Erdei gyümölcsök, kávé és fűszeresség dominál illatban. I˙zében kifinomult harmónia, sok gyümölcsösség, áfonya, málna, kávé és lekerekedett tanninok jelennek meg. Könnyű, jó ivású "beszélgetős bor" a mindennapokra, de vadételek kiváló kisérője is lehet.
Illatában ánizs, menta, marcipán és erdei gyümölcsök keverednek. Ízében telt, gazdag, érett gyümölcsösség, kandírozott narancs, aszalt meggy, áfonya jelenik meg. A kortyot végig kísérő édességet jó savak és az utóízben megjelenő izgalmas tanninok színesítik.
Hosszú kísérlet eredménye, 14 féle fűszerből tevődik össze. London Dry alapokon nyugszik, illatában kellemes borókabogyó és fenyőrügy jegyek mellett megjelenik némi citrusosság. Ízében nagyon sokrétű fűszerezettség jellemzi, igazán friss, frissítő ital. Magában és tonikkal is jól fogyasztható.
A Henkes Gin egyedien frissítő ízét az erőteljes borókabogyó és koriandermag párlatainak elegyítésével érjük el, melyet a narancshéj párlat citrusos jegyeivel egészítünk ki. Az íz 6 gondosan válogatott gyógynövény melyek a titkos összetevők hozzáadásával válik teljessé, így biztosítjuk a Henkes Gin által nyújtott lágy ízélményt. Ízjegyek Boróka Koriandermag Lágy, enyhe citrusos jegyekkel Fő összetevők Boróka Koriandermag Narancshéj Édesgyökér
A Deadhead Chocolate egy egyedülálló ital, amelyet mexikói rum és pörkölt kakaó keverésével készítenek egy chiapasi családi lepárlóüzemben. A maja és azték császárok ősi receptjei ihlették. A kávé, a kakaó és a vaj jegyei kellemesen keverednek a gazdag csokoládéval és cseresznyével. A majomfej alakú palack mindkét törzs spirituális hite előtt tiszteleg.
A jól ismert Jim Beam barackkivonattal ízesített változata.
A Fülöp-szigeteken hosszú múltra tekint vissza a cukornád termesztése. A nemes cukornád egy eredeti fajtájával kezdődött, amelyet először Délkelet-Ázsiában fedeztek fel, majd később a Karib-térségbe és a világ többi részébe exportálták. A Don Papa szeszfőzde Negros termékeny szigetén található, ahol a Noble fajtájú cukornád betakarítása történik, mégpedig minden évben októbertől májusig kézzel a nádat levágják, és régi teherautókra rakják. A vágott cukornádat a sziget egyik cukorgyárába szállítják,
Rubinvörös színével, fűszeres illatával és gyümölcsös zamatával varázsol ez a bor. Ételhez: Vörös húsból készült ételek, magyaros ételek, különösen a tartalmas, fűszeres, de nem nehéz ételek kiváló kísérője.
Mély színárnyalatú kadarka, Ménesről. Illatát és ízét gazdag fűszeresség jellemzi, mely florális és gyümölcsös jegyekkel egészül ki. Kellemes, könnyed tétel.
Ez a palack bor maga Neszmély... A hosszan elnyúló neszmélyi dombok és völgyek, alattuk a végtelen hosszúságban kígyózó Duna... Minden kortyában ott a mindig friss üdeség, a ropogós savak, a gazdag, komplex, kissé telt aromák és illatok csodálatos harmóniája. Baráti közösség összefogását tartod a kezedben, magát #Neszmélyt!
Vibrálóan dús házasítás, furmint, sárgamuskotály, hárslevelű, sauvingon blanc és chardonnay. Halvány sárga, zöld reflexekkel. Kortya gazdag és kerek, illatában mezei virágok és citrusok, szőlővirág és bodza, kortyában aszalt kajszibarack, bodza és ribizli. Közepes testű és szép egyensúlyú, kortya hosszú éz mézesen selymes.
Élénk rubinvörös, illatában klassz fűszeresség, ánizs és fehérbors, meg érett meggy és kis ibolya. Kortya roppanóan gyümölcsös és friss, áfonyás-szedres, finom enyhe füstösséggel. Teste filigrán és arányos, finom tanninokkal, eleven savakkal. A jóleső napi vörös, csavarzárral. Egészségünkre válik.
2000-es évben debütáló Zacapa Centenario Edition XO Rum a Nemzetközi Rum Fesztiválon arany, majd platina díjat is nyert a szuper-prémium kategóriában. A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített „cukornádmézből készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történi
Buen Amigo Tequila. Azaz egy jó barát, aki mindig képes mosolyt varázsolni az arcunkra! Ilyen barátságos, mindig örömmel látott vendég lehet a bárszekrényünkön a Buen Amigo Blanco Tequila, napjaink egyik kiváló tequilája. Ez az isteni nedű a tequilagyártás fellegvárából, a mexikói Jaliscóból származik. Az Integral Del Agave gyártja és palackozza ezen a vidéken, ahol évszázadok óta minden a tequiláról szól.
A London Hill gint a Langley lepárlóban készítik, amely korábban egyike volt Anglia hagyományos gin desztillálóinak, és története egészen 1785-ig megy vissza. A gondosan válogatott növényeket először semleges gabonaszeszbe áztatják, majd ezt az oldatot újra lepárolják tradicionális rézüstben. Ez az eljárás segít abban, hogy kinyerjék a legeredetibb illat- és ízösszetevőket az egyes növényekből. A London Hill készítésekor felhasznált alapanyagok mind természetesek, semmilyen mesterséges aromát nem tarta