szósz

Wasabi paszta 43g

Wasabi paszta 43g

Wasabi paszta 43g A vaszabi (wasabi) az a zöld, krémszerű fűszer (paszta), amit általában japán éttermekben szolgálnak a szusihoz, íze a tormához hasonlít, de annál még csípősebb, felhasználható még saláták, tenger gyümölcsei, zöldségek, hidegtálak mellé is. Nagyon ízletes növény, amely eredetileg a japán hegyvidékeken nőtt. Ősidők óta használják gyógyító tulajdonságai, ezek közül különösen antibakteriális hatásai miatt. Emellett a japán konyha fő fűszereként tartják számon, ma is hatalmas mennyiségben

megvesz
Kikkoman szójaszósz 1liter

Kikkoman szójaszósz 1liter

A szójaszósz jellemzői  A szójaszósz ételízesítőként használt szósz, melynek alapanyaga  az erjesztett  szójabab, olajtalan szójapehely és búza. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak. Lehetnek világosabb vagy sötétebb színűek, a világosak sósabbak és könnyebbek, a sötétebb változatok gazdagabbak, sűrűbb textúrájúak. A japán konyha fontos alapanyaga a szójaszósz.   Miket tartalmaz a szójaszósz? A szója

megvesz
Zakuszka, babos, 300g

Zakuszka, babos, 300g

Zakuszka, babos, 300g  Összetevők: paprika, bab 35%, hagyma, sárgarépa, napraforgó olaj, paradicsom paszta, só, bors, babérlevél. Felnyitás után hűtőben tárolandó max 72 óráig.   100 gramm babos zakuszka tápértéke:  Energia Kcal-ban: 157,3 Zsír: 6,2g      - amelyből telített zsírsav: 0,08g     Szénhidrát: 20,2g      - amelyből cukor: 2,2g   Rost: 6g   Fehérje: 5,4g     Só: 1,2g     Cikkszám: 20213

megvesz