FIRST Craft Beer

First Palmistry 0,33l

First Palmistry 0,33l

Imperial Stout rengeteg kókusszal.  Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert h

megvesz
First Belgian Cherry 0,33L can

First Belgian Cherry 0,33L can

Belga stílusú édes, meggyes sör.  A gyümölcsös sörök esetében a gyümölcsök legtöbbször koncentrált püré formájában kerülnek a sörléhez a főzés utolsó fázisában. A leggyakrabban felhasznált gyümölcsök a meggy, mangó, barack, grapefruit, lime, narancs, de mára már egészen extrém gyümölcsökkel is találkozhatunk a kisüzemi, kézműves sörökben. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli

megvesz
First Morning At the Seaside 0,33L

First Morning At the Seaside 0,33L

Milkshake Pale Ale mandarinnal és tonkababbal.  A Milkshake IPA a New England IPA altípusa. Általában laktózzal, pektinnel vagy zabbal főzik a telt, rágós test érdekében. Gyümölcs, vanília vagy más nem erjeszthető cukrok általában a fő ízesítő összetevők, amelyek édes profilt adnak a söröknek. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli

megvesz
First Twilight Cucudile 0,44l

First Twilight Cucudile 0,44l

Frissítő uborkás, mangós, gyömbéres Sour sör. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban használt mikrobák a

megvesz