A Sencor SES 9200CH egy automata kávéfőző színes LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes latte és krémes cappuccino készíthető mikro tejhabbal. A kávéfőzőhöz Tritan tartályt jár, amelyek tejre vagy egyéb növényi italok tárolására alkalmasak. A tartályok hűtőben tarthatók. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű, így konyhája díszévé válik. KÁVÉ KÉSZÍTÉSE AKÁR 19 BAR
E8 (EB) A sokoldalúság és a luxus tökéletes kombinációja A JURA legsikeresebb kávéfőző modelljének legújabb generációja újraértelmezett dizájnnal és számos olyan előnnyel büszkélkedhet, amelyek korábban csak a prémium kategóriában voltak megtalálhatók. A professzionális aromadaráló hibátlan őrlési eredményt nyújt, a legkorszerűbb technikai folyamatok lehetővé teszik a kávé aromáinak teljes kioldódását, és a trendi különlegességek minden eddiginél pehelykönnyű tejhabnak köszönhetően. Az innov
E8 (EB) A sokoldalúság és a luxus tökéletes kombinációja A JURA legsikeresebb kávéfőző modelljének legújabb generációja újraértelmezett dizájnnal és számos olyan előnnyel büszkélkedhet, amelyek korábban csak a prémium kategóriában voltak megtalálhatók. A professzionális aromadaráló hibátlan őrlési eredményt nyújt, a legkorszerűbb technikai folyamatok lehetővé teszik a kávé aromáinak teljes kioldódását, és a trendi különlegességek minden eddiginél pehelykönnyű tejhabnak köszönhetően. Az innov
A BES920-as professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtésrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet. Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans vízhőmérsékletet az aromak
A BES920-as professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtésrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet. Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans vízhőmérsékletet az aromak
Elektronikus PID hőmérsékletszabályozó rendszer A tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye - frissen őrölt kávé, megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás és utoljára, de nem utolsósorban a víz hőmérséklete. Az kivonás során bekövetkező hőmérsékleti ingadozás a hab elvesztésével jár, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű színét. A Sage SES878 eszpresszógép innovatív hőmérsékletszabályozási technológiával rendelkezik, amely a teljes extrakciós folyamat alat
Eureka Mignon Perfetto (16CR) Kávéőrlő Eureka, őrlőkben az élvonalban, már 1920 óta. Talán így lehetne a legjobban jellemezni a gyártót. Van, ami nem változott a kezdetek óta, ugyanis azóta is büszkén viselhetik a "100% Made in Florence" feliratot. A termékeket ugyanis a kezdetektől fogva Firenzében tervezik és állítják össze, kézzel. Ez idő alatt egy szokatlan kettősség jellemezte a gyártót. A professzionális szegmens mellett az otthoni vonalat sem hanyagolta el, sőt a kettő előnyeit mindig átültette
Eureka Mignon Perfetto (16CR) Kávéőrlő Eureka, őrlőkben az élvonalban, már 1920 óta. Talán így lehetne a legjobban jellemezni a gyártót. Van, ami nem változott a kezdetek óta, ugyanis azóta is büszkén viselhetik a "100% Made in Florence" feliratot. A termékeket ugyanis a kezdetektől fogva Firenzében tervezik és állítják össze, kézzel. Ez idő alatt egy szokatlan kettősség jellemezte a gyártót. A professzionális szegmens mellett az otthoni vonalat sem hanyagolta el, sőt a kettő előnyeit mindig átültette
