és alkohol gondoskodik a stabil alapokról, hogy hosszú élettartamot biztosítson ennek a bornak. A lecsengés citrusokkal és zöldfűszerekkel búcsúzik.
Szőlőből megőrzött, kellemes gyümölcsös illattal rendelkező, mélyvörös színű, harmonikus bor.
Rajnai Rizling és Olaszrizling házasításával készített, telt, lendületes savtartalmú, száraz fehérbor. Illatában és ízében gazdag minerális-, fűszeres- és gyümölcsös jegyeket hordoz.
Zöldfehér szín, muskotályos, virágos rétre emlékeztető intenzív illat jellemzi. Zamataiban a frissen szedett szőlő jegyei mutatkoznak.
Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsök fedezhetők fel. Sok éves érlelési potenciállal bír.
Mélysötét árnyalat, egy kis bíborral. Illatában húsos, fekete bogyósok és mineralitás, melyekhez harmónikusan kapcsolódnak a finom hordós jegyek. Friss, érett gyümölcsösség van az előtérben, mely mellett szépen integrált kávés, kakaós, toastos jegyek utalnak a hordóhasználatra. Kóstolva élénk, érett de ugyanakkor vibráló is egyszerre. Fiatal kora ellenére szép egyensúlyt mutat, kellemes savérzet, érett tanninok, piros és feketeribizli, feketeszeder, szilva és hordófűszerek adnak szép komplexitást a bornak
A Villányi borvidék jellemző fajtája. Lágy, bársonyos, és kifejezetten gyümölcsös vörösbor, melyben dominál a szőlő elsődleges illata és aromája. Könnyen iható, üde, kellemes vörösbor. Ne érleljük hosszabb ideig, hiszen frissen fogyasztva az igazi.
Élénk, ragyogó rozészín, finom gyümölcsjegyek, epres, szamócás illat és íz jellemzi. Frissítő, elegáns, jósavú, ahogy azt egy újbortól elvárjuk.
Villány egyik jellemző nagy vörösborokat adó fajtája. Ez egy filigránsabb változata, mely 16 hónapot tölt nagy tölgyfahordókban. Testes, de ugyanakkor elegáns, kellemes vörösbor.
Zenit mellett Pinot gris, Sauvignon Blanc és Sárgamuskotály is színesíti friss fehérborunkat. A cél az volt, hogy a Zenit fajta üdeségét még tovább fokozzuk. Élénkebb savkarakter, gazdagabb gyümölcsösség jellemzi a bort.
A rosé szüretnél nagy hangsúlyt fektettünk a tökéletes időpont kiválasztására. A tiszta szín, a friss illat és a gyümölcsös íz szempontjából döntő jelentőségű a gyors és kíméletes feldolgozás. Kékfrankos alapú gyümölcsös, könnyed rosé.
A karakteres, férfias, minerális jegyek mellett a körte, alma és virágos jegyek dominálnak.
Friss, üde, fiatalos bor, gyümölcs hangsúlyokkal. Alapfajtája a Kékfrankos. Igazi szépségét a szüret évétől számított egy éven belül elfogyasztva mutatja meg. Friss érett gyümölcsök intenzív aromái jellemzik. Selymes krémes textúrája mellett mégis határozott savgerincű. Baráti beszélgetések kedvelt kísérője.