Bio termékek, víztisztító készülékek, csíráztatni való magvak, Neere kúra, Sunrider termékek széles választéka
Kakaós rumos ízű szelet étcsokoládéba (20%) mártva, édesítőszerekkel Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Vegán Gluténmentes Élelmi rostban gazdag 40 %-kal csökkentett szénhidráttartalom Étcsokoládé 20 %, kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 35 %. Összetevők: élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), növényi zsír (pálmazsír), nedvesítőszer (glicerin), növényi rost koncentrátum (kókusz), k
Kókuszos szelet étcsokoládéba (20%) mártva, édesítőszerekkel Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Vegán Gluténmentes Élelmi rostban gazdag 38 %-kal csökkentett szénhidráttartalom Étcsokoládé 20 %, kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 35 %. Összetevők: élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin), kókuszreszelék, növényi rost koncentrátum (kókusz), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), nedvesítőszer (glicerin), növényi zsír (pálma
FONTOS rendelési információk: A Piszke termékeket minden héten kedden szállítják hozzánk. Ha a rendelésed péntek 11-ig beérkezik, akkor azt a rákövetkező hét kedden tudjuk feladni. Megértésed köszönjük!
Leírás Kiváló minőségű csoki-vanília ízesítésű zab alapú bio vegán gluténmentes keksz. tej- és tojásmentes vegán (állati eredetű összetevőktől mentes) szójamentes GMO mentes káros adalék- és tartósítószer mentes Összetevők: gluténmentes zabliszt* (26%), kukoricakeményítő*, pálmazsír*, víz, rizsliszt*, nádcukor*, vaníliás cukor*(4%), kakaópor* (3%), útifű maghéj*, vanília aroma (0,8%), térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tengeri só. A*-gal jelölt összetevők ellenőrzött ökológiai g
FONTOS rendelési információk: A Piszke termékeket minden héten kedden szállítják hozzánk. Ha a rendelésed péntek 11-ig beérkezik, akkor azt a rákövetkező hét kedden tudjuk feladni. Megértésed köszönjük!
A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában. Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 µg D-vi
A látás, az immunrendszer és a csontok egészségéért Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához. A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben. A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok
A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.
Összetevők: grapefruit mag kivonat (ökológiai gazdálkodásból) glicerinben (növényi eredetű), víz és aszkorbinsav. Hatóanyagok a napi adagban: 12,8 mg bioflavonoid 1,07 ml-ben, amely a 20 cseppnek felel meg. Standardizált hatóanyag tartalom: 1200 mg bioflavonoid/100ml Ökológiai gazdálkodásból származik. Adagolás: naponta 2x10 csepp Fogyasztási javaslat: minimum 0,5 dl vízben hígítva.
A zab értékes biológiai összetételü gabonaféle.Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős mennyiségben megtalálható a zabfehérjében. A zsírtartalom elérheti a 7 -ot is, melyben a szervezet számára különösen fontos telítetlen zírsavakból mintegy 7o-8o található. Szénhidrát tartalma a többi gabonafélékhez képest a legkisebb, 5o-6o . Jelentős élelmi rost.-ásványi anyag - (Ca, Mg,Fe,) és vitaminforrás ( E és B1).A zabbal készített étel
Csíráztatás: együnk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, mivel könnyen berohadhat! 8-10 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Felhasználás: Finom fűszeres ízű. Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiváló sajtokhoz, té
A salátaborsó friss hajtásai édesek, ropogósak, kiválóan használhatók nyersen salátakeverékekbe és díszítésre. Termesztés: Vegyünk egy csíráztató tálcát vagy virágládát és töltsük meg félig földdel. Szórjunk rá bőségesen borsó magot, majd takarjuk be vékonyan földdel és locsoljuk meg. Ne öntözzük túl, csak nyirkos legyen a föld a későbbiekben is! Helyezzük a ládát világos ablakba. Felhasználás: Általában 10-12 nap után már vágható a hajtás, amint eléri a 10 cm magasságot. Ollóval vágjuk le 5 cm-el a f
A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A nagy bojtorján támogatva a szervezet ellenálló képességét hozzájárul a felső légúti rendszer egészségéhez. A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben. A csillagánizs kedvezően nyugtatja a torkot, a borsmenta támogatólag hat az imm
A Q-10 koenzim egy fontos tápanyag, melyet az emberi szervezet is termel, de 25 éves kortól csökken a termelése. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával érdemes pótolni.
Elkészítése: tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű kölespelyhet, majd engedje fel annyi forró vízzel vagy tejjel, hogy 1 cm magasan ellepje. 10 percig hagyja állni. Ízlés szerint adjon hozzá szárított vagy friss gyümölcsöt, mézet, cukrot, vajat, sót, fűszereket Felhasználható még levesek, főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlikhez kiegészítőként.