Az erdei vegyesgyümölcs levünket ajánljuk a "piros gyümölcslé" kedvelőinek. A hozzávaló gyümölcsök (körtevelő, meggyvelő, bodzavelő, piros ribizli velő, csipkebogyó velő) és természetesen az alma levét kíméletes hőkezelés után ún. aszeptikus zsákokba töltik, amelyben tartósítószer hozzáadása nélkül is hosszú ideig fogyasztható. Ez a 100 % Magyar, lédús gyümölcsökből préselt, igazi ízes gyümölcslé is - Higítatlanul - Tartósítószer nélkül - Színezőanyag nélkül - Ízfokozók nél
FONTOS INFORMÁCIÓ: Rozsliszt kínálatunk átalakítás alatt áll. Sajnos mivel nem találtunk itthon megfelelő minőségű alapanyagot, ezért jelenlegi rozslisztjeink Ausztriából származnak egy rendkívül magas minőséget képviselő, dedikált (kizárólag rozst őrlő) malomból! Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt. Te tudtad ezt a rozslisztről? --> A rozsliszt egy kifejezetten táp- és rostdús liszt. Ásványai közül külön kiemelendő a kalcium
FONTOS INFORMÁCIÓ: Rozsliszt kínálatunk átalakítás alatt áll. Sajnos mivel nem találtunk itthon megfelelő minőségű alapanyagot, ezért jelenlegi rozslisztjeink Ausztriából származnak egy rendkívül magas minőséget képviselő, dedikált (kizárólag rozst őrlő) malomból! Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt. Te tudtad ezt a rozslisztről? --> A rozsliszt egy kifejezetten táp- és rostdús liszt. Ásványai közül külön kiemelendő a kalcium
Elsősorban (de nem kizárólag) rozsos jellegű kenyerek színezéséhez és kellemes ízének kialakításához használható. Ajánlott adagolás a lisztre vetítve maximum 4 %. Természetes színező és ízesítő hatása is van. Túladagolást kerülni kell, mert kávés ízt adhat a készterméknek. Felhasználásával választékosabbá tehetőek a házilag készült finomságok.
Víz által enzimatikusan aktivált rozs liszt állagú őrleménye. Elsősorban (de nem kizárólag) rozsos jellegű kenyerek színezéséhez és kellemes ízének kialakításához használható. Ajánlott adagolás a lisztre vetítve maximum 4 %. Természetes színező és ízesítő hatása is van. Túladagolást kerülni kell, mert kávés ízt adhat a készterméknek. Felhasználásával választékosabbá tehetőek a házilag készült finomságok.
Teljes kiőrlésá búzaliszt, mely tartalmazza a búzaszem csíra és korpa részeit is. Fogyasztása hozzájárul a rostban gazdag étrendhez. TUDTAD? A lisztek elnevezése melletti számok (pl. 65, 120, 300) az ásványi anyag tartalomra utalnak. Már 5 kg-os kiszerelésben is kapható.
Kenyérfélék és kelt tészták készítéséhez ajánlott búzaliszt, amely finomszemcsés korpát is tartalmaz. TUDTAD? Nagyanyáink idejében még kovásszal készítették a kemencében sült kenyeret.
Alapjában papírzsákban kapható, kiegészítőként rendelhető hozzá kisebb (1 és 5 kg-os) papírzacskó, amely segíthet abban, hogy kisebb egységekre oszd a lisztet és kényelmesen elhelyezd a spájzban vagy megoszd az ismerőseiddel. Kenyérfélék és kelt tészták készítéséhez ajánlott búzaliszt. A termék csomagolásán a W700-as megnevezés szerepel, ami a BL80-as kenyérliszt megfelelője. TUDTAD? Nagyanyáink idejében még kovásszal készítették a kemencében sült kenyeret.
Fontos! E termék egy helyettesítő termék, amely a szomszédos Ausztriából származik. Természetesen adalékanyag mentes és extra magas minőségű liszt, amíg nem tudunk számodra újra hazai kenyérlisztet biztosítani, addig e termék lesz helyette. Kenyérfélék és kelt tészták készítéséhez ajánlott kiváló minőségű búzakenyérliszt. TUDTAD? Nagyanyáink idejében még kovásszal készítették a kemencében sült kenyeret.
A mákolajban található foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Jótékony a sebek gyógyulásában. Nyugtathatja az elmét. Segíthet az elalvásban. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, izomfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát. Intenzív mák íze miatt nagyon finom sü
"Egyfajta gabona jó - ez a hatféle gabona még jobb - mélységes igazság! A lisztben található teljes kiőrlésű töretek, mint például a rozstöret,árpatöret vagy zabtöret a megszokottól eltérő kicsit tömörebb kenyeret eredményeznek. Minden egyes gabonának jelentősége van a táplálkozásunkban. A magas B vitamin tartalom és a könnyen emészthető fehérjék mellett telis tele van ásványi anyagokkal is. Ezeken felül nagyon magas a rost tartalma így ha emésztési panaszokkal küzdesz akkor kifejezetten ajánlott számod
Recept picit lejjebb :) Levegős, laza szerkezetű, friss és aromás, ropogós héjú kenyér lesz belőle. Összetételénél fogva könnyen emészthető, egyedi formájú búzakenyér. Kiválóan illik sajtok és borok fogyasztásához. A régi paraszti idők emlékét idézi elő nekünk. A liszkeverék használatával egy hosszú érésű lágy tésztát kapunk, melynek felhasználása kimagasló minőségű kenyeret eredményez. Hozzávalók: 65 g Gyökérkenyér liszt 260 g búzaliszt 1 g élesztő 240 ml víz Alaposan
Pizzalisztünk 100% Magyarországon termelt búza finomszemcsés, tiszta, vagy alacsony korpatartalmú őrleménye.. Héjrészt nem tartalmaz.
Kedvenc lisztünk zsákos 20 kg-os változatát jó szívvel ajánljuk nagyobb családoknak, közösségeknek, pékségeknek. Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és "E-vitaminok" és mindenféle trükk nélkül! A hagyományos fehér lisztekkel ellentétben ez a liszt nem csupán a búzaszem belső magját tartalmazza, hanem a speciális őrlési technológiának köszönhetően a csíra és korpa apróbb részeit is, ezáltal rostokban
A zabpehely nemcsak egészséges, de nagyon gyors reggeli készíthető belőle. Változatossá tehető tejjel, joghurttal, mézzel és gyümölcsökkel. Kiváló alapanyag édességekhez, de akár teljes kiőrlésú kenyérsütéshez is használhatod.