Származási hely: Brunca, Costa Rica Pörkölt: eszpresszó Producer: John Alvarado Magasság: 1800 méter Fajta: Catuai Eljárás: mosott John Alvarado nagyban hozzájárult a Costa Rica ezen részéből származó kávé hírnevének megváltoztatásához. Régóta figyelmen kívül hagyva, a fenntarthatóságra és a modern termelési értékekre való összpontosítás kezdi a legtöbbet kihozni a terület csodálatos természeti adottságaiból.
Egyik kedvenc etióp gyártónktól először adunk ki természetes kávét a Chelbesától. Ebben a kávéban a Yirgacheffe híres terroirja egy csodálatos csonthéjas jellegben fejeződik ki. Összetett, gyümölcsös, virágos – a Chelbesa Natural keresztül-kasul etióp. Csészeprofil: Őszibarack / Karamel Feldolgozás: Natural
Több év után visszatérni Ruandába érzelmes utazás volt. Kávétermelőinkkel való találkozás öröm volt, és látni, hogy mennyire kitartottak a Covid-járvány bizonytalanságai idején, valamint a klímaváltozásnak, az inflációnak és a munkaerőhiánynak való kitettségükben, csak hogy néhányat említsünk a legfontosabb kihívások közül, amelyekkel sok farmpartnerünk szembesül manapság. Hogyan lehet a minőségre összpontosítani, és több erőfeszítést és munkaerőt fektetni, ha fennáll annak a veszélye, hogy nem talál o