Cool Control 1,0 l Cool Control - a tej tökéletességéhez 4°C-ra hűtve A tejspecialitások élvezetét tovább tökéletesíti a technikailag és vizuálisan teljesen újra gondolt Cool Control. Az optimális higiéniai körülmények között tárolt, 4 ° C-os ideális hőmérsékletű tejet értékes alapja a különféle receptkészítmények készítésének. Az elegáns design, az erős anyagok és az alumíniumból készült kiváló minőségű részletek, valamint az optimális használhatóság miatt a Cool Control tökéletes kiegés
Cool Control 1,0 l Cool Control - a tej tökéletességéhez 4°C-ra hűtve A tejspecialitások élvezetét tovább tökéletesíti a technikailag és vizuálisan teljesen újra gondolt Cool Control. Az optimális higiéniai körülmények között tárolt, 4 ° C-os ideális hőmérsékletű tejet értékes alapja a különféle receptkészítmények készítésének. Az elegáns design, az erős anyagok és az alumíniumból készült kiváló minőségű részletek, valamint az optimális használhatóság miatt a Cool Control tökéletes kiegés
JURA SmartConnect Bluetooth vezérlő egység Irányítsa Jura készülékét a telefonjáról! A Jura kávéfőzők mindig is az innováció csúcsát jelentették. A svájci gyártó készülékei voltak az elsők, amelyek egy gombnyomással készítettek Cappuccinót, használtak Bluetooth, vagy Wi-Fi csatlakozási lehetőségeket, illetve felismerték a TFT és az érintőkijelzőkben rejlő piaci lehetőségeket. Nem csoda tehát, hogy a Jura készítette el az első okos megoldást is kávéfőzőihez: ez a SmartConnect. Képzeld el, mil
Cool Control 2,5 l Cool Control - a tej tökéletességéhez 4°C-ra hűtve A tejspecialitások élvezetét tovább tökéletesíti a technikailag és vizuálisan teljesen újra gondolt Cool Control. Az optimális higiéniai körülmények között tárolt, 4 ° C-os ideális hőmérsékletű tejet értékes alapja a különféle receptkészítmények készítésének. Az elegáns design, az erős anyagok és az alumíniumból készült kiváló minőségű részletek, valamint az optimális használhatóság miatt a Cool Control tökéletes kiegés
·Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes vagy őrölt kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted, ahogyan csak szeretnéd. · Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted. · Gyors gőz funkció, tejhabosítás: a professzionális gőzkar és a Rapid Steam kazánnak köszönhetően, könnyen habosítja a tejet, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, krémes és sűrű tejhabot varázsolhatsz a cappuccino
· Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes vagy őrölt kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted, ahogyan csak szeretnéd. · Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted. · Gyors gőz funkció: a Rapid Steam kazánnak köszönhetően, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, varázsolhatsz krémes és sűrű tejhabot a cappuccinohoz, latte macchiattohoz vagy más tejes italokhoz. · Automata tej
Espresso Gear tejkiöntő kanna fehér 350ml 1 mm vastag rozsdamentes acélból készült, dupla réteggel kék teflonkannával borítva, kiválóan alkalmas minden kávézóra. A teflon bevonat csökkenti a tej maradványait a felületen, ami megkönnyíti a tisztítást. Kényelmes fogantyú, elegáns kialakítás és praktikus kiöntő, ideális eszköz minden latte art rajongó számára. Tökéletesen kiegyensúlyozott és szilárd.
Az elegáns Hario Woodneck Drip Potnál a japán Hario-t a latin-amerikai hagyományos szűrt kávé előkészítés ihlette. Costa Rica-ban ezt a módszert chorreadornak nevezik, és soha nem lehet fából készült szerkezet és pamutszűrő nélkül elkészíteni. A különleges pamutszűrő a fa nyéllel a Woodneck kávéfőző része, és érdekes alternatíva azok számára, akik nem szeretik a papírszűrőket a csepegtetőben. Ellentétben a papírral, a pamutszűrő több kávé olajat ereszt át a kávéból, aminek köszönhetően a kávé testesebb
Segít abban, hogy mindig tudd ugyanazt a minőségű italt elkészíteni. Bármely kávékészítési módszer esetén fontos, hogy megfelelő mennyiségű kávéból és vízből készüljön a kávéital. Ezzel a 0,1 gramm pontosságú mérleggel könnyedén és pontosan adagolhatod, mérhetsz bármit, amire kávékészítés során szükséged van, legyen az lter kávé, vagy eszpresszó, vagy bármi más. Őrölt kávénkat a portalterrel együtt is mérhetjük ezen a mérlegen a magas méréshatára miatt. Mérőlap rozsdamentes anyagból készült, mérete:
A Metallurgica Motta professzionális tejhabosító edény. Ergonómikus alakja és a kifolyó kitűnő profilja révén kiváló eszköz a latte art készítéséhez. Az edény kiváló minőségű 18/10 304 polírozott rozsdamentes acélból készül.
Rhinowares professzionális tejhabosító kancsó. Kapacitás: 600 ml 1 mm vastag rozsdamentes acélból készült, dupla réteggel kék teflonkannával borítva, kiválóan alkalmas minden kávézóra. A teflon bevonat csökkenti a tej maradványait a felületen, ami megkönnyíti a tisztítást. Kényelmes fogantyú, elegáns kialakítás és praktikus kiöntő kipufogó ideális eszköz minden latte art rajongó számára. Tökéletesen kiegyensúlyozott és szilárd.
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete