Árpád Pálinka

Árpád Dupla Ágyas Kajszibarack Pálinka (0,5l)(60%)

Árpád Dupla Ágyas Kajszibarack Pálinka (0,5l)(60%)

Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percekig élvezhetővé. Önmagában fogyasztva desszert után, vagy desszertként ajánlott.

megvesz
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5l)(60%)

Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5l)(60%)

Kellemesen fűszere vanília illattal és nagyon intenzív virágillatokkal indító,  friss és aszalt gyümölcsön ágyazott pálinka. Ízében az aszalt szilva krémessége dominál nagyon határozott gyümölcsösséggel.Rendkívül komplex, hosszú utóízű termék, melynek száraz próbája fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.

megvesz
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka (0,5l)(60%)

Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka (0,5l)(60%)

Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült az Árpád Pá

megvesz
Árpád Prémium Piros Vilmoskörte Pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Piros Vilmoskörte Pálinka (0,5l)(40%)

Illata üde, friss, amely egy illatos virágkertre emlékeztet ,némi grapefruit és citrusosággal fűszerezve. Ízében diszkréten édeskés, gyümölcsös és jellemzően fűszeres, amely hosszan tartó élményt nyújt.

megvesz
Árpád Prémium Lepotica szilvapálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Lepotica szilvapálinka (0,5l)(40%)

Nagyon kellemes szilva virágillattal indító, könnyed pálinka. Ízében a hagyományos szilvapálinkáktól eltérő, különleges édeskés íz világ fedezhető fel, némi gyömbérrel és virágos, mézes jegyekkel.

megvesz
Árpád Prémium Magyar Kajszibarack Pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Magyar Kajszibarack Pálinka (0,5l)(40%)

Fűszeres illatában késlekedés nélkül jelenik meg az intenzív kajszibarack lekvárossága. Ízleléskor citrusos, széles karakterrel ajándékoz meg bennünket ez a barack pálinka.

megvesz
Árpád Prémium Érlelt Szilva Pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Érlelt Szilva Pálinka (0,5l)(40%)

Vaníliás, pörkölt mogyorós, csokoládés ízű, ez az aranyló színű szilvapálinka, amely tölgyfa hordóban érik ilyen nemessé.

megvesz
Árpád Prémium Irsai Olivér szőlő pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Irsai Olivér szőlő pálinka (0,5l)(40%)

Parfümös illata szépen idézi fel az irsai olivérre jellemző muskotályos, enyhén fűszeres jegyeket. Szájban is telt, kifejező, hosszú lecsengésű. Remek választás a pálinka világával ismerkedni szándékozóknak is.

megvesz
Árpád Prémium Bársony Birs Pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Prémium Bársony Birs Pálinka (0,5l)(40%)

Erőteljes parfümös illat, amelyben a szegfűszeg és a citrusos illatok váltják egymást. A birsalma kompót muskotályos, fűszeres illatát idézi fel bennünk e pálinka. Szájban kimondottan telt és a gyümölcsre jellemző fanyarság fedezhető fel. Markáns, lendületes, fiatalos pálinka.

megvesz
Árpád Dupla 60 Mini Pálinkaválogatás (0,05l) (60%)

Árpád Dupla 60 Mini Pálinkaválogatás (0,05l) (60%)

A Dupla Ágyas pálinkák meghatározó színét, ízét, édességét a gyümölcsökből kivonatolt alkotóknak köszönheti, amely évjáratonként eltérő lehet. A pálinkaválogatásban három darab Dupla Mini 60-es pálinka van elhelyezve: Dupla mini 60  Kajszibarack pálinka Dupla mini 60 Szilva Pálinka Dupla mini 60  Cigánymeggy

megvesz
Árpád Generáció Pálinka Cuvée (0,7l)(40%)

Árpád Generáció Pálinka Cuvée (0,7l)(40%)

Talán ez a két szó jellemzi leginkább ennek a limitáltan elérhető terméknek a megszületését. A GENERÁCIÓ az Árpád Pálinkafőzde 3 generációjából kikerülő kiváló Pálinka Mestereinek tiszteletére született meg. Egy különleges Champion díjas cuvée, nagyapjuk, édesapjuk és főzőmesterük Árpád kedvenc pálinkáiból. A palack a Lepotica szilva, Irsai Olivér szőlő és a Birsalma ízeit zárja magába. Benne van minden szenvedélyük és elhivatottságuk a pálinka iránt.

megvesz
Árpád Novum Szilva Pálinka Eszencia (díszdoboz nélkül)(0,375l)(45,5%)

Árpád Novum Szilva Pálinka Eszencia (díszdoboz nélkül)(0,375l)(45,5%)

Ezen eszencia három évig érlelődött 100% szilva aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált az idők során, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban. 

megvesz
Árpád Novum Vilmos Eszencia (díszdoboz nélkül)(0,375l)(42,3%)

Árpád Novum Vilmos Eszencia (díszdoboz nélkül)(0,375l)(42,3%)

Ezen eszencia három évig érlelődött 100% vilmoskörte aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.

megvesz
Árpád Dupla Ágyas Feketecseresznye Pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Dupla Ágyas Feketecseresznye Pálinka (0,5l)(40%)

Színben fekete-bordó, textúrája sűrű-telt és már-már likőrös hatású. Illatában kávés-tejcsokis, mögötte a töppedt érett cseresznye fedezhető fel. Ízében robban a gyümölcs, marcipán és édes csokis egyveleg, nagyon határozott, telt és igen hosszú garat élményt nyújt, enyhén magkesernyés utóízzel.

megvesz
Árpád Dupla Ágyas Körte pálinka (0,5l)(40%)

Árpád Dupla Ágyas Körte pálinka (0,5l)(40%)

Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a főzdének

megvesz