A Tahini a keleti világban napi szintü élelem, talán ennek - is - köszönhető, hogy egyszerű táplálékok és látszólag szegényes élelmi ellátottság mellett is, az un. civilizációs betegségek (túlsúly, cukorbetegség, vastagbél és végbélrák, stb) kevésbé jellemzők. Fogyasztható vajkrémmel, tejföllel kikeverve vagy szendvicsre, köretre szórva. 100 g szezámmag tartalmaz: 18.6 g fehérjét, 21.6 g szénhidrátot, 49.1 g zsírt, 1160 mg kalciumot, 616 mg foszfort, 10.5 mg vasat, 60 mg nátr
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére lepénykenyér sütéséhez. Összetevők: zabpehely (Szlovákia) Átlagos tápérték 100 g termékben : Energia 1669 kJ (398 kcal), fehérje 9,2 g, szénhidrát 71,3 g, zsír 6,2 g
A vöröslencse felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. Átlagos tápérték 100 g termékben energia 1441 kJ (340 kcal) fehérje 24,7 g szénhidrát 22 g zsír 1,1 g
Fogyasztható müzliben, joghurtban, kenyérbe sütve vagy bőséges folyadékkal. Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 2182 kJ (526 kcal), fehérje: 22,2 g, szénhidrát: 14,1 g, zsír: 42,3 g, rost: 9,2 g
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Rendszeres fogyasztásáról úgy gondolták, jó székrekedésre, máj- és epehólyag-bántalmak esetén, erősíti a szervezet védekezőképességet a bőr és a nyálkahártya rákos sejtburjánzása ellen, és segíti a káros bomlástermékek eltávolítását is. Megvédi a vérereket a koleszterin-lerakódástól, érelmeszesedéstől. Epekő kihajtására az epeh
Dénes-Natura Zöldségkeverék Összetevői: sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyemlevél. Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia 1282 kJ/306 kcal Zsír 1,7 g - amelyből telített zsírsavak 0,4 g Szénhidrát 59, 4 g - amelyből cukrok 26,7 g Fehérje 10,4 g Só 0,3 g
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Tojásmentes Szójamntes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Glutént tartalmaz! Felhasználás: Fogyasztható joghurtban, müzliben Összetevők: Szezámpehely, zabkorpa, nátrium szelenit (szelén 10 μg, kalcium 43 mg) Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Tojásmentes Szójamntes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark. Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Adalékmentes Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: Elkészítés: a tasak tartalmát 1 dl tejjel csomómentesre kikeverjük. 4 dl tejet 3-4 evőkanál cukorral felforralunk. Ha forr, folyamatos keverés közben hozzáadjuk a tejjel kikevert pudingport. Összetevők: zabpehelyliszt (46 %), kukoricakeményítő, zsírszegény kakaópor (20%), tengeri só. Származási hely: Magy
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználási javaslat: kiváló arclemosásra, arctisztításra, masszázsolajat vagy saját készítésű testápolót is készíteni illetve süteményhez és édességhez is használhatjuk. Összetevők: Narancsvíz Származási hely: Magyarország, Németország, Lengyelország, Franciaország, Törökország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Szójamentes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukormentes Adalékmentes Felhasználás: Felhasználható levesekhez vagy rizsfűszernek. Összetevők: sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyemlevél Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Tojásmentes Szójamntes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark. Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Tejmentes Tojásmentes Élelmi rostban és fehérjében gazda Több fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Hozzáadott cukrormentes Adalékmentes Felhasználás: Fogyasztható müzliben, joghurtban, salátákban és péksüteményekben egyaránt. Összetevők: 100% Szezámmag(India) Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Adalékmentes Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: Elkészítés: a tasak tartalmát 1 dl tejjel csomómentesre kikeverjük. 4 dl tejet 3-4 evőkanál cukorral felforralunk. Ha forr, folyamatos keverés közben hozzáadjuk a tejjel kikevert pudingport. Összetevők: zabpehelyliszt (50 %), kukoricakeményítő, tengeri só, bourbon vanília por (0,75 %), színezék: kurkuma por.
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Tejmentes Tojásmentes Élelmi rostban és fehérjében gazda Több fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Hozzáadott cukrormentes Adalékmentes Felhasználás: Fogyasztható müzliben, joghurtban, salátákban és péksüteményekben egyaránt. Összetevők: 100% Szezámmag(India) Származási hely: Magyarország