A szekszárdi borvidék szülötte ez a törkölypálinka, amely kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon franc, és kadarka törkölyének párlata. 36 hónapon át érlelődött nagy tölgyfa- és barrique hordókban. A pálinkában a kékfrankos játékossága, a merlot bársonyos testessége, a cabernet fajták komplex fűszeressége, valamint a kadarka szilajsága együtt adnak egy hatalmas pálinka-élményt. Színe aranysárga, illatában összetett törkölykarakter, gyümölcsös jegyekkel, pici vaníliával. Szájban jelentős testet mutat,
Válogatott gyümölcspálinka és vörös tőzegáfonya nászából született ez az ital, melynek a hozzávalói fél évig érlelődtek együtt. Az áfonyától a pálinka kellemes rózsaszín árnyalatot, karakteres illatot és ízt kap. Az aszalvány természetes édessége simítja, gömbölyíti a kialakult ízeket. . (Brill Pálinkaház)
Intenzív, széles, enyhén viaszos illatában az érett alma jegyei, annak édességével együtt jelennek meg. Szájban is telt, kissé krémes, utóízében finom száraz fűszeres zamatok jellemzik. (Brill Pálinkaház)
Intenzív, széles, enyhén viaszos illatában az érett alma jegyei, annak édességével együtt jelennek meg. Szájban is telt, kissé krémes, utóízében finom száraz fűszeres zamatok jellemzik. A megszokottnál kissé magasabb alkoholtartalma hosszantartó édeskés zamatot eredményez. Szárazpróbája is maradandó élményt nyújt. (Brill Pálinkaház)
A Brill Pálinkaház gasztronómiai kiszerelése, barack pálinkából.
Könnyed, illatos, lendületes szőlőpálinka baráti összejövetelekre. Illatában a tavaszi virágok és citrusok mellett a pálinka gerincét adó Cserszegi fűszeresre jellemző friss teafüves jegyek bontakoznak ki. Ízben kimondottan könnyű, citrusos fanyarság és vegetális jegyek összjátéka, tiszta lefutással, leheletnyi alkohol-melegséggel. (Brill Pálinkaház)
Visszafogott illatú, érett édes-fűszeres paradicsomot idéző párlat, mediterrán jegyekkel, mégis finom, hűvös eleganciával. Íze ételekben - levesben, tésztákon – még jobban kidomborodik, érdemes felhasználni mind a konyhában ízesítőként, mind pedig étel-kísérőként egy vacsoránál! (Brill Pálinkaház)
Izgalmas, lendületes, kimondottan intenzív illat bontakozik ki a pohárban, a friss zeller-gumó telt, fűszeres, vegetális és édes jegyeivel. A sodró lendület ízben is visszaköszön, az illatból már ismerős jegyeket az alkohol még egy kevés édességgel keretezi, ettől kerek, egész, szinte minden érzékünket betöltő párlat. Ajánlható krémlevesekhez, mártások ízesítésére, zeller-chips és zellerszár karakteresebbé tételéhez, de legfinomabb önmagában, az ételekkel együtt kóstolva! (Brill Pálinkaház)
Finoman gyümölcsös, édeskés, enyhén a sült tökre emlékeztető illatjegyekkel indít. Ízében édes, testes és krémes, enyhe muskotályos aláfestéssel. Hosszantartó és izgalmas. A különlegességeket kedvelőknek ajánljuk! (Brill Pálinkaház)
Aromadús, érett kajszira jellemző illatú és ízű valódi pálinka. Harmonikus ízét a hosszú érlelési idő és a gondos kezelések adják. (Brill Pálinkaház)
Színe áttetsző, a kisszemű, enyhén túlérett fekete cseresznye édeskés illatával indít, mögötte halványan kék szirmú virágok és egy leheletnyi mandula árnyalja az összképet. A szájban markáns cseresznye jegyek mellett finom magzamat érezhető, szép összhangban. A pohárban szépen nyílik, pár perces levegőztetést meghálál! (Brill Pálinkaház)
Intenzív, határozott, hamvas kék szilva illat, amely mögött felbukkannak az illatos fűszerek. Ízében először az édes gyümölcsjegyeket fedezhetünk fel, mely megjelenik a szilva héjának fanyarsága is csipetnyi alkohol-melegséggel. (Brill Pálinkaház)
Mély, parfümös, intenzív gyümölcsillat.Ízében krémes, édes keleti fűszeres karakter vezet be minket az erdei fekete bogyósok világába. Azoknak ajánljuk, akik kimondottan a különlegességeket keresik. (Brill Pálinkaház)
Könnyed szerkezetű, szelíd szilvapálinka. Illatában a hamvas gyümölcs mellett annak virágos jegyei érezhetőek, háttérben kevés édes fűszerrel. Kóstolva elsősorban édes gyümölcsjegyeket fedezhetünk fel, az illatból már ismerős virágosság parfümös kíséretében, tiszta, kellemes lefutással. Utóízében a szilva héjának fanyarsága jelenik meg, hűvös, friss keretet adva az élménynek. (Brill Pálinkaház)
Markáns, földes karakterű, frissen forrázott cékla illatát adja és ízben is a cékla vezet meglepő intenzitással és hosszúsággal. Saláták, krémlevesek mellett minden olyan ételhez felhasználható, melyben céklát is találunk, friss málnával pedig egy teljesen új dimenziót alkot. (Brill Pálinkaház)