A tésztához is adhatjuk vagy végső formázás közben meg is hempergethetjük bennük. Ha azt szeretnénk, hogy kívülről magvas legyen a kenyerünk, a kenyér méretétől függően (2db nagy cipó) kb. 200-250g magra lesz szükségünk. Az elkészítés legjobb módja az ha a magvakat egy nedves konyharuhára szórjuk, hogy benedvesítsük a külsejüket. Ezután tegyük őket egy alacsony peremű tálkába, majd forgassuk meg benne a tésztát közvetlenül a szakajtóba helyezés előtt. Száraz magokat is használhatunk, de ha egy éjszakár
A tésztához is adhatjuk vagy végső formázás közben meg is hempergethetjük bennük. Ha azt szeretnénk, hogy kívülről magvas legyen a kenyerünk, a kenyér méretétől függően (2db nagy cipó) kb. 200-250g magra lesz szükségünk. Az elkészítés legjobb módja az ha a magvakat egy nedves konyharuhára szórjuk, hogy benedvesítsük a külsejüket. Ezután tegyük őket egy alacsony peremű tálkába, majd forgassuk meg benne a tésztát közvetlenül a szakajtóba helyezés előtt. Száraz magokat is használhatunk, de ha egy éjsz
A Graham-liszt teljes értékű, tápanyagokban gazdag liszt. Míg a teljes kiőrlésű liszt a búzaszem mindhárom alkotórészét (magbelső, korpa és csíra) tartalmazza, addig a Graham-liszt csak a magbelsőt és csírát. Nagyobb szemcseméretű és a teljes kiőrlésű liszthez képest finomabb állagú, hiszen a gabona maghéja hiányzik belőle. A búzacsíra része jelentős ásványianyag-, folsav- és B-vitamin-, kálium-, kalcium-, foszfor-, magnézium-, cink- és mangántartalommal rendelkezik. Magas sikértartalmának köszönhe
Frissen, hidegen préselt, pasztőrözött, rostos 100 % gyümölcslé. A rost kiülepedése természetes folyamat, amely a termék minőségét nem rontja. Felbontás előtt felrázandó. Összetevő: 100% almalé A rost kiülepedése természetes folyamat, amely a termék minőségét nem rontja. Természetes módon előforduló cukrot tartalmaz. Bontatlan csomagolásban minőségét megőrzi a doboz tetején feltüntetett időpontig (nap/hónap/év). Felbontás után hűtve tárolja (+4-+12°C) és 3 héten belül fogyassza el. Fogyasztá
Többre vagy kíváncsi? Nézd meg most a Királybúza lisztünk saját oldalát: www.kiralybuzaliszt.hu
FONTOS INFORMÁCIÓ: Rozsliszt kínálatunk átalakítás alatt áll. Sajnos mivel nem találtunk itthon megfelelő minőségű alapanyagot, ezért jelenlegi rozslisztjeink Ausztriából származnak egy rendkívül magas minőséget képviselő, dedikált (kizárólag rozst őrlő) malomból! Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt. Te tudtad ezt a rozslisztről? --> A rozsliszt egy kifejezetten táp- és rostdús liszt. Ásványai közül külön kiemelendő a kalcium
FONTOS INFORMÁCIÓ: Rozsliszt kínálatunk átalakítás alatt áll. Sajnos mivel nem találtunk itthon megfelelő minőségű alapanyagot, ezért jelenlegi rozslisztjeink Ausztriából származnak egy rendkívül magas minőséget képviselő, dedikált (kizárólag rozst őrlő) malomból! Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt. Te tudtad ezt a rozslisztről? --> A rozsliszt egy kifejezetten táp- és rostdús liszt. Ásványai közül külön kiemelendő a kalcium
A teljes kiőrlésű Királybúza darája. (A dara a lisztnél durvábbra őrölt Király búza magból készül) Ha szeretnéd, hogy egészséges és tápláló legyen a galuska (nokedli), gombóc, süti, tejbegríz vagy puding, készítsd a nemes Királybúza darájával. A Király búza a tönköly és a tönke búza keresztezésével nemesített búzafaj, amelyben egyesült a tönköly életrevalósága, robusztussága, igen magas fehérjetartalma a tönke búza keménységével, kiválóan rugalmas sikér-szerkezetével és a rendkívüli szárazságtűrésé
