Hidegkomlózott Italian Pilsner. A Pilsner lágerek ura, amelyet először a csehországi Pilsenben főztek. Pilsener és pils néven is ismert, ma már az egész világon főzik. Leghitelesebb formájában a pilsner egy jól strukturált, testes sör, csillogó aranyszínű árnyalattal. A sűrű, dús fehér hab alatt a bársonyos szájíz a lágy víznek köszönhető; a teljesen malátás gerinc szilárd és zamatos; a magas komlós keserűséget pedig mind az orrban, mind a szájban a Saaz komló alakítja. Az érlelésnek hosszúnak és szere
Klasszik pilsner stílusú sör, az Ugar 0,5l-es söre! A Pilsner lágerek ura, amelyet először a csehországi Pilsenben főztek. Pilsener és pils néven is ismert, ma már az egész világon főzik. Leghitelesebb formájában a pilsner egy jól strukturált, testes sör, csillogó aranyszínű árnyalattal. A sűrű, dús fehér hab alatt a bársonyos szájíz a lágy víznek köszönhető; a teljesen malátás gerinc szilárd és zamatos; a magas komlós keserűséget pedig mind az orrban, mind a szájban a Saaz komló alakítja. Az érlelésne
Dupla NEIPA Riwaka, Bru-1, Simcoe Cryo komlókkal. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e népszerű változatának. A „doubl
Espresso Sunrise ihlette savanyú sör naranccsal és kávéval. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban haszn
Nectaron, Superdelic és Mosaic komlós NEIPA. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e népszerű változatának. Ha szeretnél többet megtudni
Igazi, ropogós West Coast IPA Amarillo Cryo, Citra Cryo és Simcoe komlókkal. A West Coast IPA-k (WCIPA) hagyományosan merész komlóaromájukról, magas keserűségükről és citrusos, fenyős aromájukról és ízükről ismertek – jellemzően nagyobb mennyiségű komlót adagolnak a főzőüstbe, ami a stílus sajátosságát adó keserűséget és az erőtejes komlóízt eredményezi. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat! Mi az, hogy IPA? Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamu
Cryo Pop-pal komlózott szóda édesítőszerrel. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 24db rövid, de tartalmas videónk segítségével olyan szintre hozzuk a sörrel kapcsolatos tudásodat, hogy nehéz lesz zavarba hozni! Beerselection sörtanfolyam
Sour ale meggyel, cseresznyével és laktózzal. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban használt mikrobák a
Dupla NEIPA Superdelic, Strata és Simcoe Cryo komlókkal. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e népszerű változatának. A
Új jövevény, aki a Golden Ale kategóriához áll a legközelebb, ám egy kicsit izgalmasabb annál. Ale típusú élesztővel erjesztett, csak pilseni malátából készült IVÓS, és tényleg az az igazi, szalmaszőke világos sör A Golden Ale szalmaszínű vagy közepesen szőke sör, amely mérsékelt keserűséggel és malátássággal rendelkezik. Ezek a világos színű sörök általában világosak, ropogósak és szárazak, ezért jól illenek olyan ételekhez, amelyek könnyedek. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid
Az Ugar Brewery New England IPA-ja, ködös, barackszínű, gyümis, visszafogott keserűséggel, pont amilyennek lennie kell. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönöz
A TRAILER széria ihlette feleség, zamatos és gyümölcsös NEIPA a hozzáadott Cryo pop, El dorado, Mosaic, Nelson sauvin, Simcoe, Bru-1 komlóknak hála. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, c
Vegyes erdei gyümölcsök felhasználásávak készített Ale típusú sör. A gyümölcsös sörök esetében a gyümölcsök legtöbbször koncentrált püré formájában kerülnek a sörléhez a főzés utolsó fázisában. A leggyakrabban felhasznált gyümölcsök a meggy, mangó, barack, grapefruit, lime, narancs, de mára már egészen extrém gyümölcsökkel is találkozhatunk a kisüzemi, kézműves sörökben. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beersele
Típus: Amerikai IPA Alkoholtartalom: 7 % v/v Bandibá’ nemcsak egy felfedezésre váró IPA, hanem Csupor Marci barátunk és a Szent András Sörfőzde mestere, Pekár Mihály folyékony kísérlete, melyet a bölcsesség, a lendület és a sör összetevői együttesen alkotnak. Főzése során pilseni, bécsi, illetve cara amber malátákat, valamint polaris, chinook és huell melon komlókat használtunk fel. Az "American" szó az újvilági komlók felhasználására vonatkozik, amelyek virágos, gyümölcsös, citrusszerű, fenyős, gyantá
A 4TH and Long Podcast második söre, egy kellemes NEIPA Citra, Mosaic, Idaho7 és Nelson Sauvin komlókkal. A Super Bowl elmaradhatatlan söre! A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábí