Az egykori Dendermonde-i apátság receptje alapján készült sör főzéséhez háromféle gabonát - árpát, búzát és zabot - használtak fel. Habja hosszú, tartós, krémszerű, színe világos narancssárga. Malátás-narancsos illat. Gyönyörűen kiegyensúlyozott ital, melyben a finom savak és a diszkrét keserűség mögött visszafogottan rejtőzködik a nem kevés alkohol. Pikánsan csípős utóízébe szegfűszeg és fahéj is vegyül. A Tripel színében abszolút világos, kimondottan magas, 7,1 - 10,1 % közötti alkoholfokkal, közep
Az egykori Dendermonde-i apátság receptje alapján készült sör főzéséhez háromféle gabonát - árpát, búzát és zabot - használtak fel. Habja hosszú, tartós, krémszerű, színe világos narancssárga. Malátás-narancsos illat. Gyönyörűen kiegyensúlyozott ital, melyben a finom savak és a diszkrét keserűség mögött visszafogottan rejtőzködik a nem kevés alkohol. Pikánsan csípős utóízébe szegfűszeg és fahéj is vegyül. A Tripel színében abszolút világos, kimondottan magas, 7,1 - 10,1 % közötti alkoholfokkal, közepes