A pattogatott kukorica klasszikus filmestekre és családi ünnepekre. A miénk BIO kókuszolajban pörkölt BIO kukoricából készül és három változatban kínáljuk. Klasszikus sós, chili és ketchup . Mindhárom igazi öröm az ízlelőbimbóknak, ráadásul kizárólag BIO alapanyagokból készül.
A törött csokoládé a prémium 70%-os étcsokoládé szabálytalan darabjai . Az első osztályú ORGANIC étcsokoládé a bio kesudió és az édes datolya finom ízével együtt tökéletes keserédes ízt varázsol a szájban. Az egyensúly kedvéért a szultána fajta mazsolát is választottuk . Ezek nagyobbak, mint más fajták, és megharapva a megfelelő gyümölcsös élvezetet keltik az ízlelőbimbók számára. A törött csokoládé kiváló ajándék a minőségi csokol
Krémméz méhmézünk a PLA Fehér Kárpátok érintetlen természetéből származik, mint hazánk egyik legtisztább helyéről . Pontosabban az első tavaszi virágok nektárjából. A ragasztott méz krémes állagú , örökké megmarad, így nem kristályosodik ki, mint a folyékony méz. Rendszeres, rövid időközönkénti keveréssel jön létre, amikor a kristályok molekulái összeérnek, és létrejön a kívánt konzisztencia.
A xilit vagy nyírfacukor az emberi szervezetben is gyakran előforduló anyag. Alacsonyabb a kalóriatartalma, mint a cukoré , ugyanakkor íze is nagyon hasonló. A BrainMax Pure Xylitol nem emeli a vércukorszintet, ezért cukorbetegek számára is alkalmas (metabolikus átalakulása a szervezetben nem igényel inzulint). A Xukrnak nincs kellemetlen utóíze, és bárhol használható, ahol a klasszikus finomított cukrot helyettesíti. A Xukr X biogazdálkodásból származik, és BIO címkével rendelkezik.
Csokoládénk a legjobb minőségű kakaóbabból készül, gondosan válogatott és feldolgozott, hogy garantálja a megismételhetetlen ínyenc élményt. Tört csokoládé matchával tökéletes ajándék minden csokoládé szerelmese számára. A matcha tea, a kókusz és a mandula finom kombinációja tökéletes ízélményt garantál. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy átadja magát a luxus pillanatainak a hétköznapokban. Alkalmas különleges alkalmakra.
A tejkefir apró, szinte átlátszó szemcsék, amelyek vízzel és kevés cukorral összekeverve kiváló minőségű probiotikus itallá válnak. A kefir egy egyszerű módja annak, hogy kiegészítse az egészséget javító probiotikus törzseket, miközben olyan ízletes italt készít, amely tökéletes a nyári időjáráshoz. A bélrendszer egészségének támogatása érdekében minden nap ihatja . Ugyanakkor Ön irányítja a gyártást és a megfelelő tárolást.
Fedezze fel a magyar langusztik autentikus ízét, de BIO alapanyagokkal. Mutatunk egy egyszerű és gyors módot, hogy otthon is élvezhesd ezt a népszerű magyar street foodot. Keverékünk BIO tönkölylisztből és egyéb, a megfelelő langusztikához tartozó BIO összetevőkből készül . Ez biztosítja, hogy minden langoustine belül puha, kívül ropogós legyen. Egy csomagból kb. 6 db lángos készíthet.
