GI METAL

Perforált deszka pizzához 1100x400 mm

A hagyományos falapokkal ellentétben az alumínium használata könnyűvé, erőssé, tartóssá és higiénikussá teszi a terméket.A perforált változatban a deszkákon lyukak vannak az egész felületen, kifejezetten úgy terveztek, hogy biztosítsák az alacsony súrlódást és kiengedjék a felesleges lisztet ezzel megakadályozva, hogy a pizza letapadjon, és leégjen a kész termék. Deszka mérete: 400x1100 mm

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 30 cm, 60 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 30 cm, 120 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 30 cm, 150 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 30 cm, 180 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 33 cm, 60 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 33 cm, 120 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 33 cm, 150 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 33 cm, 180 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 33 cm, 200 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 36 cm, 60 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 36 cm, 120 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 36 cm, 150 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 36 cm, 180 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz

Perforált, Alumínium, kerek pizzalapát 36 cm, 200 cm nyéllel

Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár

megvesz