Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
A különleges ízek kedvelőinek ajánljuk a málnapálinkát. Intenzív illatával, karakteres, hosszan lecsengő zamatával emlékezetes íz élményt nyújt. A felejthetetlen illatok, zamatok tökéletesen megőrzésre kerülnek a málnapálinkában.
A Chivas már 1909-ben megalkotta az első, különlegesen hosszú ideig érlelt whiskyt, amikor piacra dobta a 25 éves Chivas Regalt, ami a világ első luxuswhiskyje volt. A tökéletes házasítással elérve egy olyan igazán kiváló, telt, gyümölcsös és karakteres ízű ital született, amely meghatározta a whisky világában az elvárásokat. A Chivas Regal egyik kiemelkedő jellemzője a hosszú érlelés, és ma is az összes Chivas whisky legalább 12 éves érlelésű, biztosítva a minőség és ízrendszer színvonalát.
Ez a cuvée chardonnay szőlő aprólékos választékából készült, amely jó élénkséget és gazdag komplexitást biztosít. A chardonnay, amely minden nagyszerű cuvée-hoz nélkülözhetetlen, egy értékes pezsgő szőlőfajta, amely pontosan tudja, hogyan kínálja a Pommery pezsgők finomságát, eleganciáját és frissességét.
Illata a napsütötte körtére emlékeztet.A pálinka kóstolásakor az alapgyümölcs illata és íze köszön vissza, virágos ízjegyekkel.
Telt és édes ízekkel megáldott gyümölcsélmény. Illatában az érett, zamatos sárgabarackban fellelhető citrusosságot, frissességet, ízében pedig nagymamáink baracklekvárja köszön vissza.
Villányi 43%-os törkölypálinka díszdobozban! Vegyes villányi törkölypálinka, portugieser, merlot, kékfrankos és cabernet fajtaházasítás. Letisztult, jellegzetes vörös szőlőtörköly íz harmónia, leheletnyi mogyoró illattal, kellemes szőlőmust utóízzel. Aperitifként ajánljuk, de önmagában is különleges élményt nyújt.Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C.
A 2014-es évi ötcsillagos Pálinkakiválóság címet elnyert párlat hűen adja vissza a fajtára jellemző, karakteres illatokat és ízeket. Ajánljuk aperitifként és vadételek kísérőjeként. Magas kakaótartalmú (min. 70%) csokoládéval fogyasztva fokozhatjuk az íz hatást.
Az egyenesen Dél-Amerikából érkezett alapanyagból az Agárdi Pálinkafőzdében készült ez a páratlan ital, melynek illatában déli gyümölcsök sokaságát fedezhetjük fel leheletnyi vaníliával és csokoládéval. Kóstolva a tokaji hordós érlelésből adódó kellemes édességérzet teszi még komplexebbé az élményt. Hosszan tartó, ízgazdag, igazi kuriózum ez a rum Dél-Amerika, Tokaj és Agárd egyedi hármasának köszönhetően.
Vegyes villányi törkölypálinka, portugieser, merlot, kékfrankos és cabernet fajtaházasítás. Letisztult, jellegzetes vörös szőlőtörköly íz harmónia, leheletnyi mogyoró illattal, kellemes szőlőmust utóízzel. Hagyományos 50%-os alkoholtartalma miatt a karakteres pálinkák kedvelőinek ajánljuk.
Egy lenyűgözően fűszeres és gazdag karakterű bor, amelyet vadonatúj, 500 literes tölgyfahordókban érleltek. A syrah szőlőfajta szerelmeseinek igazi kulináris élmény.
Ez a fajta egy gazdagabb értelmezése. Illatában a sokszínűség dominál: különböző gyümölcsök mellett a fa füstösségének jelenléte is jól érzékelhető, amit a hosszabb, kis tölgyfahordós érlelés eredményez. Egy nagy testű és komplex szerkezetű bor, hosszan tartó utóízzel. Kitűnően érlelhető.
A Knut Hansen gin egy bonyolult és nagy odafigyeléssel készített ital. Négyszer párolják le, rendkívül alacsony energiabevitellel, apró adagokban. Ez a folyamat hozza létre a Knut Hansen gin rendkívül tiszta ízét és természetes aromáját.
A Knut Hansen gin különleges figyelemmel és összetettséggel készül. Négyszeres desztillálás során rendkívül alacsony energiabevitel és apró adagok használatával hozzák létre, ezzel kialakítva a Knut Hansen gin rendkívül tiszta ízét és természetes aromáját.
Egy kivételes fűszernövény-keverék révén újragondolták a hagyományos London Dry Gin fogalmát, és létrehoz egy lágy, kiegyensúlyozott prémium minőségű gint.
Ezen eszencia három évig érlelődött 100% szilva aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált az idők során, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.