A Kávétársaság webshopban prémium és specialty minőségű kávékat, kávégépeket, teákat és kiegészítőket kínálunk elit márkáktól – kávékapszulák, őrölt és szemes kávék, arabica, robusta kávék a világ minden tájáról.
A ginzeng egy ősi, távol-keletről származó növényfajta. A gyökeréből nyert értékes kivonat fokozza a szellemi és fizikai produktivitást. A legkiválóbb minőségű ginzeng kivonatot a legtisztább arabica kávéfajtával egyesítve olyan pazar ízkombinációt kaptunk, mely simogatja az érzékeinket és feltölt energiával.
A VÁLOGATÁS TARTALMA: COLOMBIA - MEDELLIN SUPREMO, 250G Brazília után ez az ország a világ második legnagyobb kávéexportőre, és a szakemberek által "gyengédnek" is nevezett nedves előállítású ("mosott") kávék vezető termelője. Egyenletes és édes íze frissítő élvezetet kínál a délelőtti vagy délutáni pihenők idején. EL SALVADOR - STRICTLY HIGH GROWN, 250G A legjobb minőséget a nagy magasságon, 1200 méter felett termesztett cserjék kínálják, melyet az SHG (Strictly High Grown
A VÁLOGATÁS TARTALMA: CAFFÉ GUATEMALA, 250G Huehuetenango megye Guatemala észak-nyugati részén, a mexikói határ közelében terül el, a szubtrópusi esőerdőtől a fenyvesekig terjedő rendkívül változatos ökoszisztémákat felvonultató 850-3700 méteres magasságban. Fölötte húzódik Közép-Amerika legmagasabb nem vulkanikus hegyvonulata, a Cuchumatanes, amely az ország legjobb kávétermesztő térségévé teszi a környéket. Kávéi között több különlegesség is megtalálható, annak függvényében, hogy milyen fö
Az indiai, fűszeres chai masala méltán hódította meg a világot. Ezt a teakeveréket hagyományos fűszerekkel, fahéjjal, kardamommal, szegfűszeggel és feketeborssal ízesítjük. Mézzel és tejjel tökéletes ital készíthető belőle, amely melegséggel tölt el, laktató és gazdag.
Friss zöld tea egy csipetnyi lime természetes ízhatásával, melyet még inkább kiemel az oly jótékony C-vitamint is biztosító citrom és citromfű. Fontos az áztatási idő, és a hőmérséklet, mint minden zöld teánál, de ha ezt betartjuk akkor az élmény mindenért kárpótol
A Himalája hegyvonulat lábánál fekszik a nyugati világ számára legismertebb teatermesztő település, Dardzsiling. A várost az 1800-as évek közepén alapították, és 87 teaültetvénynek ad otthont, melyeket tengerszint feletti magasságuk alapján három kategóriába sorolnak. Ez a rendszer talán csak a francia bortermesztési szabályokhoz hasonlítható. A dardzsilingi teát a teák pezsgőjének is nevezik. S ahogy a franciák kombinálják a különféle borfajtákat, úgy a különböző farmokról származó dardzsilingi teák keve
A goji bogyót már évezredek óta használják a hagyományos kínai gyógyászatban, a világ más tájain pedig úgynevezett „szuperélelmiszer”-ként tartják számon. Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden vadon termő gyümölcsnél egészségesebb. Párja, a varjútövis, szintén sok jót, többek között számos vitamint tartalmaz. A teakeverék különleges ízét a vörös áfonya és eper teszi teljessé. Összetevők: Zöld tea (88,5%);Goji Bogyó(4%);Homoktövis (4%);Aroma (2,5%);Pórsáfrány(1%)
Egy kis utópia – íz formájában. A japán módra, gőzöléses eljárással feldolgozott tiszta, zöld szencsa a tavaszra és az új lehetőségekre emlékeztet. A citrom savassága kiemeli friss, éles karakterét, a gyömbér pedig szenvedéllyel fűszerezi tüzességét.
Friss, savanykás ízű tea. A guava, az ananász és a narancs megadja a C-vitamin erejét, és tömény, mégsem édes gyümölcsösséget eredményez. A könnyed főzet felserkent, de nem terhel meg, laktat, de nem telít el.
A legendás golyó formájú "puskapor" tea. Tényleg olyan, mint a neve: egy zöld tea, amely gyengéden" nyakon vág", ízgazdag, fűszeres és határozott. Már az 1800-as évek óta népszerű, amikor szokássá vált a hosszabb áztatási idő alkalmazása. Érdemes kipróbálni mentával és cukorral, úgy ahogy a marokkóiak isszák!
Több, mint édes élmény! Dinamikus és modern összhatás eperrel, vaníliával, borssal, bourbon vaníliadarabkákkal és... még több eperrel. Fontos a készítési mód, és a hőmérséklet, ha ezt betartod akkor egy fantasztikus élményben lehet részed, ahol az eper, a bors, és a vanília egyesül egy csészében. Összetevők: Zöld tea (90%);Bors (4°%);Eper darabok (1,75%);Vanília(1,75%);Aroma (2,5°%)
Laktató, egzotikus tea, mellyel csökkenthető az édességek iránti vágy anélkül, hogy cukrot fogyasztanánk: a trópusi gyümölcsök és a vanília ugyanis megadja a teltségérzet megfelelő jelzéseit az agy számára. Elkészíteni is egyszerű, de még könnyebb azonnal megszeretni!
Csodálatos, telt testű tea Ceylon szigetéről fekete- és vörösáfonya darabkákkal. A tea ízét tejszínes jelleg teszi teljessé. A vörösáfonya miatt egy igazán különleges íz párosul az alap fekete tea ízéhez, és nem utolsó sorban az egészségre gyakorolt hatása is fontos lehet , ugyanis az áfonyadarabok egy igen magas c vitamin tartalommal rendelkeznek
Az északi országokban nagy hagyománya van a gyümölcsteák fogyasztásának. Ebben a teában igazi svéd ízlés szerint keveredik a savanyú téli alma, a bodza és a zöld tea frissessége, melyeket bőkezűen gazdagítanak citromhéj- és almadarabkák, hangavirággal díszítve. Az eredmény egy valódi frissítő és egészséges ital, amely a reményteli tavaszt juttatja eszünkbe.
Natúr rooibos tea a dél-afrikai Cederberg-hegységből. Teljesen koffeinmentes, mégis gazdag ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Íze eredendően édeskés, és fellelhető benne a csipkebogyó, valamint a vanília kellemes aromája.