Japán törhető pengés munkakés a KAI márkától 175 mm hosszúsággal. Alkalmas elektromos, illetve belső teret, például padlókat érintő munkákhoz. Edzett fém pengevezető fémkarommal. Ergonomikus, keménygumi markolat, rendkívül éles penge. Japánban készült.
Japán törhető pengés munkakés a KAI márkától 90 mm hosszúsággal és mindössze 0,38 mm vastagságú pengével. Az edzett fém pengevezető hosszú élettartalmot biztosít. Ergonomikus markolat, rendkívül éles penge. Japánban készült.
Japán törhető pengés munkakés a KAI márkától 168 mm hosszúsággal és mindössze 0,38 mm vastagságú pengével. Az edzett fém pengevezető hosszú élettartalmot biztosít. Ergonomikus markolat, rendkívül éles penge. Japánban készült.
KAI Wasabi Black késtartó blokk 8db konyhakésnek.Tölgyfából készült, exkluzív kialakítású konyhakéstartó.A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
KAI Wasabi Black Steak kés készlet 2db-os exkluzív kialakítású díszdobozban.A készlet tartalma: 2 db KAI-6711S - KAI Wasabi Black Steak kés 11 cmA Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,kös
Kai Seki Magoroku Shoso szakácskés 21.cmÁltalános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés
Kai Seki Magoroku Shoso szakácskés 24.cmÁltalános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés
Kai Seki Magoroku Shoso hámozó kés 12 cmKis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap.Az ergonom
Kai Seki Magoroku Shoso kenyérvágó kés 24.cmA Kai Shoso kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas.Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakít
KAI pengevédő L méretAki japán KAI kést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A szakács gyakran viszi magával a munkája során és a kést óvni kell. A KAI pengevédője erős poliészter külsővel és neodim mágnesekkel készült. A kést a tok hajtásában kell elhelyezni. Mérete: L-es: maximális pengeméret 320x60 mmA KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő
KAI Shun Classic konyhakés 15 cm damaszk balkezesÁtlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61),
KAI Shun Classic szeletelő kés 20 cm damszk pengévelKiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mell
Kai Shun Classic damaszk pengés kenyérvágó késA Kai Shun kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt. Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat melle
Kai Shun Classic damaszk pengés hámozókés 9 cmKis méretű daraboló,hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge re
Kai Shun Classic damaszk pengés hámozó-díszítő kés Kis méretű, hámozó-díszítő konyhakés.Hámozáshoz,zöldségek dekoratív kialakításához. A madárcsőr pengeforma ideális a zöldségek díszítő feldolgozásához Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény