Ezen eszencia három évig érlelődött 100% szilva aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált az idők során, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.
Ezen eszencia három évig érlelődött 100% vilmoskörte aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.
Közepesen intenzív meggyes virágillat keveredik a friss gyümölcs illatával. Ízében bonbonos, pici lekvárossággal, finom meggyes jelleggel. Utóízében leheletnyi marcipános magkarakter bújik meg.
Illata nagyon kellemes birs virágillat, citrusos jegyekkel, mely intenzív, de nem harsány. Ízében az édeskés birskompót köszön vissza, kellő fűszerezettséggel, egy kicsi fanyarsággal, de a birs markáns ízével.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.
A Dupla Ágyas pálinkák meghatározó színét, ízét, édességét a gyümölcsökből kivonatolt alkotóknak köszönheti, amely évjáratonként eltérő lehet. A pálinkaválogatásban három darab Dupla Mini 40-es pálinka van elhelyezve: Dupla mini 40 Kajszibarack pálinka Dupla mini 40 Szilva Pálinka Dupla mini 40 Cigánymeggy
Az illata édes akácvirágillattal kezdődik, melyben friss jázmin és egy kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár jelenik meg, ami rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.
Az illata üde, friss és parfümös, egy illatos virágkertre emlékeztet, némi grapefruittal és citrusossággal fűszerezve. Ízében finoman édeskés, gyümölcsös és jellemzően fűszeres, hosszan tartó élményt nyújt.
Intenzív és kellemes szilva virágillattal indító könnyed pálinka, melyet bátran ajánlunk mind a nőknek, mind a férfiaknak. Ízében eltér a hagyományos szilvapálinkáktól, különleges, édeskés ízvilággal rendelkezik, melyben gyömbér és virágos, mézes jegyek is felfedezhetők. Rendkívül összetett és hosszú utóízű termék, mely száraz próbája során fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.
Illatában édes akácvirágillattal indul, melyben a friss jázmin és egy kis vanília is érezhető. Az ízében szilvalekvár jelenik meg, ami rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében pedig a menta és a szilva krémessége érezhető.
A kóstolás során az intenzív, frissen hámozott mandarin héj illata azonnal érezhetővé válik. A friss mandarin illatot könnyed citrusok és fűszeres jegyek kísérik. Ez a pálinka rendkívül fiatalos és üde, magában hordozva a Clement fajta minden szépségét. Az íze hosszan tartó, karakteres és rendkívül gyümölcsös élményt nyújt, felidézve a kedvenc téli csemegét. A garatban lágy, selymesen bársonyos és könnyen fogyasztható. A száraz próbája különleges, hosszan megmarad a pohárban a kirobbanó citrusosságával. S
Az illata rendkívül intenzív, akár parfümös is lehet. Jellegzetesen friss, citromhéj és citromfű illatokkal bír, amelyek könnyedséget és légiességet idéznek fel bennünk. Az íze nagyon lágy, selymes, könnyen fogyasztható, enyhén kesernyés és csípős, ami még pikánsabbá teszi ezt az italt. Valódi ízbomba, amely rendkívül hosszú utóízzel rendelkezik, és a szárazpróba különleges élményt nyújt a pohárban a markáns citrusosságával.
A kóstolás során az intenzív, frissen hámozott mandarin héj illata azonnal érezhetővé válik. A friss mandarin illatot könnyed citrusok és fűszeres jegyek kísérik. Ez a pálinka rendkívül fiatalos és üde, magában hordozva a Clement fajta minden szépségét. Az íze hosszan tartó, karakteres, roppant gyümölcsös élményt nyújt, felidézve a kedvenc téli csemegét. A garatban lágy, selymesen bársonyos és könnyen fogyasztható. A száraz próbája különleges, hosszan megmarad a pohárban a kirobbanó citrusosságával.
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjai
Illatába édes akácvirág-illattal indított, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.