A Schaarbeekse cseresznye különleges karaktere ízesíti meg ezt a Kriek-t. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyított sör valamint a Kriek, ami meggy
A blendeléshez egy 4,5 éves lambicot használtak, amelyet Foederben érlelték. A lágy és erős ízek között fellelhető a sárgabarack, dió a tölgyfa karaktere mellett. A Gueuze egy belga, spontán erjesztett savanyú sörtípus, amely több évjáratú lambic keveréke, mondhatni ezeknek a csúcsa. Itt a frissebb lambicot (~fél éves) keverik öregebb (2-3 éves) lambic sörökkel. Ezt a folyamatot nevezzük blendelésnek. Ezek után a sört palackba töltik és mivel a friss lambicban még van élő élesztő és maradék cukor, megkezd
Kiegyensúlyozott édes, finoman fanyar málnás Lambik. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyított sör valamint a Kriek, ami meggy hozzáadásával készül,
Tölgyfa hordóban érlelt lambikokból készül, amelyek majdnem 400 gramm / liter cseresznyét kapnak még mellé. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyítot
Tölgyfa hordóban érlelt lambikokból készül, amelyek majdnem 400 gramm / liter cseresznyét kapnak még mellé. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyí
Szűrt, simított Kriek, ahol az erjedés egy pontján 25% fekete cseresznyét használnak fel. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyított sör valamint a K
Szűrt, simított Kriek, ahol az erjedés egy pontján 25% fekete cseresznyét használnak fel. A Lambic abban különbözik a legtöbb sörtől, hogy a Zenne-völgyben őshonos vad élesztők és baktériumok erjesztésével, nem pedig a gondosan tenyésztett sörélesztő-törzsekkel történik az erjesztés. Ez az eljárás adja a sör jellegzetes ízét: száraz, boros és almaboros, gyakran savanykás utóízzel. A típus a gyümölcsös változatai ismerősen csenghetnek. Az egyik a Framboise, mely málnával együtt savanyított sör valamint a K
Ennek a Gueuze-nek 95%-a 3 évig érlelt visszafogottabb lambic, a maradék 5% pedig friss, fickós 1 éves lambic, mindez 6 hónapig alacsony hőfokon érlelve. A Gueuze egy belga, spontán erjesztett savanyú sörtípus, amely több évjáratú lambic keveréke, mondhatni ezeknek a csúcsa. Itt a frissebb lambicot (~fél éves) keverik öregebb (2-3 éves) lambic sörökkel. Ezt a folyamatot nevezzük blendelésnek. Ezek után a sört palackba töltik és mivel a friss lambicban még van élő élesztő és maradék cukor, megkezdődik a má
Ennek a Gueuze-nek 95%-a 3 évig érlelt visszafogottabb lambic, a maradék 5% pedig friss, fickós 1 éves lambic, mindez 6 hónapig alacsony hőfokon érlelve. A Gueuze egy belga, spontán erjesztett savanyú sörtípus, amely több évjáratú lambic keveréke, mondhatni ezeknek a csúcsa. Itt a frissebb lambicot (~fél éves) keverik öregebb (2-3 éves) lambic sörökkel. Ezt a folyamatot nevezzük blendelésnek. Ezek után a sört palackba töltik és mivel a friss lambicban még van élő élesztő és maradék cukor, megkezdődik a má
18 hónapos Lambic az alap, amit kiegészíti 5-5% százalék 3 éves és fiatal lambic. Gueuze. A Gueuze egy belga, spontán erjesztett savanyú sörtípus, amely több évjáratú lambic keveréke, mondhatni ezeknek a csúcsa. Itt a frissebb lambicot (~fél éves) keverik öregebb (2-3 éves) lambic sörökkel. Ezt a folyamatot nevezzük blendelésnek. Ezek után a sört palackba töltik és mivel a friss lambicban még van élő élesztő és maradék cukor, megkezdődik a másodlagos erjedés, ami általában 1 évig tart. Legyél sörszakértő
18 hónapos Lambic az alap, amit kiegészíti 5-5% százalék 3 éves és fiatal lambic. Gueuze. A Gueuze egy belga, spontán erjesztett savanyú sörtípus, amely több évjáratú lambic keveréke, mondhatni ezeknek a csúcsa. Itt a frissebb lambicot (~fél éves) keverik öregebb (2-3 éves) lambic sörökkel. Ezt a folyamatot nevezzük blendelésnek. Ezek után a sört palackba töltik és mivel a friss lambicban még van élő élesztő és maradék cukor, megkezdődik a másodlagos erjedés, ami általában 1 évig tart. Legyél sörszakértő