FONTOS INFORMÁCIÓ: Rozsliszt kínálatunk átalakítás alatt áll. Sajnos mivel nem találtunk itthon megfelelő minőségű alapanyagot, ezért jelenlegi rozslisztjeink Ausztriából származnak egy rendkívül magas minőséget képviselő, dedikált (kizárólag rozst őrlő) malomból! Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt. A teljes kiőrlésű rozsliszt még magasabb rost- és tápanyag tartalommal bír, hiszen ebben a lisztben a csíra és a héj is benne la
Az Oatly Barista zabitala a legjobb választás baristáknak, otthoni baristáknak és mindenkinek, aki szeret otthon kísérletezni.Tökéletesen habosítható, így segítségével bárhol bemutathatod latte art tudásodat és az íze is garantáltan le fog nyűgözni! Érdemes kipróbálnod, de figyelem: hamar függőséget okozhat! :) Összetevők: víz, ZAB 10 %, repceolaj, savanyúságot szabályozó anyag (dikálium-foszfát), ásványi anyagok (kalcium-karbonát, kálium-jodid), étkezési só, vitaminok (D2, riboflavin, B12) Tej és s
A köznyelvben "Nyírcukor"-ként is ismert növényi eredetű édesítőszer, mely alacsony glikémiás indexe (Gl7) miatt cukorbetegek és fogyókúrázók által is széles körben kedvelt cukorhelyettesítő édesítőszere. Származási hely: Finnország Glutént tartalmazó üzemben csomagolva!
Termékinformáció Összehasonlításban más termékekkel a nagyon jelentős különbség, hogy szirupjainkban a gyümölcstartalmat a névadó gyümölcspüré adja, nem lé sűrítmény. A gyümölcslé sűrítménygyártásról egyszerűen: A sűrítmény gyártása fizikai behatással, hő és kémiai szerek bevonásával történő vízelvonás, sűrítés. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a gyümölcs nagyon nagy százalékban elveszíti a beltartalmi értékeit, a vitaminokat. Hazánkban nincs lé sűrítő üzem, kivéve egy almalé sűrít
Pizzás kenyér recept, ahogy én szeretem! (Kenyérsütő géphez) - 350 g Spájzold Be! BL 80 kenyérliszt - 150 g Olasz Mix lisztkeverék - 4 g Spájzold Be! Aktív száraz élesztő - 2 kk Spájzold Be! Erdélyi adalékmentes só Parajdról - 2 kk Spájzold Be! Finomítatlan barna nádcukor - 275 ml víz - 35 g margarin Töltsük a kenyérsütő gépbe a vizet, majd rakjuk hozzá az összekevert alapanyagokat, majd a tetejére tegyük a margarint (rácsípkedve). "Basic" programon készítjük! Mindenki imádn
"Fedezze fel az egészséges édesítés kompakt csodáját az 500g-os eritrittel. Ez a kiváló minőségű édesítőszer nemcsak kellemes ízt kölcsönöz ételeinek és italainak, hanem cukor- és kalóriamentes is, így lehetővé téve az élvezetes, ugyanakkor egészségtudatos kulináris élményeket. Az 500g-os kiszerelés praktikus választás azoknak, akik szeretik kísérletezni a konyhában, miközben megőrzik az egészségüket. Legyen szó sütésről, főzésről vagy italok édesítéséről, az eritrit kiváló alternatíva, hogy élvezze az éd
Felhasználása a répacukoréval azonos; sütéshez, főzéshez egyaránt használható, és karamellizálható is. Édesebb, ezért 30-40%-kal kevesebb kell belőle, viszont ezáltal kevesebb a kalória bevitel is! Természetes cukorfajta: A fruktóz természetesen megtalálható gyümölcsökben, mézben és néhány zöldségben. Monoszacharid: Az egyszerű cukorok közé tartozik, mivel csak egy cukormolekulából áll. Édesebb íz: Édesebb, mint a glükóz vagy a szukróz, tehát kisebb m