Parish Brewing Co

Parish Brewing Co.  Equilibrium Brewery MC ^ Ghost 0,473L

Parish Brewing Co. Equilibrium Brewery MC ^ Ghost 0,473L

Több fajta Citra, Mosaic és Motueka vibrálja meg az ízlelőbimbókat: mangó, körte és maracuja DIPA. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az am

megvesz
Parish Brewing Co. SIPS - Peach Bellini 0,355L

Parish Brewing Co. SIPS - Peach Bellini 0,355L

A Bellini koktél inspirálta ezt a Berliner Weisse-t; a pezsgőt itt a Chardonnay szőlő helyettesíti, az őszibarackkal egybe olvadva. Zamatos és harapós savanyú. A Berliner Weisse egy búzamaláta alapú, savanyú ízvilágú sör, amelyet eredetileg Németországban készítettek először. A főzés sörén tejsavbaktériumot juttatnak a sörléhez, ami lesavanyítja azt, majd ismét felforralják a sörlevet, hogy megöljék ezeket a baktériumokat. Manapság a sima változatát különböző gyümölcsök, komlók hozzáadásával teszik még iz

megvesz
Parish Brewing Co. Parish Pilsner 0,355L

Parish Brewing Co. Parish Pilsner 0,355L

Ropogós, selymes, édeskés- ám tiszta Pilsner, borsos jegyekkel. A Pilsner lágerek ura, amelyet először a csehországi Pilsenben főztek. Pilsener és pils néven is ismert, ma már az egész világon főzik. Leghitelesebb formájában a pilsner egy jól strukturált, testes sör, csillogó aranyszínű árnyalattal. A sűrű, dús fehér hab alatt a bársonyos szájíz a lágy víznek köszönhető; a teljesen malátás gerinc szilárd és zamatos; a magas komlós keserűséget pedig mind az orrban, mind a szájban a Saaz komló alakítja. Az

megvesz
Parish Brewing Co.  Great Notion Brewing Blueberry Mochi 0,473L

Parish Brewing Co. Great Notion Brewing Blueberry Mochi 0,473L

A moch ízprofil eléréséhez rizspehely és laktóz szolgálkozik, a töltelék pedig az áfonya velő lett- Berliner Weisse. A Berliner Weisse egy búzamaláta alapú, savanyú ízvilágú sör, amelyet eredetileg Németországban készítettek először. A főzés sörén tejsavbaktériumot juttatnak a sörléhez, ami lesavanyítja azt, majd ismét felforralják a sörlevet, hogy megöljék ezeket a baktériumokat. Manapság a sima változatát különböző gyümölcsök, komlók hozzáadásával teszik még izgalmasabbá. Legyél sörszakértő ingyenes Yo

megvesz