A gyömbérrel és fűszerekkel dúsított S encha zöld tea kellemes simogatás minden reggel. A Sencha a kínai teafa szerves leveleiből származik . A benne lévő koffein és L-teanin kombinációja nyugtató hatású , ugyanakkor képes támogatni a kognitív funkciókat . Mindenekelőtt a koncentráció és a memória . Alkalmas azok számára, akik jobban szeretik a teát, mint a kávét, fel kell ébredniük, ugyanakkor el akarják kerülni, hogy elzavarják magukat . A tea nem tartalmaz édesítőszert vagy aromát . Friss ízével és gaz
Összegyűjtöttük a leghatékonyabb gyógynövényeket , amelyek tökéletesen beindítják az immunitást . A csipkebogyó és a szederlevél kombinációja erősíti a szervezet védekezőképességét , és hozzájárul a légutak egészségéhez is . Kellemetlen megfázás idején is alkalmas a tea. Az Immunity Tea egy gyógynövénykeverék a legtisztább és legtermészetesebb formájában, és mindennapi ivásra alkalmas . A tea nem tartalmaz édesítőszert vagy aromát .
A keverék almadarabokat, narancshéjat, gyömbért, zsálya- és eukaliptuszleveleket , de fekete bodzát is tartalmaz, amely gyümölcsös ízt ad az egész keveréknek . Élvezze egy csésze finom teát, erős aromájával. A teljes keverék BIO minőségű , ami garantálja, hogy a gyógynövényeket az ökológiai gazdálkodásnak megfelelően termesztették.
Öt gondosan kiválasztott gyógynövény , amelyek a legtermészetesebb módon támogatják az emésztést és a gyomor egészségét . A gyömbér, édeskömény, kamilla, csillagánizs és mentalevél ideális gyógynövény-kombináció azok számára, akik nehéz gyomorral, étkezés utáni nehéz emésztéssel vagy puffadástól szenvednek . A teljes keverék BIO minőségű , ami garantálja, hogy a gyógynövényeket az ökológiai mezőgazdaságnak megfelelően termesztették , és az ipar által érintetlen környezetből származnak. A tea nem tartalmaz
A kelta só egy igazi finomítatlan szürke tengeri só , amely nem esik át semmilyen tisztításon, ennek köszönhetően megtartja a tengervízben található ásványi anyagok és nyomelemek széles skáláját. A klasszikus konyhasóhoz képest kisebb arányban tartalmaz nátrium-kloridot . Franciaországban, a Kelta-tenger melletti Guérande területen bányászják szürke agyagrétegre épített sótartókban. Ezért is használják a szürke só becenevet. Ideális fehér húsok, halak, de szószok vagy steakek ízesítésére is.
Hidegen sajtolt (27°C) szűz olívaolaj, amelyet biodinamikus mezőgazdaságban állítanak elő Spanyolországban , Picual fajta érett olajbogyójából . Magas antioxidáns tartalma miatt a Picual olaj a legstabilabb olívaolaj , és nagyon ellenáll az avasodásnak. Két-háromszor tovább őrzi meg tulajdonságait, mint más fajták. Keserűsége magas polifenoltartalomra utal , amelyek egyben a legmagasabb minőség természetes mutatói is. Hideg-meleg konyhákban mindennapi használatra alkalmas, mivel magas füstpontja (210 °C)
Ha tetszett a kombucha, most otthon is elkészítheti. A Kombucha starter az a folyadék, amitől scooby-t hoz létre – egy kezdeti élő kultúra, majd rendszeresen készíthet kombuchát. Az első infúzió (scooby) 900 ml-ből készül, és 150 ml-t használunk a következő infúzióhoz. Tehát az első adagban 750 ml kombucha készül . Ha jól vigyáz Scoobyra, tovább él, és újra és újra használhatja.
A Kombucha egy enyhén szénsavas, erjesztett ital, amely zöld teából, kevés cukorból és egy sajátos kultúrából készül , amely fermentációs folyamaton megy keresztül. A Kombucha az erjedés révén tovább nyeri erejét, és gazdag probiotikus törzsekben, B csoport vitaminokban és C -vitaminban . Frissítő édes íze van, amit a citromfű kölcsönöz az italnak. Az aktív élesztő a bakteriális erjedés során megváltozik, ezért nyomokban alkohol van az italban. Az ital enyhén pezsgő , azonban természetes erjedés eredménye