Mortalis Brewing Company

Mortalis Brewing Company Beholder 0,473L

Mortalis Brewing Company Beholder 0,473L

Krémes, telt, joghurt parfait insiprálta Smoothie Sour Ale. Eper, áfonya, szeder, granola és joghurt alkotja. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik

megvesz
Mortalis Brewing Company Enchidna 0,473L

Mortalis Brewing Company Enchidna 0,473L

Kókusz, mangó, kiwi, banán és ananász alkotta Smoothie Sour Ale. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándéko

megvesz
Mortalis Brewing Company Persephone 0,473L

Mortalis Brewing Company Persephone 0,473L

Nagyon telt, pink grapefruit, guavalé, füves őszibarack íz rengeteg, egy édesebb Dupla NEIPA-n- Citra és Galaxy komlós. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködössé

megvesz
Mortalis Brewing Company  450 North Brewing Company Hydra | Slushmallow 0,473L

Mortalis Brewing Company 450 North Brewing Company Hydra | Slushmallow 0,473L

Banán, eper, málna és mályvacukor addikciók fanyar és édes játékai, vastag Smoothie Sour Ale-t alkotnak. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik. A

megvesz
Mortalis Brewing Company Gemini | Circle The Wagons 0,473L

Mortalis Brewing Company Gemini | Circle The Wagons 0,473L

Csonthéjasabb irányba tolt Smoothie Sour Ale, édességgel és fanyarsággal fűszereve; áfonya, málna, mályvacukor és dió. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásá

megvesz
Mortalis Brewing Company Hydra | Strawberry + Blueberry + Boysenberry 0,473L

Mortalis Brewing Company Hydra | Strawberry + Blueberry + Boysenberry 0,473L

Fanyar, vaskos, sokrétűen édes és játékos Smoothie Sour Ale, eperrel, áfonyával és boysenberryvel. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik. A savany

megvesz
Mortalis Brewing Company  Imprint Beer Co. Hydra | Schmoojee A La Mode 0,473L

Mortalis Brewing Company Imprint Beer Co. Hydra | Schmoojee A La Mode 0,473L

Két masszívan sűrű söröket készítő főzde kollabja: eper, ananász, kókusz és krém alkotta Smoothie Sour Ale. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik.

megvesz
Mortalis Brewing Company Orange Chocolate Creme Savers Swirl 0,473L

Mortalis Brewing Company Orange Chocolate Creme Savers Swirl 0,473L

Igazán gazdag és változatos, cukorka inspirálta Pastry Sour. Az alap narancs, mandarin és sorbet, de tovább csavarták még kókusszal, csokival és tejszínnel. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvac

megvesz
Mortalis Brewing Company As Above So Below 0,473L

Mortalis Brewing Company As Above So Below 0,473L

Édesebb alapú Imperial Coffee Stout. A finom csokis malátásság mellé a kávé viszi a prímet, majd megjelenik a rum, fahéj, pekándió íze is. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a ka

megvesz