Ritkán kóstolható, jó minőségben ritkán készíthető, nagy odafigyelést igénylő pálinka. Jellegzetes, erőteljes, édes epres illata pillanatok alatt kinyílik a pohárban. A határozott illatot igazi gyümölcsözön követi, melyhez az alkohol-édesség biztosít kellemes hátteret. Ennek a pálinkának a száraz próbája is gyönyörű, érdemes fogyasztás után az üres poharat kézben melegítve hosszasan szagolgatni. Csak ínyenceknek! (Brill Pálinkaház)
A Kiffer körte Kiskunhalason és környékén (Pirtón) mintegy 100 éve termesztett körtefajta. Izgalmas, megkapó, határozottan fűszeres körteillattal csábít el. Ízében először a téli körte fehér húsa, majd a gyümölcs teltsége, vastagsága, édessége jelenik meg. A körtére jellemző olvadó vajasság végigkíséri az élményt, szájban sokáig megmarad, leheletnyi fanyarsággal búcsúzik. Eme pálinka – bár még életútja elején jár – már most gyönyörű, de ismerve érési potenciálját, bizton állíthatjuk, eltenni is érdemes
Könnyed, fűszeres illat. Közepesen telt íz. Elegáns de nem hivalkodó, egész szőlőbogyók felhasználásával készült, tartalmas pálinka. Finom kezdet a törkölypálinkák felé vezető úton... (Brill Pálinkaház)
Gondosan válogatott, aszúszemekből készült karakteres, mégis elegáns pálinka. Lassan nyíló illatában elsőre olajos magvas és kissé poros jegyek érezhetők leheletnyi gyógynövény-kísérettel, melyeket szép lassan felvált a botrytises borokra jellemző édes, telt, kissé krémes aromák kavalkádja. Ez a komplexitás ízben is folytatódik, az illatból ismert poros karaktert olajos, krémes textúra követi, lecsengésében az aszútörköly összetéveszthetetlen zamatával. Komoly, elgondolkodtató ital különlegességeket kedve
Határozott fajtajelleges illat. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok, melyet leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség alkot játékos egyveleget, utóízében a fajta virágos, kissé parfümös jegyei hosszan búcsúznak. (Brill Pálinkaház)
Határozott, intenzív illat, először tavaszi virágos, gyógynövényes később gyümölcsös. Ízében pemetefű, édeskömény, kevés menta után érkezik meg a barack, mely édes, lekváros jegyeket visel. Ez a komplexitás mely először kissé meglepő, később szép egységet képez. (Brill Pálinkaház)
Válogatott körte fajták házasságából született fűszeres és édes illatokat felvonultató, az érett gyümölcs vajas karakterét bemutató pálinka. (Brill Pálinkaház)
Érett, zamatos gyümölcs felhasználásával készült, telt ízű, rövid hordós érlelésnek köszönhetően pici vaníliás, édes fűszeres érzettel díszített pálinka. (Brill Pálinkaház)
A pálinka friss szőlőmusttal és némi seprővel készült. Színe áttetsző. Illatában finom gyümölcsösség, a fajtára jellemző fűszeresség, melyet citrusos (lime) és gyógynövényes jegyek egészítenek ki piciny élesztős felhanggal. Zamatában telt és komplex, a fajta virágosságát a citrusok kellemes fanyarsága kíséri. Fiatalos, lendületes törkölypálinka, igazi nyári ital. (Brill Pálinkaház)
Klasszikus szilvapálinka modern változatban.Könnyed, elegáns, mégis tartalmas, szórakoztató pálinka. Szép, virágos, könnyed, a gyümölcsre jellemző illat, melybe egészen kis fahéj is vegyül. Szájban kellően határozott, letisztult, sima és harmonikus. Utóízében már inkább a frissen főzött szilvalekvárra emlékeztető jegyek érezhetőek, egészen kicsi vaníliával. (Brill Pálinkaház)
Intenzív, karakteres, friss málnát idéző illat, ahogy nyílik a pohárban, idővel további erdei bogyós gyümölcsök is megjelennek. Szájban határozott, mégis elegáns megjelenésű pálinka, íze kitölti a szánkat, lefutásában a friss gyümölcsjegyeket hűvös fűszeresség kíséri, hosszan búcsúzik. (Brill Pálinkaház)
Illatában, fűszeres, markáns, rendkívül összetett pálinka. Színe halványsárga. Illatában az érett feketeribizli erőteljes mentás jegyeivel indít, később mindez szépen kitelik-édesedik a pohárban. Ízében pici fanyarság, határozott gyümölcsjelleg, melyben visszaköszönnek az illatból ismerős fűszerek. Markáns karakterű, rengeteg meglepetést hordozó, ínyenceknek való érdekesség. (Brill Pálinkaház)
A párlatban a fiatal sárgarépa harsogó frissessége jelenik meg mind ízben, mind pedig illatban. Önmagában is kiválóan fogyasztható, de saláták, levesek mellett koktélokba is remek. (Brill Pálinkaház)
Válogatott gyümölcspálinka és vörös tőzegáfonya nászából született ez az ital, melynek a hozzávalói fél évig érlelődtek együtt. Az áfonyától a pálinka kellemes rózsaszín árnyalatot, karakteres illatot és ízt kap. Az aszalvány természetes édessége simítja, gömbölyíti a kialakult ízeket.
A Lelovits rozéra jellemző illatvilág összetéveszthetetlenül megjelenik, epres-málnás, friss és gyümölcsös aromákra kell gondolni elsősorban. Az illatok után egy rendkívül hosszan kitartó, gyümölcsös és intenzív korty jelenik meg. Őszintén megmondjuk, hogy a Pannon Borbolt csapata is meglepődötten fogadta, milyen élvezetes és magas minőségű pálinkát sikerült készítenie a Brill Pálinkaháznak. Mi így képzelünk el egy igazán élvezetes borpárlatot.