Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Jonatán almapálinkát almafahordóban érlelték egy igazi szabolcsi alma karakterű ital.Jegyeiben fahéjas, kompótos, melyet leginkább egy mélyebb viaszos jelleg határoz meg.
A ropogós, feketére érett cseresznyéből készített pálinka egy pompás, csokoládés zamattal kápráztat el minket, de emellett jól felismerhetően jelenik meg a füstölt, mandulás illat is. Egyszerűen letisztult, de mégis fenséges ízvilágú pálinka.
Könnyed és üdítő, lendületes pálinka.Ízében nyári körte, citrusos kajszibarack jelenik meg.
Jellemzői üdítő friss illatok, nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál.
A nocino a svájci olaszok házi itókája, mindenki saját receptje alapján készíti. Engedve nászom Stefano és vejem Renato kérésének, elkészítettük a nocino muskotályos szőlőpálinkával, mézzel ízesített magyar változatát. Megkóstolva meglepetten tapasztaltuk, hogy e remek prémium likőr vetekszik a profi íz mesterek alkotásaival.
Erőteljes, baracklekvárra emlékeztető illat, az érett kajszi édes hosszú lecsengésű, kellemesen alkoholos, enyhén citrusos íze jellemzi a pálinkát.
Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi
A birsalma az a gyümölcs, amit magában nem fogyasztunk, de ha a polcra tesszük, illatával betölti az egész szobát. Ezt használtuk ki a pálinka készítésénél is: ízében, illatában nagyon meghatározó italt kaptunk. A Kecskemét környékéről származó gyümölcsöt szeletelés után préseljük, a mustot kierjesztjük, és a birsalma bort pároljuk le. Az eredmény egy könnyű, légies birsalma pálinka.
Márton és lányai GOLD Irsai Olivér Szőlőpálinka (0,5l)(50%) mellé 1 db pálinkás poharat adunk ajándékba! Eme dél-balatoni termőtájon termelt „Irsai Olivér” szőlőből készült szőlőpálinka megőrizte a fajta kirobbanó illatát és átütő zamatát. Büszkén mondhatjuk, hogy az Irsai Olivér szőlőpálinkánkat a fogyasztóközönség és a szakma is a szőlőpálinkák etalonjának tekinti, mely már számos díjban és elismerésben részesült.
A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítették, félévig eperfa hordóban érlelték. Az eredmény a klasszikus szilvapálinkával ellentétben, egy könnyed, nagyon gyümölcsös, nagyon szilvapálinka.