MIYABI

Japán zöldségkés KUDAMONO 7000D 9 cm, Miyabi

Japán zöldségkés KUDAMONO 7000D 9 cm, Miyabi

„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Lépjen túl a rutin hétköznapi használaton, ismerje meg a „carving” művészet világát! Ez a kés ugyanis tökéletesen alkalmas gyümölcs- és zöldségfaragásra is!

megvesz
Japán zöldségkés KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi

Japán zöldségkés KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi

A japán KUDAMONO kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Lépjen túl a rutin hétköznapi használaton, ismerje meg a „carving” művészet világát! Ez a kés ugyanis tökéletesen alkalmas gyümölcs- és zöldségfaragásra is!

megvesz
Japán húsvágó kése GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
Japán Shotoh kés 5000MCD 67 13 cm, juharfa, Miyabi

Japán Shotoh kés 5000MCD 67 13 cm, juharfa, Miyabi

„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel rendelkezik, aminek köszönhetően használható spékelőkésként is. A rövid penge és a kényelmes nyél precíz vágási technikát tesz lehetővé. Japánban a SHOTOH kések rendkívü

megvesz
Japán szeletelőkés SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, juharfa, Miyabi

Japán szeletelőkés SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, juharfa, Miyabi

„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást, így a kés könnyen át tud hatolni a hússzöveten. Amennyiben eddig csak európai késekkel dolgozott, biztosan meglepetést fog okozni Önnek a SUJIHIKI kés elképesztően s

megvesz
Japán húsvágó kése GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, juharfa, Miyabi

Japán húsvágó kése GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, juharfa, Miyabi

„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez és filézéséhez ajánlott a használata. A magasabban elhelyezkedő késhegynek köszönhetően nagyon jól lehet vele aprítani is, mivel a hintakéshez hasonló mozdulatok

megvesz
Japán Santoku kés 5000MCD 67 18 cm, juharfa, Miyabi

Japán Santoku kés 5000MCD 67 18 cm, juharfa, Miyabi

„Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd a főzést, egy igazán jó késre van szükséged.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere.

megvesz
Santoku kés 5000MCD 18 cm, Miyabi

Santoku kés 5000MCD 18 cm, Miyabi

„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japán SANTOKU kés talán a legismertebb ázsiai késfajta, mely az extrém éles pengének és az univerzális felhasználási lehetőségeknek köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend Európában is. A SANTOKU az egyik legjobb választás a húsok, a halak, a zöldségek és a gyümölcsök feldolgozásához.

megvesz
Fenőkő #400, Miyabi

Fenőkő #400, Miyabi

A #400-as finomságú MIYABI fenőkő egy szintetikus kerámiakő, mely a hírhedt japán Naniwa gyár műhelyéből került ki. A Naniwa gyár több, mint 60 éve gyárt késélezési kiegészítőket, minőségüket illetően alig akad párjuk a világon, ezért sem meglepő, hogy termékeiket hírneves mesterszakácsok tucatja használja.

megvesz
Japán Santoku kés 7000D 18 cm, Miyabi

Japán Santoku kés 7000D 18 cm, Miyabi

Minden szakács kése bepillantást enged a lelkébe.

megvesz
Állvány élezőkövekhez, fa, Miyabi

Állvány élezőkövekhez, fa, Miyabi

A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza: 1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához

megvesz
Japán kés NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi

Japán kés NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi

„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere.

megvesz
Vágódeszka 35 x 20 cm, fa, MIYABI

Vágódeszka 35 x 20 cm, fa, MIYABI

AMIYABI vágódeszkák nélkülözhetetlenek a késsel való munka során. A japán prémiumkésgyártó pontosan úgy tervezte meg a vágódeszkákat, hogy a MIYABI késekben rejlő lehetőségeket maximálisan ki lehessen használni. A Hinoki fa vágódeszkák egy darab fábólkészülnek, így gyártásuk során nem használtak ragasztót. A vágódeszka mindkét oldala használható vágásra: gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak vagy sütemények vágására. A gondosan kiválasztott anyag megvédi a japán kések finom élét, és hosszabb ideig éles ma

megvesz
Vágódeszka L 40 x 25, fa, Miyabi

Vágódeszka L 40 x 25, fa, Miyabi

AMIYABI vágódeszkák nélkülözhetetlenek a késsel való munka során. A japán prémiumkésgyártó pontosan úgy tervezte meg a vágódeszkákat, hogy a MIYABI késekben rejlő lehetőségeket maximálisan ki lehessen használni. A Hinoki fa vágódeszkák egy darab fábólkészülnek, így gyártásuk során nem használtak ragasztót. A vágódeszka mindkét oldala használható vágásra: gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak vagy sütemények vágására. A gondosan kiválasztott anyag megvédi a japán kések finom élét, és hosszabb ideig éles ma

megvesz
Japán zöldségkés SHOTOH 5000FCD, 11 cm, Miyabi