A Kávétársaság webshopban prémium és specialty minőségű kávékat, kávégépeket, teákat és kiegészítőket kínálunk elit márkáktól – kávékapszulák, őrölt és szemes kávék, arabica, robusta kávék a világ minden tájáról.
A ginzeng egy ősi, távol-keletről származó növényfajta. A gyökeréből nyert értékes kivonat fokozza a szellemi és fizikai produktivitást. A legkiválóbb minőségű ginzeng kivonatot a legtisztább arabica kávéfajtával egyesítve olyan pazar ízkombinációt kaptunk, mely simogatja az érzékeinket és feltölt energiával.
Ország: Brazília Regio: San Paulo Magasság: 1100-1300m Típus: Catuai/ MUndo Novo / Bourbon Feldolgozás: Natural Csészeprofil: Csokoládé/Karamel/Édes szilva
1 db tömítés és 1 db szűrő: Eredeti Bialetti alkatrész, mely a 4 adagos ÚJ Moka Induction és Brikka 2 adagos kotyogós kávéfőzőkkel kompatibilis. A szett tartalma: 1 darab szilikon tömítés és 1 darab alumínium szűrő. Tömítés anyaga: természetes gumi Szűrő anyaga: alumínium
3 db tömítés és 1 db szűrő: 3-4 adagos Moka Express kotyogós kávéfőzőhöz: Tömítés anyaga: természetes gumi Szűrő anyaga: alumínium
Egyik kedvenc etióp gyártónktól először adunk ki természetes kávét a Chelbesától. Ebben a kávéban a Yirgacheffe híres terroirja egy csodálatos csonthéjas jellegben fejeződik ki. Összetett, gyümölcsös, virágos – a Chelbesa Natural keresztül-kasul etióp. Csészeprofil: Őszibarack / Karamel Feldolgozás: Natural
Java filter csomag 2 x 250g Mexiko Guatemala A gyümölcs és a csokoládé keveredése mindkét kávéban megtalálható. Ajánlott eszközök amin könnyedén elkékszíthető: Aero press, V60, Chemex
Két nagyon jó eszpreszzó alap, ami feketének elkészítve nagyon jó ízélménnyle párosul A csomag tartalma Java 001 Espresso Blend Java Papua New Guinea Mennyiség: 2x250g
Oscar 60 Ozmózusos Vízlágyító párna Élettartam: 6-12 hónap. Maximum 75 liter vízhez. Méret: 120x100 mm Vízhőmérséklet: 5-40°C Víztartály mérete: 4 literig A vízkeménységtől függően kb 6 óra alatt lágyítja meg a vizet. Első alkalommal érdemes előző nap belehelyezni a víztartályba.
Ország: Guatemala Terület: Santa Rosa Típus: Bourbon, Caturra, Pache Feldolgozás: Mosott Magasság: 1350m Csészeprofil: Édes Szilva / Mogyoró / Kakaó
Ezt a kávét az Aceh régióban Sumatra szigetén a Takengon fennsíkon állítják elő. A kiválasztott kávé Organikus és több mint 200 éve természetes módon termesztik 1000--1700m közötti tengerszint feletti magasságban. Ez a kávé a fairtrade tanúsítványú kis parcellákból származik. Testes-Fűszeres aromás kávé amely a nap minden szakszában örömet nyújt.
Ezt jelenti számunkra a klasszikus angol reggeli teakeveréket: erős és intenzív. Kiváló kezdés egy hosszú nap előtt. Tetszés szerint variálható. Akár tisztán, vagy ha valaki igazán nagy ínyenc akkor tejjel is fogyaszthatja.
Ország: Mexiko Terület: Nahua Puebla Feldolgozás: Honey Magasság: 1200-1500m Csészeprofil: Grapefruit / Csokoládé / Áfonya Ajánlott eszközök: Batch Brew, Aero Press, V60, Chemex
A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA Kétféle kávékészítési mód Sokkal nagyobb a kettő közötti különbség, mint azt elsőre gondolná: A hidegen csepegtetéssel különösen tiszta és összetett ízvilágú kávé készíthető. További előnye, hogy jelentősen gyorsabb a vízbe áztatáshoz képest. A vízbe áztatástól ugyanakkor testesebbé és erősebbé válik a kávé. Nedvesítés (hidegen csepegtetéses készítés esetén) Annak érdekében, hogy a vízcseppek egyenletesen járják át a kávéport, nedvesítse meg a szűrőbe töltött
Kényeztető eszpresszó pörkölt mogyoró ízzel, csokis tónusokkal kihangsúlyozva. Tapasztalja meg a pörkölt mogyoró meleg és megnyugtató ízeit.
Fedezze fel ennek a kardamom ízű eszpresszónak a kivételes ízét. Egy kiváló csésze kávé, amelyet a fűszerek királynője, a kardamom ihletett.