Eureka Mignon Perfetto (16CR) Kávéőrlő Eureka, őrlőkben az élvonalban, már 1920 óta. Talán így lehetne a legjobban jellemezni a gyártót. Van, ami nem változott a kezdetek óta, ugyanis azóta is büszkén viselhetik a "100% Made in Florence" feliratot. A termékeket ugyanis a kezdetektől fogva Firenzében tervezik és állítják össze, kézzel. Ez idő alatt egy szokatlan kettősség jellemezte a gyártót. A professzionális szegmens mellett az otthoni vonalat sem hanyagolta el, sőt a kettő előnyeit mindig átültette
Eureka Mignon Perfetto (17NX) Kávéőrlő Eureka, őrlőkben az élvonalban, már 1920 óta. Talán így lehetne a legjobban jellemezni a gyártót. Van, ami nem változott a kezdetek óta, ugyanis azóta is büszkén viselhetik a "100% Made in Florence" feliratot. A termékeket ugyanis a kezdetektől fogva Firenzében tervezik és állítják össze, kézzel. Ez idő alatt egy szokatlan kettősség jellemezte a gyártót. A professzionális szegmens mellett az otthoni vonalat sem hanyagolta el, sőt a kettő előnyeit mindig átültette
Eureka Mignon Perfetto (17NX) Kávéőrlő Eureka, őrlőkben az élvonalban, már 1920 óta. Talán így lehetne a legjobban jellemezni a gyártót. Van, ami nem változott a kezdetek óta, ugyanis azóta is büszkén viselhetik a "100% Made in Florence" feliratot. A termékeket ugyanis a kezdetektől fogva Firenzében tervezik és állítják össze, kézzel. Ez idő alatt egy szokatlan kettősség jellemezte a gyártót. A professzionális szegmens mellett az otthoni vonalat sem hanyagolta el, sőt a kettő előnyeit mindig átültette
Világújdonság a P.E.P.® a tökéletes minőségű kávéért A tökéletes kávé kulcsa a professzionális elkészítésben rejlik. A JURA az alapoktól kezdve tökéletesítette a főzési folyamatot, így az E8-as készülék is a kimagasló kávé minőségétől vált kedvenccé. A JURA által fejlesztett ‘Pulse Extraction Process” (P.E.P.®) funkciónak köszönhetően a forró víz rövid időközönként folyik át a darált kávén, így lesz friss, és tökéletesen aromadús minden Ristretto és Espresso, ráadásul erősségüket is kedvünk szerint ál
KLASSZIKUS ESPRESSO ÉLMÉNY Brazil – Minas Gerais – Samba lot 100% Arabica szemes kávé Ízprofil: krémesen testes, kakaós, mogyorós, karamellás ízjegyekkel Brazília a világ vezető kávétermelő országaként méltán ismert klasszikus, karakteres, édes-csokoládés ízvilágú kávéiról. Ugyan az ország területe nagyrészt alacsony fekvésű (1000 méter tengerszint feletti magasságon terül el az ültetvények nagy része), ami az Arabika számára kényes lehetne, nagyszerű klímájának és a modern gazdálk
KLASSZIKUS ESPRESSO ÉLMÉNY 100% Arabica szemes kávé Brazil – Minas Gerais – Samba lot Ízprofil: krémesen testes, kakaós, mogyorós, karamellás ízjegyekkel Brazília a világ vezető kávétermelő országaként méltán ismert klasszikus, karakteres, édes-csokoládés ízvilágú kávéiról. Ugyan az ország területe nagyrészt alacsony fekvésű (1000 méter tengerszint feletti magasságon terül el az ültetvények nagy része), ami az Arabika számára kényes lehetne, nagyszerű klímájának és a modern gazdálk
EGYEDI ESPRESSO ÉLMÉNY India Monsoon Malabar AA Brazil – Minas Gerais – Samba lot Ízprofil: csokoládé, méz, gesztenye, kellemes fűszeresség A kávé „monszunolása” az egyik legrégebbi hagyomány Indiában, egészen a kávékereskedelem korai napjaira nyúlik vissza története. Azidőtájt a brit fennhatóságú India nagy mennyiségben termelt és exportált kávét. Az út hosszú volt: a Jóreménység Fokát megkerülve, a Kelet-Indiai Társaság árbocosai az év nagy részében úton voltak – mely idő alatt a káv