E pálinka fogyasztása a falusi disznótorok hangulatát idézi. A dermesztő téli hidegek elviselésére is használatos, hiszen egy kupicányi fogyasztása belőle "belülről" melegíti a testet és a lelket. Különlegessége a magas alkoholtartalom és a finom gyümölcsaromák egysége, amely igazán karakteressé teszi ezt a férfias italt.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
E pálinka fogyasztása a falusi disznótorok hangulatát idézi. A dermesztő téli hidegek elviselésére is használatos, hiszen egy kupicányi fogyasztása belőle "belülről" melegíti a testet és a lelket. Különlegessége a magas alkoholtartalom és a finom gyümölcsaromák egysége, amely igazán karakteressé teszi ezt a férfias italt.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös. Kimagasló gyümölcsösségük, testes zamatuk nyújt feledhetetlen pillanatokat fogyasztójának.
A Békési Malt whisky 12 évig ír hordóban, majd 2 év finish utóérlelést kapott tokaji aszús hordóban. A Békési Dupla hordós maláta whisky a hagyományos skót whiskykhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készült, előbb ír, később tokaji aszús hordókba került. Az elmúlt 14 évben íze egyre érettebbé és teltebbé vált a hordókban történő érlelés során. Az eredmény különleges, próbálja ki minél hamarabb.
A Mákvirág máklikőr egy különleges, 30% alkoholtartalmú likőr, melynek alapja a jó minőségű meggypálinka és a friss mák. Ízvilága egyedülálló, melyben a mák jellegzetes íze és illata dominál, de a pálinka kellemes zamata is érezhető. Az ital krémes, selymes állagú, melynek fogyasztása igazi élményt nyújt. Kiválóan alkalmas desszertekhez, de önmagában is élvezhető. A termék magas minőségi színvonalát garantálja, hogy csak a legkiválóbb alapanyagokat használták fel hozzá.