Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés 18.cmSantoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra
KAI Hinoki fa vágódeszka S méretA Hinoki fa nagyon rugalmas és keményebb fajta örökzöld ciprus, amely a szaténszerűen fényes szépségéről híres. Optimális keménysége megőrzi a vágóeszközök éleit. A hinoki fa egyike a japán erdők legtipikusabb és legszebb fáinak. Az évszázadokkal ezelőtti, hinoki fából épített Shinto fatemplomok, még ma is tökéletes állapotban vannak.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöke
Kai Shun Classic Steak evőeszköz készlet, díszdobozbanA szett tartalmaz egy damaszk pengés, steak kést, egy rozsdamentes acélvillát és egy késtartó bakot pakkafából.Díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is.A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása pá
Kai Shun Classic késkészlet díszdobozbanA szett tartalmaz1db KAI Shun Classic szeletelő kés 20 cm damszk pengével (KAI-DM-0703) 1db KAI Shun Classic húsvilla 16,5 cm (KAI-DM-0709)A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is.A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig él
Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18 cm damaszk pengévelSantoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső ré
Kai Shun Premier TiM Mälzer hámozó-díszítő késKis méretű, hámozó-díszítő konyhakés.Hámozáshoz,zöldségek dekoratív kialakításához. A madárcsőr pengeforma ideális a zöldségek díszítő feldolgozásához A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása pár
Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9 cm Kis méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában.A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feld
Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 15 cmKözepes méretű szakácskés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz.A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellem
Kai Tim Mälzer Kamagata szeletelő kés 23.cmSzeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővéA Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál