MIYABI

GYUTOH japán húsvágó kés, 24 cm, 4000FC, MIYABI
Fenőkő #5000, Miyabi

Fenőkő #5000, Miyabi

AMIYABI #5000 csiszolókő egy szintetikus kerámia kő, amely eredetileg a híres japán Naniwa gyárból származik, amely több mint 60 éve gyártja a legmagasabb minőségű csiszoló tartozékokat. A Naniwa őrlőkövek világszerte elismertek, és számos neves szakács használja őket.

megvesz
Fenőkő #1000, Miyabi

Fenőkő #1000, Miyabi

Az #1000-es finomságú MIYABI fenőkő egy szintetikus kerámiakő, mely a hírhedt japán Naniwa gyár műhelyéből került ki. A Naniwa gyár több, mint 60 éve gyárt késélezési kiegészítőket, minőségüket illetően alig akad párjuk a világon, ezért sem meglepő, hogy termékeiket hírneves mesterszakácsok tucatja használja.

megvesz
Japán zöldségkés SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi

Japán zöldségkés SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi

A japán SHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel rendelkezik, aminek köszönhetően használható spékelőkésként is. A rövid penge és a kényelmes nyél precíz vágási technikát tesz lehetővé. Japánban a SHOTOH kések rendkívül közkedveltek, a konyha alap felszerelései közé tartoznak.

megvesz
Japán kés SHOTOH 5000FCD 9 cm, MIYABI

Japán kés SHOTOH 5000FCD 9 cm, MIYABI

Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere.

megvesz
Japán zöldségkés SHOTOH 4000FC 13 cm, Miyabi
Japán szeletelő kés SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
Japán húsvágó kése GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi

Japán húsvágó kése GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi

Az a konyha, ahol nincs legalább egy jó kés, nem nevezhető konyhának. Masaharu Morimoto, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere.

megvesz
Japán húsvágó kése GYUTOH 5000FCD 16 cm, Miyabi
Japán szeletelőkés SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi

Japán szeletelőkés SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi

A japán SUJIHIKI kés egy extrém éles és hosszú pengével rendelkező kés, mely elsősorban a húsok szeleteléséhez ideális. A keskeny penge csökkenti a szeletelés során kialakult súrlódást, így a kés könnyen át tud hatolni a hússzöveten. Amennyiben eddig csak európai késekkel dolgozott, biztosan meglepetést fog okozni Önnek a SUJIHIKI kés elképesztően sima pengéje, mely a nyugati filézőkések tökéletesített, japán megfelelője. Különösebb küzdelem nélkül, könnyedén vékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halak

megvesz
Japán zöldségkés SHOTOH 5000MCD 13 cm, Miyabi

Japán zöldségkés SHOTOH 5000MCD 13 cm, Miyabi

„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere. A japánSHOTOH kés egy kisebb méretű kés, melynek pengéje extrém éles, vékony és rövid, tehát ideális zöldségek és gyümölcsök tisztításához és szeleteléséhez. Elképesztően sima éllel rendelkezik, aminek köszönhetően használható spékelőkésként is. A rövid penge és a kényelmes nyél precíz vágási technikát tesz lehetővé. Japánban a SHOTOH kések rendkívül közkedvelte

megvesz
Santoku kés 800DP 18 cm, Miyabi

Santoku kés 800DP 18 cm, Miyabi

A MIYABI Hibana sorozatba tartozó kések pengéje 49 réteg damaszkuszi acél, amely egy egyedi és megismételhetetlen mintázatot alkot, amelyet Spark -nak neveznek. A mag FC61 Friodur acélból készül, amelynek keménysége 61 Rockwell fok (HRC). A háromszorosan szegecselt markolat ergonomikus formájú, amely maximálisan kényelmes a kés megfogásához és vezetéséhez vágás közben. A markolaton lévő elegáns fekete és sárgaréz távtartók fokozzák a kés szépségét, szilárd fogását és jó manőverezhetőségét a hegyénél

megvesz
Japán húsvágókés GYUTOH 6000MCT, 16 cm, MIYABI

Japán húsvágókés GYUTOH 6000MCT, 16 cm, MIYABI

A japán GYUTOH kés pengéjének különlegessége nem csak az extrém élességben mutatkozik meg, hanem autentikus kialakításában is. Rendkívül erős a vágása, ezért elsősorban húsok szeleteléséhez és filézéséhez ajánlott a használata. A magasabban elhelyezkedő késhegynek köszönhetően nagyon jól lehet vele aprítani is, mivel a hintakéshez hasonló mozdulatokat lehet vele végezni. A 20 cm hosszú pengével és a kényelmes fogású, „D” alakú nyéllel tökéletesen pontosan és biztos kézzel lehet szeletelni. Sajátos formája

megvesz
Japán kenyérvágókés 5000FCD 24 cm, Miyabi

Japán kenyérvágókés 5000FCD 24 cm, Miyabi

Az a konyha, ahol nem találsz jó kést, nem konyha.

megvesz
GYUTOH 7000D 24 cm japán húsvágó kés, MIYABI

GYUTOH 7000D 24 cm japán húsvágó kés, MIYABI

„A szakács késének tanulmányozása betekintés enged annak lelkébe.” Rokusaburo Michiba, gasztronómiai szakértő és a japán konyhaművészet mestere.

megvesz