A Kávétársaság webshopban prémium és specialty minőségű kávékat, kávégépeket, teákat és kiegészítőket kínálunk elit márkáktól – kávékapszulák, őrölt és szemes kávék, arabica, robusta kávék a világ minden tájáról.
Erőteljes eszpresszó a karamell gazdag, édes ízével kombinálva. Harmonikus karamell ízű keverék, francia finomságok ihlették. Tapasztalja meg ennek a harmonikus eszpresszónak a lágyságát az édes karamell ízzel kombinálva, amelyet a legjobb francia finomságok ihlettek. Tipp: Fokozza a karamell jegyeket habos tej hozzáadásával, hogy krémes cappuccinót készítsen.
Fedezze fel ennek a kiegyensúlyozott eszpresszónak a selymesen sima érzetét a szájban, vanília ízzel. Elragadóan édes eszpresszó, amelyet a Madagaszkár trópusi éghajlatán nyíló csodálatos, fehér vaníliavirág ihletett.
Kóstolja meg ezt az egyedülálló eszpresszót, amely a grapefruit jegyeit egy finom csokoládéízzel ötvözi, amelyet a mexikói Yucatanban, a csodálatos banánfák árnyékában gondosan nevelt szent kakaóbab ihletett. Misztikus élmény, amit otthon is élvezhet!
A karamell kifejezés karamellizált cukrot jelent, hagyományosan egy edényben kevés vízzel olvasztjuk a cukrot. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásából kapja. A karamellt alap ízként élvezik, melyet más ízekkel harmóniában is használnak. A sokoldalú MONIN Karamell sziruppal számtalan csodás italt készíthetünk. Kávékülönlegességekhez, koktélokhoz, desszertekhez és főzéshez is kiváló! Szín Sötét borostyánságra, rezes csillogással Ízvilág Erőteljes illat és nagy
Brazília rengeteg kávéfajtával büszkélkedhet, és minősítési rendszere valószínűleg az összes kávétermelő ország közül a legátfogóbb. Ez a fajta édes, kevéssé savas, bársonyos, mégis határozott aromájú, melybe leheletnyi csokoládés íz vegyül. Egyenletes, behízelgő jellege - az enyhe csokoládéízzel - kimondottan ideális reggeli itallá teszi.
Brazília rengeteg kávéfajtával büszkélkedhet, és minősítési rendszere valószínűleg az összes kávétermelő ország közül a legátfogóbb. Ez a fajta édes, kevéssé savas, bársonyos, mégis határozott aromájú, melybe leheletnyi csokoládés íz vegyül. Egyenletes, behízelgő jellege - az enyhe csokoládéízzel - kimondottan ideális reggeli itallá teszi.
Mintegy 1 millió hektáros termesztési területével és 400 000 foglalkoztatottjával a kávé Kolumbia legfőbb árucikke. Brazília után ez az ország a világ második legnagyobb kávéexportőre, és a szakemberek által "gyengédnek" is nevezett nedves előállítású ("mosott") kávék vezető termelője. Egyenletes és édes íze frissítő élvezetet kínál a délelőtti vagy délutáni pihenők idején.
Ez az arabica típusú fajta kizárólag 2000 m körüli tengerszintfeletti magasságban termeszthető. A dupla "A" betű a szemek méretére utal, amely a legtöbb fajtáét meghaladja. Jellegzetes és intenzív, aromás íze élvezetes betetőzése lehet az étkezéseknek.
AROMA JELLEMZŐI: AROMÁS ÉS FÁS JELLEG: LÁGY Ez a recept Közép- és Dél-Amerika két fő régióját kapcsolja össze. Lágy és erőteljes keverék, amely mogyoró, pirítós és friss gyümölcs árnyalatokkal kényezteti a szájpadlást.
Brazília rengeteg kávéfajtával büszkélkedhet, és minősítési rendszere valószínűleg az összes kávétermelő ország közül a legátfogóbb. Ez a fajta édes, kevéssé savas, bársonyos, mégis határozott aromájú, melybe leheletnyi csokoládés íz vegyül. Egyenletes, behízelgő jellege - az enyhe csokoládéízzel - kimondottan ideális reggeli itallá teszi.
Mintegy 1 millió hektáros termesztési területével és 400 000 foglalkoztatottjával a kávé Kolumbia legfőbb árucikke. Brazília után ez az ország a világ második legnagyobb kávéexportőre, és a szakemberek által "gyengédnek" is nevezett nedves előállítású ("mosott") kávék vezető termelője. Egyenletes és édes íze frissítő élvezetet kínál a délelőtti vagy délutáni pihenők idején.
Ez az arabica típusú fajta kizárólag 2000 m körüli tengerszintfeletti magasságban termeszthető. A dupla "A" betű a szemek méretére utal, amely a legtöbb fajtáét meghaladja. Jellegzetes és intenzív, aromás íze élvezetes betetőzése lehet az étkezéseknek.
Mintegy 1 millió hektáros termesztési területével és 400 000 foglalkoztatottjával a kávé Kolumbia legfőbb árucikke. Brazília után ez az ország a világ második legnagyobb kávéexportőre, és a szakemberek által "gyengédnek" is nevezett nedves előállítású ("mosott") kávék vezető termelője. Egyenletes és édes íze frissítő élvezetet kínál a délelőtti vagy délutáni pihenők idején.
Ezt a zamatos kávéfajtát 1700 óta termesztik a Tarrazu régió hegyvidéki területein, San Jose-tól délre, az 1200-1700 méteres zónában. A vidék nagyszerű klimatikus és geográfiai adottságai, valamint a tökéletes vízelvezetésű vulkáni talaj gazdagsága kiemelkedő természetes élőhelyet biztosítanak a kávécserjék termesztése számára. Ennek köszönhetően a könnyed és tiszta aromájú, jellegzetes illatú Tarrazu kávé a világ egyik legjobb fajtája. Illatának, telt testességének és jó egyensúlyának köszönhetően üdítő
Ezt a zamatos kávéfajtát 1700 óta termesztik a Tarrazu régió hegyvidéki területein, San Jose-tól délre, az 1200-1700 méteres zónában. A vidék nagyszerű klimatikus és geográfiai adottságai, valamint a tökéletes vízelvezetésű vulkáni talaj gazdagsága kiemelkedő természetes élőhelyet biztosítanak a kávécserjék termesztése számára. Ennek köszönhetően a könnyed és tiszta aromájú, jellegzetes illatú Tarrazu kávé a világ egyik legjobb fajtája. Illatának, telt testességének és jó egyensúlyának köszönhetően üdítő