Hajdinakása, gluténmentes, 200g BiorganikA hajdinakása igazán értékes és tápláló eledel, ráadásul gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Gluténmentes, laktózmentes, vegán. Rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fehérjeforrás. A Biorganik hajdinakása előnyös tulajdonságai A hajdina rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabona. Magas élelmi rost tartalma miatt a korszerű étrendbe kiválóan beépíthető, jó hatással van az emésztőrendszerre. Kiváló növényi fehérjeforrás, vegetáriánuso
Biorganik bio rizsszirup 1150gA rizsszirup egy természetes, teljes kiőrléssel előállított, növényi alapú édesítőszer, melyet rizsből készítenek és fontos ásványi anyagokat tartalmaz. A Biorganik bio rizsszirup előnyei Vegán, természetes édesítőszer. Ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó rizslisztből készül. Fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne. A BIORGANIK BIO RIZSSZIRUP ELŐNYEI • Természete
Bio kendermag protein - növényi fehérjeforrásA bio kendermag protein kitűnő növényi fehérjeforrás, mivel a kendermag tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat. 100g kendermag protein 50g növényi fehérjét tartalmaz. A bio kendermag protein kedvező hatása A bio kendermag protein kitűnő fehérjeforrás vegetáriánusoknak és vegánoknak, sportolóknak, testépítőknek izomtömeg-növeléshez. Különleges értéke, hogy tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, így fogyasztásával teljes értékű fehérjékhez jut
Bio, gluténmentes rizskása Bio, gluténmentes, instant rizskása, mely kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó rizsből készült. A bio, gluténmentes, instant rizskása előnyei A rizsből készülő kása sokak kedvenc eledele. Elkészítése gyors és egyszerű, tápláló eledelt kapunk. Többféleképpen felhasználhatjuk. Bio, kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó rizsből készül. Gluténmentes. A RIZSKÁSA ELŐNYEI • Bio • Gluténmentes • Vegán • Instant
A BiOrganik Bio puffasztott amarantnak kimagasló a fehérje- és zsírtartalma, vasban gazdag és gluténmentes, vegán. Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem tartalmaz glutént, így az arra érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Az amarant szénhidráttartalma alacsonyabb, fehérje- és zsírtartalma pedig magasabb, mint a legtöbb gabonának és álgabonának. Fehérje össz
A BiOrganik Bio barnalencse magas fehérje- és rosttartalmú hüvelyes, amely évezredek óta fontos és kedvelt alapanyag. Európában leginkább a barna lencse terjedt el, amelynek főzési ideje jóval hosszabb, mint a vörös lencsének. A lencsét őrölt formában, lisztként is használják. Főzelékekhez kiváló sűrítőszer. A többi hüvelyeshez hasonlóan a barna lencsének is magas a fehérje és rosttartalma, amelyek növelik a teltségérzetet és hasznosak azokra nézve, akik csökkenteni szeretnék a testsúlyukat. Számos fo
A BiOrganik Bio zabpehely az egészséges reggeli alappillére, teljesértékű gabona, amelynek rosttartalma magas. A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A zabpelyhet gondosan
Összetevők: köles* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1507 kJ / 360 kcal, zsír: 3,9g - amelyből telített zsírsavak: 0,9g, szénhidrát: 69g - amelyből cukrok: 1,4g, fehérje: 11g, só: 0,01g
Összetevők: kókusz* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 2716 kJ / 660 kcal, zsír: 63,3g - amelyből telített zsírsavak: 54,8g, szénhidrát: 6,4g - amelyből cukrok: 6,4g, rost: 20g, fehérje: 6,2g, só: 0,08g Származási hely: Sri Lanka
Összetevők: hajdina* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Kína, Lengyelország, Ukrajna, Németország
Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energia: 1565 kJ / 371 kcal Zsír: 4,9 g - amelyből telített zsírsavak: 1,5 g Szénhidrát: 65,1 g - amelyből cukor: 1,1 g Fehérje: 12,4 g Só: 0,01 g
A tápiókát egy dél-amerikai növény, nevezetesen a manióka (vagy kasszáva, mandióka, yuka, Manihot esculeta), gumós gyökeréből állítják elő. A tápióka egy gluténmentes alapanyag, amelyből többnyire édességek készülnek, de magas keményítőtartalma miatt használható sűrítő- és kocsonyásítóanyagként is. A gyöngyök lényegében granulátumok: a maniókagyökérből nyert keményítőlisztből készül, amelyet szárítás előtt szitán átpréselnek, így alakítva a lisztet gömbökké. A magas keményítőtartalom miatt a gyö
A Naturmind prémium kovaföld magas sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por. A szilicium-dioxid kiemelten a kötőszövetek, a csontok, az inak, a porcok, a bőr, a máj és a vese, de tulajdonképpen a test összes sejtjének létfontosságú alkotóeleme. Pl. a kalcium csontokba való beépüléséhez a D-vitamin mellett elengedhetetlenül szükséges. A Naturmind prémium kovaföld emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmas! Összetevők: kovaföld Javasolt napi fogyasztási mennyiség (legalább 1 pohárnyi
Naturmind ÚTIFŰ MAGHÉJ (PSYLLIUM HUSK) 300G Útifű maghéj, az emésztőrendszer karbantartója. Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges. Összetevők: útifű maghéj Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2dl) vízbe – lehet gyümölcslé, tea is – 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), leh
Bio rizsszirup 365g Rizslisztből készült természetes szirup. A rizsszirup gyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten összekeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat kisebbekre bontják. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, amely így már csomagolásra és fogyasztásra kész. Összetevők: rizsliszt*, víz *= Ellenőrzött Ökol