Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
A Szeremley Borház kiváló minőségű pinot noir törkölyéből az olasz grappa főzés technológiáját alkalmazva desztillálták. Az olaszok tornyos főzéssel készítik 8 tányéron, a lepárló 6 tányéron főzi. A kellemetlen aromákat ezzel az eljárással ki tudják szűrni, így lágyítják a pálinkát.
A pálinkák közül a legnehezebb jó vilmoskörte pálinkát készíteni. Több éves kísérletezés után úgy érezzük, nekünk ez sikerült. A körte hazájában – Nagykanizsán - válogatott gyümölcsből készítették ezt a meglepő illatú és zamatú vilmoskörte pálinkát. Díjak: Vilmoskörte pálinka - EZÜST érem 2010, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny Vilmoskörte pálinka - BRONZ érem 2009, DESTILLATA Nemzetközi Pálinkaversenyen, Ausztria Vilmoskörte pálinka - EZÜST 2008, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny Vi
A Cabernet Sauvignon borból készült párlat híven tükrözi a fajtajelleget, letisztult, rendkívül komplex illat- és íz-jegyekkel bír. Ízeiben a fekete ribizke és a szeder jelenik meg, illatában a cédrus a jellemző, füge, csokoládé és meggy illathatásokkal.
A badacsonyi hegyvidék egyik jellegzetes bora a szürkebarát, amiben, a fajtára jellemzően zamatos, gyümölcsös illatjegyek keverednek fűszeres aromákkal, mely tulajdonságokat a párlat kiválóan örökölte.
A napsütötte villányi olaszrizling szőlő jellegzetes ízéből, vidám, könnyed, gyümölcsös pálinka készült.
Alapját nagyrészt birsalma, kis részt birskörte adja. Ízben édeskés, kissé fanyar, erősen emlékeztet a régi idők birsalma sajtjára. Illata a birskörtének köszönhetően enyhén citrusos.
Az, hogy egy gyümölcs magja milyen fontos lehet a pálinka készítése során, arra a vörösszilva pálinkánk a legjobb példa. A magvaváló vörös szilva talán legízletesebb termőhelyéről, Békésből gyűjtjük az érett szemekből álló alapanyagot. Kezünk alatt a gyümölcs új életre kel, a mag és szilva zamata kikerekedik benne, így mind orrunkat, mind ízlelő bimbóinkat magával ragadja. Nem csoda, hogy sokunk kedvence.
A bodzavirág a nyár hírnöke. Illata a napsütésben jókedvvel tölti el szívünket. Ehhez méltó becsben is tartjuk, ezért minden palack belőle készült párlatba belecsempészünk egy csipetnyi nyárváró napfényt. Illata lágy, íze ugyanakkor fanyar, zöldes jegyekkel. Izgalmas, karakteres, egy csipetnyi rejtélyességgel. Ez teszi valódi élménypálinkává!
A Csabagyöngye Békéscsaba leghíresebb szülötte. A hibrid szőlőfajta nevét ugyanis - más-más fordításban – a világ minden szőlőtermelője, borásza ismeri. Igyekeztünk nevéhez méltó körültekintéssel bánni vele, amikor elhatároztuk, hogy prémium pálinkát készítünk belőle. Illata lágy marad, zamata finom, utóízében pedig visszafogottan megjelenik az enyhén muskotályos karakter. Nem tolakodó, mégis nehezen feledhető.
A vilmoskörte az egyik legillatosabb gyümölcsfajta. A héjából áradó aroma a legfinomabb parfümökkel vetekszik. Amikor a Piros vilmoskörte pálinkát megalkottuk, az volt a célunk, hogy ezt az átható illatot még hívogatóbbá tegyük. Zamata rendkívül összetett: megjelenik benne az érett gyümölcs, a fűszerek, virágok édes, de mégis kissé savanykás világa. Kóstolása során érdemes hosszú percekre belefeledkezni a mámorító illatba, mielőtt a szánkhoz emelnénk, és hagynánk, hogy elvarázsoljon.
Szilva vagy Málna? Matyó vagy a Kalocsai? Kackiás, pödört bajszú, hetyke kalapos csillagszemű vagy rakott szoknyás tenyeres-talpas, pirospozsgás, bögyös-faros? Mindegy, ha Málnás Pötyivel vagy Szilvás Pityuval flörtölsz, rájuk bízhatod az estédet!
Ízét szép, csokoládés karakter jellemzi, melyet aszalt szilvás, behízelgő, ugyanakkor vastag illat kerekít.
Olajos textúrájú likőr, mely kissé lustán mozdul a pohárban. Mézes és fahéjas jegyeket mutat, a gyümölcs csak a háttérből kerekíti az illatot.
Kiválóan előjönnek a „törkölyös”, markáns jegyek, remek párhuzamot alkotva a hordós érlelés adta tompa, kicsit kesernyés ízhatásokkal.
Aranyszínű, olajos ital, lassan mozdul a pohárban. A pálinkát adó gyümölcsre jellemző intenzív illat kíséri, íze mézes, fahéjas, a gyümölcs a háttérből kerekíti a harmóniát.