GI METAL

Római stilusú Pizza lapát 23x40 cm, 30 cm nyél

Eloxált alumínium lapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm Az ilyen típusú pizzához általában használt fát könnyű, szilárd, tartós és minden esetben higiénikusabb anyaggal, például eloxált alumíniummal helyettesítsük. A semleges eloxálás strapabíróvá teszi a lapát felületét, megvédi azt az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. Tulajdonságok: Könnyű Nagyobb stabilitás Könnyű csúszás Hosszú élettartam Higiénikusabb, mint

megvesz

Római stilusú Pizza lapát 23x40 cm, 60 cm nyél

Eloxált alumínium lapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm Az ilyen típusú pizzához általában használt fát könnyű, szilárd, tartós és minden esetben higiénikusabb anyaggal, például eloxált alumíniummal helyettesítsük. A semleges eloxálás strapabíróvá teszi a lapát felületét, megvédi azt az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. Tulajdonságok: Könnyű Nagyobb stabilitás Könnyű csúszás Hosszú élettartam Higiénikusabb, mint

megvesz

Római stilusú Pizza lapát 23x40 cm, 150 cm nyél

Eloxált alumíniumlapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm A semleges eloxálás változatlanná teszi a lapát felületét, megvédi az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. A lyukak csökkentik a súrlódást, a felesleges liszt mennyiségét és a szerszám súlyát. A lyukak különleges elrendezésének köszönhetően a szerszám stabilabb és kevésbé hajlik a hajtogatásra, így a legnehezebb piték is megterhelhetők. Könnyebb, mint a tömör változat

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 33x60 cm, 120 cm nyél

Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 30x80 cm, 120 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x60 cm, 120 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x80 cm, 120 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 33x60 cm, 30 cm nyél

Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 30x80 cm, 30 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x60 cm, 30 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x80 cm, 30 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 33x60 cm, 60 cm nyél

Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 30x80 cm, 60 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x60 cm, 60 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz

Alumínium perforált by the metre pizza lapát 40x80 cm, 60 cm nyél

Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,

megvesz