Összetevők: kukorica* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Összetevők: basmati barna rizs* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Pakisztán
Összetevők: rizsliszt*, víz *ellenőrzött ökológia gazdálkodásból Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1370kJ/323kcal, zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0g, szénhidrát: 78,5g - amelyből cukrok: 59,3g, fehérje: 0,9g, só: 0,36g Származási hely: Olaszország
Összetevők: víz, szójabab*, só (10-12%) *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technoló
A termék jelenleg nem kapható!Összetevők: pattogatni való kukorica* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft Felhasználása: kipattogtatva fogyasztható. A kukoricaszemeket pattogtató géppel, vagy tűz felett fedett edényben kipattogtatjuk. A kész popcornt fűszerezhetjük, megforgathatjuk hidegen sajtolt olajban, vagy olvasztott fűszerezett növényi margarinban. A termék jelenleg nem kapható!
Összetevők: bio kókuszchips* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kókuszt a héj eltávolítása után tisztítják, megmossák majd sterilizálják meleg vízben, 100 °C-on. Ezután felaprítják, magas hőmérsékleten megszárítják, majd 105 °C-on megpirítják. Tápanyagérték (100g-ban): Energia : 592 kcal/ 2477 kJ Fehérje : 5,3 g Zsír : 47 g Szénhidrát : 20,9 g
A hajdina eredetileg nem tartozik a gabonafélék közé (a keserűfűfélék családjába tartozik), de mégis nagyon hasonló, mint külalakra, mint beltartalmi értékre és a felhasználási lehetőségek tekintetében is. A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a hajdinához és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a hajdinában természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi a
Leírás A lucerna csíráztatása könnyű, egy éjszakára - egy napra elég beáztatni, megelégszik napi kétszeri átöblítéssel, de kibírja, ha ez egyszer-egyszer kimarad. Egy nap után már dugja ki a gyökerecskéjét, két-három nap után már akár fogyaszthatjuk is, de hagyhatjuk tovább is növekedni. A lágy íze rengeteg felhasználási módot tesz lehetővé, van aki édességbe, van aki sós ételekbe rakja, és ez az a csíra, amivel keverni szokták az erőteljes ízű csírákat is.
BIO Datolya szirup 365 g BIO Datolya szirup Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. A datolya természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, rezet, foszfort, káliumot, cinket, illetve vasat is. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték 1134 kJ / 271 kcal Zsír 0,1 g - amelyből telített zsírsavak 0,0 Szénhidrá
Összetevők: *fehér jázmin rizs *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 1514kJ/ 355kcal Zsír: 0,7 g - amelyből telített zsírsavak: 0,18 g Szénhidrát: 81,1 g - amelyből cukrok: 0,12 g Fehérje: 6,1 g Só: 0,085 g
BIO Agavé szirup 350g BIO Agavé szirup Összetevők: *agávé szirup *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1259 kJ / 297 kcal Fehérje: 0 g Szénhidrát: 71 g
Lencse: Gazdag kálciumban, magnéziumban, foszforban, káliumban, cinkben és folsavban. A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet játszott a néphitben és a népi gyógyászatban is, alkalmazása e téren nagy múltra vezethető vissza. Az újévet még ma is lencsés étellel köszöntjük, mert a babona úgy tartja, hogy aki lencsét eszik, annak az új esztendőben sok pénze lesz.
Összetevők: *hajdina *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 1513kJ/ 362kcal Zsír: 1,7 g - amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 75,9 g - amelyből cukrok: 0,1 g Fehérje: 9,3 g Só: 0,005 g
Kiszerelés: 250 g A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Felhasználása: búzahús (szejtán) készítéséhez. Tápanyag 100 g-ban: Energia 1675 kJ/395 kcal Szénhidrát 8,1 g - amelyből cukrok 1 g Zsír
Kiszerelés: 100g Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1678 kJ/398 kcal Zsír 8,8 g - amelyből telített zsírsavak 2,5 g Szénhidrát 62 g - amelyből cukrok 1,5 g Fehérje 14,6 g Só 0,05 g Összetevők: *puffasztott amarant mag *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hu