Penge edzett rozsdamentes acélból készült. Penge mérete: 10 cm. A markolat polimerből készült.
Fordítsa meg és vegye ki a pizzát, a kis méretű, perforált és teljesen rozsdamentes acélból készült lapáttal, ami megakadályozza a hő átvitelét a sütőből. A fogantyúalap és a közbenső csúszó markolat speciális, nagy sűrűségű polimerből készült, nagy ütés- és hőállósággal.
Fordítsa meg és vegye ki a pizzát, a kis méretű, perforált és teljesen rozsdamentes acélból készült lapáttal, ami megakadályozza a hő átvitelét a sütőből. A fogantyúalap és a közbenső csúszó markolat speciális, nagy sűrűségű polimerből készült, nagy ütés- és hőállósággal.
Fordítsa meg és vegye ki a pizzát, a kis méretű, perforált és teljesen rozsdamentes acélból készült lapáttal, ami megakadályozza a hő átvitelét a sütőből. A fogantyúalap és a közbenső csúszó markolat speciális, nagy sűrűségű polimerből készült, nagy ütés- és hőállósággal.
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Új, 30 cm-es nyél: ideális szalagos pizzakemencékhez, bár- és gyorséttermi sütőkhöz és fatüzelésű pizzakemencékhez. Evoluzione penge, S.H.A. (Special Hard Anodizing) alumínium fej és eloxált színű nyél. Az S.H.A. speciális kezelés egy kemény oxid eloxálás, amely maximális védelmet biztosít a korrózió ellen. kopás és súrlódás ellen, miközben rendkívüli simaságot és ugyanazt a könnyedséget biztosítja, mint az időtlen Azzurra. Az új perforáció két irányban garantálja a liszt elvezetését, garantál
Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.