Miskolci kosárközösség bio beszállítókkal, ahol a heti bevásárlást könnyen és kényelmesen intézheted.
Tradícionális, kedvelt tésztaféle. Gyorsan elkészül, nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag, és a több évtizedes szakértelem. Átlagos tápérték / 100 g Átlagos energiatartalom / [kJ / kcal] 1446/346 Zsír [g] 1 amelyből telített zsírsavak / [g] 0,5 Szénhidrát [g] 68,3 amelyből cukor [g] 0,2 Élelmi rost [g] 1,5 Fehérje [g] 14,8 Só [g] 0,03 A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Összetevők frissen őrölt bio tönkölyliszt, víz gom
Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. Gyakorta együtt főzzük a világos változatával, így gyerekek, de még felnőttek számára is izgalmas, színes, kellemes ízű és persze egészséges ételeket varázsolhatunk az asztalra. Átlagos energiatartalom / [kJ / kcal] 1446/346 Zsír [g] 1 amelyből telített zsírsavak / [g] 0,5 Szénhidrát [g] 68,3 amelyből cukor [g] 0,2 Élelmi rost [g] 1,5 Fehérje [g] 14,8 Só [g] 0,03 A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Összetevő
A legősibb gabona, a természet alkotta teljes értékekkel. A feltárt ősbúza pehely nem csak egy finom falat a régmúlt időkből. Az egész gabonaszem valamennyi tápanyagait tartalmazzák. A kíméletes gyártás során a hántolt gabonaszemeket gőzben puhítják, majd hengerpárok között szétnyomják, ezután szárítják. A gabonaszemek pelyhesítéssel a szervezet számára könnyebben hasznosíthatóvá válnak. Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat f
Bio paradicsomlé. Összetevők: bio paradicsom. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, 100%-ban bio összetevőkből készült, adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz.
Bio édes rózsa. Összetevők: bio paprika; só. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, 100%-ban bio összetevőkből készült, adalék anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Ételek ízesítésére ajánljuk.
Lassú kelesztéssel, Bözödi alakor nemesítetlen ősbúza lisztből készült. Kizárólag természetes hozzávalókat (bio lisztet, vizet és sót) használunk kenyérkéinkhez
Lassú kelesztéssel pásztói bio búza liszt és bio búza kenyérliszt keverékéből készül. Kizárólag természetes alapanyagok: bio liszt, tej,vaj, házi tojás, cukor és tengeri só felhasználásával.
Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét. Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12-vitamin kivételével), de niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély. Számos fontos ásványi anyagból is többet tartalmaz, mint a közönséges búza. A teljes kiőrlésű búzaliszt tartalmazza a gabonaszem összes alkotórészét, beleértve a csírát és a héjat is. Tápértéke magas, mert magasabb a vitamin-, ásványianyag- és rosttartalma, mint a fehér liszté. A
Első Pesti minőségA tönkölybúza a bronzkortól kezdve a középkorig fontos szerepet játszott a népélelmezésben. Magyarországon a 19. század végéig termesztették. Napjainkban reneszánszát éli a neki tulajdonított jótékony egészségügyi hatásoknak köszönhetõen.Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét. Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12-vitamin kivételével), de niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély. Számos fontos ásványi an
Sajtjainkat vákuum csomagolásban árusítjuk . Mivel kézműves sajtok, így eltérő lehet a méretük. Az ár mindig a súly függvénye.
Sajtjainkat vákuum csomagolásban árusítjuk. Mivel kézműves sajtok, így eltérő lehet a méretük. Az ár mindig a súly függvénye.
Sajtjainkat vákuum csomagolásban árusítjuk . Mivel kézműves sajtok, így eltérő lehet a méretük. Az ár mindig a súly függvénye.
Sajtjainkat vákuum csomagolásban árusítjuk. Mivel kézműves sajtok, így eltérő lehet a méretük. Az ár mindig a súly függvénye.
Bio sűrített paradicsom. Összetevők: 100% bio paradicsom.
Bio csípős rózsa. Összetevők: bio paprika; bio csípős paprika; só. Ellenőrzött Ökológiai gazdálkodásból, 100%-ban bio összetevőkből készült, adalék anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Ételek ízesítésére ajánljuk.