Ezt a pizza lapátot azoknak a pizzakészítőknek az igényeihez tervezték, akik , hagyományos fakemencében készítik a pizzát, amely elérheti az 500 fokot is akár. Teljesen rozsdamentes acélból készült, megnövelt és optimalizált vastagsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek.
A lapátból és palettinóból álló termékcsaládot a nápolyi stílusban, azaz hagyományos nápolyi fatüzelésű, 500 fokos kemencében nagy mennyiségű pizzát készítő pizzakészítők igényeinek kielégítésére tervezték. A tésztakorongot általában úgy viszik fel a lapátra, hogy mindkét kezükkel kísérik, majd mesterien nyújtják és feszítik a lapát végei felé. A lapátfej perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális kiürítését, a náp
A lapátokból és kis lapátokból álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen azon pizzakészítők igényeinek, akik nápolyi stílusban, hagyományos nápolyi fakemencében készítik a pizzát, amely eléri az 500 fokot, és nagyszámú pizzát süt. A tésztakorong általában két kézzel kerül a lapátra, majd nagymértékben kinyújtják és kinyújtják a lapát végéig. A lapát perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális felszabadulás
A lapátokból és kis lapátokból álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen azon pizzakészítők igényeinek, akik nápolyi stílusban, hagyományos nápolyi fakemencében készítik a pizzát, amely eléri az 500 fokot, és nagyszámú pizzát süt. A tésztakorong általában két kézzel kerül a lapátra, majd nagymértékben kinyújtják és kinyújtják a lapát végéig. A lapát perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális felszabadulás
A lapátokból és kis lapátokból álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen azon pizzakészítők igényeinek, akik nápolyi stílusban, hagyományos nápolyi fakemencében készítik a pizzát, amely eléri az 500 fokot, és nagyszámú pizzát süt. A tésztakorong általában két kézzel kerül a lapátra, majd nagymértékben kinyújtják és kinyújtják a lapát végéig. A lapát perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális felszabadulás
A lapátokból és kis lapátokból álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen azon pizzakészítők igényeinek, akik nápolyi stílusban, hagyományos nápolyi fakemencében készítik a pizzát, amely eléri az 500 fokot, és nagyszámú pizzát süt. A tésztakorong általában két kézzel kerül a lapátra, majd nagymértékben kinyújtják és kinyújtják a lapát végéig. A lapát perforációja funkcionális ezekre a mozdulatokra: a kialakítás, a kör alakú forma és a lyukak mennyisége lehetővé teszi a liszt ideális felszabadulás
Az előző modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csőnyéllel a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázással, amely biztosítja az ellenállást .A fej illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet három nagyméretű szegecs rögzít egy vonalban, ami garantálja a biztonságot és az elmozdulásmentességet, a nyélre átvitt rezgések hiánya kényelmesebbé teszi a használatot.
Semleges eloxált fej és világoskék eloxált nyél. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csőnyéllel a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázással, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet három nagyméretű szegecs rögzít
Semleges eloxált fej és világoskék eloxált nyél. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csőnyéllel a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázással, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet három nagyméretű szegecs rögzít
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Új, 30 cm-es nyél: ideális szalagos pizzakemencékhez, bár- és gyorséttermi sütőkhöz és fatüzelésű pizzakemencékhez. Evoluzione penge, S.H.A. (Special Hard Anodizing) alumínium fej és eloxált színű nyél. Az S.H.A. speciális kezelés egy kemény oxid eloxálás, amely maximális védelmet biztosít a korrózió ellen. kopás és súrlódás ellen, miközben rendkívüli simaságot és ugyanazt a könnyedséget biztosítja, mint az időtlen Azzurra. Az új perforáció két irányban garantálja a liszt elvezetését, garantál
Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes
Fordítsa meg és vegye ki a pizzát, a kis méretű, perforált és teljesen rozsdamentes acélból készült lapáttal, ami megakadályozza a hő átvitelét a sütőből. A fogantyúalap és a közbenső csúszó markolat speciális, nagy sűrűségű polimerből készült, nagy ütés- és hőállósággal.
A szett tartalma: Pizza lapát Kerek pizza lapát Drót kefe sárga rézből Alumínium fali tartóval Pizza lapát 33 cm Kerek pizza lapát átmérő 20 cm
Kerek, kék vas pizzaforma 2,5 cm-es vagy 4 cm-es peremmel.