Mit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után
Mit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra ázta
Mit érdemes tudni róla? Vegán Természetes antibiotikum. Több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegíti a felesleges nyálka eltávolítását, egy tisztító folyamatot indít el. Kiüríti a bélférgeket. Tisztítja a légzőszerveket, nyálkahártyát. Pakolást is lehet készíteni, csökkenti a reumás fájdalmakat. A bélflóra szereti a retek anyagait, rothadás gátló és antiszeptikus hatású. Kis mennyiségben étvágygerjesztő. Hatásos vizelethajtó, erősítő. Húgyvezeték, húgyhólyag, vese- és májti
Mit érdemes tudni róla? Vegán Természetes antibiotikum. Tisztítja a légzőszerveket, nyálkahártyát. Immunerösítő Remek méregtelenítő Kis mennyiségben étvágygerjesztő. Hatásos vizelethajtó, erősítő. Húgyvezeték, húgyhólyag, vese- és májtisztító. Segít egyes vese- és epekövek eltávolításában. Magas foszfáttartalmú vegyületei tisztítják, szépítik a bőrt, elmulasztják a pattanásokat. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a be
Mit érdemes tudni róla? Vegán Magas E-vitamin tartalom Magas telítettlen zsírsav tartalom Gyulladáscsökkentő Szív- és érrendszeri betegségek esetén segít Antioxidáns Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Csíra hossza: 4-6 mm. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gyulladáscsökkentő Vérképző Gyomorerősítő Béltisztító Étvágyjavító Lúgosítja a szervezetet Magas magnázium tartalom Magas B-, C-, E-, K-vitamin tartalom Magas kálium-, kalcium-, foszfor-, cink-tartalom Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási i
Mit érdemes tudni róla? Vegán Vitaminbomba Magas antioxidáns tartalmú Immunerősítő Gyulladáscsökkentő Segíti az emésztést. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Összetevők: Karalábé (brassica oleracea gongyloides) Származási hel
Mit érdemes tudni róla? Vegán Természetes vízhajtó és lázcsillapító. Csökkenti a koleszterinszinte MagasC- és B-vitamin tartalom Magas fehérjetartalom Segit az ízületek regenerálódásában Lúgosítja a szervezetet Magas magnázium tartalom Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4-6 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 4-6 nap. Csíra
Mit érdemes tudni róla? Vegán Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Adalékmentes Az azuki bab élettani hatása: szíverősítő vérnyomás szabályozó koleszterinszint csökkentő magas vastartalom magas fehérjetartalom Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Összetevők: Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Származási hely: Olaszország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Adalékmentes A brokkolicsíra élettani hatása: vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot tartalmaz élettani hatása a káposzta csírával megegyező hatású Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: k
Mit érdemes tudni róla? Vegán magas B-vitamin tartalom magas magnézium- és vastartalom immunerősítő daganatmegelőző vérnyomáscsökkentő Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 7-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Összetevők: Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva)
Mit érdemes tudni róla? Vegán lázcsillapító, tejszaporító, húgykőoldó, szélhajtó, étvágyjavító, görcsoldó, koleszterinszint csökkentő, regenerálja az idegrendszert, nyirokrendszer tisztító, segíti az inzulintermelés Felhasználható grillfűszernek is. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő
Natura szőlőcukor (glukóz-dextróz) 1 kg Kiválóan alkalmas ételek, italok, sütemények édesítésére. Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 1522kJ/ 358kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 90 g - amelyből cukrok: 90 g Fehérje: 0 g Só: 0 g
Dénes-Natura Zab pudingpor vaníliás Összetevők: zabpehelyliszt 50%, kukorica keményítő, tengeri só, bourbon vanília por (0,75%), színezék: kurkuma por Elkészítése: A tasak tartalmát 1 dl tejjel csomómentesre keverjük. 4 dl tejet 3-4 evőkanál cukorral felforralunk. Amikor forr, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejjel kikevert pudingport. Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia 1566 kJ/370 kcal Zsír 3,8 g - amelyből telített zsír
A vízben nem oldódó fehérjék vízzel érintkezve a búzánál sikérfehérjét, vagy egyszerűen sikért alkotnak. A sikér vízben nem oldódó, de a vizet megkötő, rugalmas, kolloid anyag, amely a búzalisztből készült tésztát rugalmassá és nyújthatóvá, valamint a kelesztésnél keletkező gázok feszítő hatásával szemben ellenállóvá teszi.