A BiOrganik Bio mungóbab egy zöld színű, apró szemű bab, amelynek magas a rost-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag tartalma. A mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható. Sokoldalúságának köszönhetően széleskörűn felhasználható. Indiában, Kínában és Indonéziában gyakran készítenek belőle tésztát, levest és desszertet is. Hazánkban még kevésbé ismert babfajta, de érdemes beilleszteni az
A BiOrganik Bio vöröslencse nagyon gyorsan megfő, magas rost- és fehérjetartalma miatt ideális sportolás mellett és testsúlycsökkentés esetén is. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának, hiszen nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető, illetve remek növényi fehérjeforrás. A többi hüvelyeshez hasonlóan a vörös lencsének is magas a fehérje és rosttartalma, amely
A BiOrganik Bio Juharszirup természetes édesítőszer, amely nemcsak édesít, táplál is. A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A fe
A BiOrganik Bio Agavé szirup az agávé édes leve. Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik. Felhasználása: Cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója ala
A BiOrganik Bio Agavé szirup az agávé édes leve. Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik. Felhasználása: Cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója ala
A BiOrganik Bio Juharszirup természetes édesítőszer, amely nemcsak édesít, táplál is. A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A fe
Kiszerelés: 365g Összetevők: rizsliszt*, víz *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1300 kJ / 311 kcal Zsír: 0,2 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g Szénhidrát: 77 g - amelyből cukor: 53,5 g Fehérje: 0,5 g Só: 0,1
Leírás: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készült bio teljes kiőrlésű kenyérmorzsa. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1382 KJ / 333kcal Fehérje: 12g Szénhidrát: 70g Zsír: 1g Összetevők: *teljes őrlésű búzaliszt (97,5%), só (1,5%), *élesztő (1%) *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Összetevők: szójabab* (46,5%), víz, só * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 301kJ/72kcal, zsír: 0,0g - amelyből telített zsírsavak: 0g, szénhidrát: 8g - amelyből cukrok: 0,7g, fehérje: 9,7g, só: 15,5g Származási hely: Kína
Összetevők: zabpehely* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Németország Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1483 kJ / 354 kcal, zsír: 6,7g - amelyből telített zsírsavak: 1,2g, szénhidrát: 59g - amelyből cukrok: 0,8g, rost: 9,7g, fehérje: 13g, só:
Összetevők: 100% chlorella alga* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1370kJ/326kcal, zsír: 12,4g - amelyből telített zsírsavak: 0,95g, szénhidrát: 17,3g - amelyből cukrok: 0,82g, rost: 12,1g, fehérje: 57,5g, só: 0,13g Vitamin- és ásványi anyag tartalom (4 g-ban): NRV% * B12-vitamin: 2 μg 80 % D-vitamin: 24 μg 480
Összetevők: citromlé* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 194 kJ/45kcal, zsír: 0,1g - amelyből telített zsírsavak: 0g, szénhidrát: 6,5g - amelyből cukrok: 1,75g, rost: 0,4g, fehérje: 0,4g, só: 0g Származási ország: Olaszország
Összetevők: juharszirup* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Átlagos tápérték 100g-ban: Energia: 1315kJ/314kcal, zsír: 0,1g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, szénhidrát: 98g - amelyből cukrok: 85g, fehérje: 0,1g, só: 0,42g Származási hely: Kanada
Összetevők: jázmin rizs* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Olaszország Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 14514 kJ / 347 kcal, zsír: 0g - amelyből telített zsírsavak: 0g, szénhidrát: 79,59g - amelyből cukrok: 0g, fehérje: 6,12g, só: 0,05g
Összetevők: datolya* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Származási hely: Algéria Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1275 kJ / 305 kcal, zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, szénhidrát: 69g - amelyből cukrok: 69g, fehérje: 2,5g, só: 0,0075g