Bio termékek, víztisztító készülékek, csíráztatni való magvak, Neere kúra, Sunrider termékek széles választéka
Összetevők: L-aszkorbinsav Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az L-aszkorbinsavat tudja érdemlegesen hasznosítani, a D típusút nem.
Az indián rizs magas protein és szénhidrát tartalommal rendelkezik, táplálkozási minősége közel azonos, esetenként jobb a többi gabonáéval összehasonlítva. Azok számára, akik szeretik tudni egy élelmiszerről, hogy mitől kiváló a táplálkozás- élettani értéke, elmondjuk, hogy lizin és metionin tartalma magasabb mint más gabonában, zsírtartalma alacsony, magas rost és keményítő tartalommal bír, ásványi anyag tartalma (leginkább kálium és foszfor) szintén magas, vitaminokban gazdag, kiváló B-vitamin forrás. (
A szurokfű hatóanyagai révén kiváló köhögéscsillapító és étvágyjavító gyógynövény, de idegnyugtató tulajdonsága miatt is sokan használják. Jótékony hatású puffadásnál, teltségérzettel járó gyomor-bélrendszeri panaszoknál. Szélhajtó, epehajtó és görcsoldó hatású.
Gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény Az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez A készítmény a normál érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz. A Valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz. A citromfű és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, valamint segítik a normál idegállapot és
A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag hántolt. A világosabb színű szezámmagot inkább Nyugat és Közel Keleten használják, míg a fekete szezámmag a távol keleten népszerűbb. A fekete és a fehér szezámmag együtt is használhatók az ételek vonzó színfoltjaként. A szezámmag gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint számos előnyös egészségügyi hatásuk van. A fekete szezámm
Bármilyen zöldség panírozásánál is jó szolgálatot tehet a különleges eljárással készített szezámmagliszt. A finom szemcséjű alapanyag teljes mértékben felhasználható bármilyen diéta, étrend követése esetén. A hántolt szezámmagból készült Nature Cookta Szezámmagliszt a termékcsalád többi tagjához hasonlóan hidegsajtolásos eljárással készül. Ez a módszer még különlegesebbé teszi a már amúgy is különleges port: a finom szemcséjű liszt nagyobb mértékben őrzi meg a szezámmag előnyös tulajdonságait. A vegetár
A bíbor kasvirág és a keskenylevelű kasvirág ismert gyógynövény. Erősítik az immunrendszert és csökkentik a gyulladásokat.
Teája bélhurut, hasmenés, bélgörcs ellen ajánlott.Forrázat készítéséhez két teáskanál lósóskamagot tegyünk 2 dl forró vízbe. A forrástól számítva 1-2 percig főzzük, 10 percig hagyjuk állni, majd szűrjük le. Ízlés szerint ízesítsük.
A galagonya piros termése feltűnő jelenség, de emellett a népi gyógyászatban az egyik leggyakrabban alkalmazott szívgyógyszerek egyike is.
Bio- és vegán termék! Összetevők: tengeri só, pálmaolaj, zöldség 14,5%, karotta 5%, zeller, hygma 2,5%,póréhagyma 2,5%, paradicsom, t.t.rizsliszt, petrezselyem, szerecsendióvirág,lestyánlevél, kurkuma, zellerlevél, schnidling, babérlevél. Ízfokozók hozzáadása nélkül! Felhasználás: 1 kockát 5 dl vízbenforraljunk fel.
Afrikai tradícióknak megfelelően, a nyugat-afrikai szavannákon őshonos fa magvaiból préselt shea-vaj, egy természetes hatóanyag, mely érzékeny a száraz és igénybevett bőr ápolására. Természetes gyógyító és regeneráló tulajdonságai által, ez a rendkívül hatékony összetevő védi, óvja, megfelelelően táplálja, hidratálja és revitalizálja a bőrt, visszaadva annak természetes rugalmasságát, síma tapintását.
Ezzel a különleges adalékanyaggal a megfelelő állag elérése sütésnél, főzésnél is garantált! A manióka, más néven kasszáva gyökeréből nyert keményítő mellékíz és színmentes, a ,,mindenmentes” konyha legfőbb alapanyaga. Alkalmazásával tökéletesen sima és csomómentes ételek készíthetőek. Előállításakor bonyolult eljárással választják ki a keményítőt a gumóból: először leőrlik a teljesen kifejlődött gyökeret, átmossák, pépesítik, ez után választják csak külön a folyadékot. A Dél-Amerikában őshonos növény
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel. A fekete mustármag az indiai ételek gyakori ízesítője, egészben pirítva, vagy fűszerkeverékekben őrölt formában használják fel. A
Az egészséges haj, bőr, köröm támogatásához C-vitaminnal A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült. A C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést a szervezetben, ezáltal bőr, a fogíny, a csontok és fogak, az erek és a porcok egészségének fenntartását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén segít megőrizni a haj és a köröm megfelelő ál
Az immunrendszer támogatásához 7 féle gombakivonattal, cinkkel és kurkumával Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozz