A Sárospataki Király-hegy dűlő szelektált Furmintja A terület közel 60 éves tőkékből áll. Nagyon ásványos borok készülnek ezen a területen, de krémesek és vastagok is. Kerek bor, savai elegánsak, nem túlzók. A végén visszatérő ásványossággal és gyümölcsökkel.
A Bodrogolaszi Somos dűlő szelektált Furmint bora. Ez egy több mint 80 éves ültetvény, nagyon különleges férfias borokkal. Mivel a gyökerek nagyon mélyre hatoltak a közel egy évszázad alatt, ezért száraz években is tökéletes savak maradnak. Egészben préselik a fürtöket és az erjesztés 30 %-ban tartályban, 70%-ban hordóban történik. Az erjesztés során hordónként más-más élesztőt használtunk, hogy a különböző ízvilágokból még harmonikusabb borok legyenek készíthetők.
A mindennapok édesborát szerették volna elkészíteni. Örökre leszámolni azzal az előítélettel, hogy az édesborok csak ünnepnapra valók. 100%-ban Furmintból készült a Király-hegy dűlőből. November elején szüretelték már töppedt enyhén Botritys-es állapotban. Rendkívül komplex intenzív trópusi gyümölcsök, ananász, mangó, érett őszi és sárgabarack. Ízében őszibarack dominál, és ezt kiegészítik a trópusi gyümölcsök. Jól iható, kedves édes, bor mely a jelentős cukortartalom ellenére sem lesz nehéz.
A három fő Tokaji fajta házasítása Furmintot 65%-Hárslevelűt 25%-Sárgamuskotályt 10% arányban és két terület a Bodrogolaszi Somos és a Sárospataki, a Királyhegy dűlő termése. Jól iható kedves, friss bor, amiben a gyümölcsösség dominál, kellemes üde savakkal.